Днес кого ще поздравим - 6

• 24 529
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • София
И аз на патерици, но доколкото разбрах във вашия случай ще бъде като в приказките "и три дни яли, пили и се веселили" та... Честит Рожден Ден на Бобо, да расте все така като в приказките - с много приключения, да побеждава във всички битки, много принцеси да има около него, да расте здрав, силен и юначен!

А на приказната мама, много цветя   bouquet  bouquet  bouquet

# 46
Светкавица! Честито ви пораснало момче, хареса ми неговата реч!

Моя също прави речи, но те са от съвсем друго естество - "А за следващия рожден ден искам/може ли (в добрия случай) еди-какво си.... Виж, твоя по-одухотворена и правилна реч е дръпнал Party

Сисли,
Как си? И на теб на патерици, желая здрава, весела и успешна лична година!

# 47
Lindt, mama-Ira Hug

Да, вчера успешно мина "протоколният "вариант, беше весело цял ден подаръци, поздравления от "възрастните".
Големият купон с любезното съдействие и специално участие на видни форумки и форумчета е утре.днес- лееко лежерно отпускане ,разглеждане на подаръци.Откъм купонджийски нрав , нагласи и прояви,  детето случи на подходящо семейство, поне в това съм сигурна! Simple Smile

# 48
Светкавица, жив и здрав да е порасналия Бобо, щастливо детство му пожелавам Hug  bouquet аз малко на патерица честитя, ама пък вие нали ще празнувате три дни Wink честно казано и нашите рожденни дни продължават мнооого дълго, но важно е дечковците да са щастливи Hug
Сисле, и на теб - жива и здрава да си на патерица Hug  bouquet

# 49
# 50
  • София
Светкавица, и тук честит рожден ден на порасналия момък.   bouquet

Сисли, да ти е жива и здрава девойката, притеснява ме, че не се появяваш, дано всичко е наред Hug

# 51
Светкавица, и тук честит рожден ден на порасналия момък.   bouquet

Сисли, да ти е жива и здрава девойката, притеснява ме, че не се появяваш, дано всичко е наред Hug

Благодаря, Фокси Hug/ това "дзвер" не ми се събира в устата/

# 52
Момичета, благодаря с извесно закъснение за пожеланията. Да, пораснах малко, аз, не Нонито, но всички растем, какво да се прави.

Тук съм, операцията се отложи, касата им спряла парите. Сега ще ходя тук, в Стара Загора, предполагам ще се справят. Може би тази седмица ще става, каквото има да става.

# 53
Сисле, стискам палчета - всичко да е на ред Peace Hug

# 54
  • у дома
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СТЕ!

# 55
  • София
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес!  baloni
Да сте живи и здрави, да си носите името дълги години!

# 56
Момичета, днес ставаме на цели 4 години! Малее, как порастна моето момиченце! Направо стана човек, ей! Обичам си го лапето, да ми е живо и здраво Laughing

# 57
 bdbaloni

Честит рожден ден на голямото момиченце, да е здраво ,радостно и мама много да го слуша! Hug

П.С. Ама Sislie, къде са бонбоните и тортата, подреждам се за почерпкааааа!

# 58
Сисле, да ти е жива и здрава порасналата госпожица, много да я слуша мама Wink а днес страхотен празник и на двете ви пожелавам Hug  bouquet

# 59
  • у дома
Живи и здрави да сте и много щастливи!
Незабравим празник   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт