4-та тема на чакащите

• 115 259
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Здравейте,
аз от днес започвам подготовка за съдебната процедура и съм най-щастливия човек на земята!Малката принцеса е уникална!Висока е 72см. и тежи 8 кг.Още не може да говори, обаче тази усмивка и тази трапчинка е прелестна  Heart Eyes!Нямам търпение да си я прибера вкъщи! Crazy

Забравих да Ви питам колко ще продължи съдебната процедура ако успея да подам исковата молба в петък сутринта?

# 1 396
Поздравления cveti_ne , желая ти скорошна дата за дело и много щастие с твоята принцеса.     

lonik   Hug , много трудна дилема. Ако има кой да ти помага не е за отказване това двойно щастие. Със сигурност ще ти бъде трудно, но все пак една мама може да роди или осинови и близнаци  Simple Smile . Знам, че не е същото и от страни винаги е по-лесно да говориш, но от сърце ти желая много здраве и успех, каквото и да решиш.

# 1 397
  • София
cveti_ne, честито миличка! Желая ти много усмивки и щастие с малката госпожичка  Simple Smile Hug  bouquet
На въпроса ти - твоите документи са все още в 6 месечния срок на валидност и предполагам няма да вадиш нови. Ако днес не си подала заявлението, че желаеш да осиновиш детето, можеш да го занесеш в петък, заедно с молбата до съда и заверените при нотариус декларации. Социалните подготвят техния набор документи и заедно с твоите ги подават в съда. От тогава тече мисля 14 дневен срок за определяне на съдебен състав и дата за делото. Тези дела обикновено не ги бавят, при мене от подаването на документите при социалните до датата на делото минаха само 10 календарни дни  Laughing Детето можеш да го вземеш след като си получиш преписите от делото, което става след 7 дневния срок за обжалване. Ако имаш въпроси около документите не се притеснявай да питаш, все още всичко ми е много прясно и ще помагам с каквото мога  Simple Smile

# 1 398
  • София
Благодаря Ви много!  Hug
Alleks заявлението подадох веднага, вече и исковата молба е в мен! За утре остават декларациите заверени при нотариус, където трябва да отида със социалната която ми изготви доклада, а срещата ми с нея е в 13.00 часа. След това трябва да отида при личната лекарка да ми обобщи резултатите от васерман, хепатит и това от тубдиспансера в някаква декларация.В четвъртък сутринта съм първа писта в РДСП  Mr. Green
Ако се сетя нещо ще питам Embarassed
Добре, че сте Вие иначе не знам!

# 1 399
cveti_ne много много се радвам за теб  Hug! Губи ми се документалната част , но едно важно нещо се сещам - щом си заявила ,че е твоето дете можеш да я виждаш постоянно ! Възползвай  се от това време! Още е мъничка за да говори  Wink!   Ще се радвам, ако мога да ти помогна с нещо! Не се притеснявай да питаш!

# 1 400
cveti честито и от мен
Страхотна новина и нека само такива неща да се чуват в този форум

# 1 401
cveti, и от мен честито! Страхотна новина и то толкова бързо!  Hug

# 1 402
Maria_Man а вие до къде стигнахте!

# 1 403
Честито Цвети, много радост да има от тук на татък.
И при нас датата на делото беше 10 дни след подаване на иска. (Между другото днес се навършват 5 години от деня в който Пазарджишки окръжен съд взе решение, че Магито е моя дъщеря)

# 1 404
Честито Цвети  Simple Smile Бъдете много щастливи заедно!  Simple Smile

# 1 405
  • София
Благодаря Ви много момичета и момче  Grinning
Не съм спала втора нощ и се чувствам все едно съм имала близка среща с бързия влак  Mr. Green
Надявам се и Софийски градски да са толкова бързички, колкото другите, но се съмнявам като знам какво им е дереджето  ooooh!. Все пак сега очакването е друго и знам, че няма да се проточи до безкрай.
Малката мога да я виждам когато си поискам без понеделник и сряда.Ох много съм хаотична сега, но ми е простено нали Crazy
Пожелавам на всички които още чакате да имате моето чакане  Hug

# 1 406
честито Цвети да сте живи и здрави! Simple Smile

# 1 407
  • София
Цвети  Hug! Много се радвам за теб-това е едно неописуемо чувство за пълнота и щастие! Желая ти кратко чакане на дата за делото, да довършиш приготовленията (ако не си готова) за посрещането на госпожицата в къщи и много споделени щастливи мигове заедно! След няколко дни при нас се навършва 1 година,откакто се обадиха за нашия син,който също беше на 1 г. и 2 м. тогава,със същите кг и височина Simple Smile

# 1 408
  • София
cveti_ne, спокойно, моето дело беше в СГС и както писах, мина за 10 дни. Доколкото си спомням има 4 състава на брачната колегия, които разглеждат делата по осиновяванията. Делото беше в съдебната палата, с тебе ще са социалната ти и юрист-консулта на РДСП София, така че споко - всичко приключва за по-малко от 10 минути при условие, че и документите са наред.
Спокоен и усмихнат ден ти пожелавам!  Hug

# 1 409
Цвети, миналата година ние когато осиновявахме, от съответното РДСП ни казаха че има срок за делата. До 14 дни след подаване на молбата да е ясна датата за делото, а самото дело да не е по-късно от 30 дни от обявяването на тази дата. Не знам дали е законов този срок или просто практика на съда, но при нас нещата станаха много бързо - на 16 среща и подаване на молба, на 26 дело, а на 3 следващия месец - вкъщи. Пожелавам бързо развитие при всички.

Общи условия

Активация на акаунт