Днес кого ще поздравим - 6

• 24 534
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • Вън от пространство и време
Честито на наборчето на нашата госпожица!   party023
 Да е жива и здрава! И да продължава да е все така палава и любознателна, за радост на мама!

А на мама една голяма  Hug и мноооого търпение когато е нужно! Че е щастлива просто струи от постовете й. И няма как да не е така щом в живота й присъства Рони.

# 61
Ей, момичета, много ви благодаря за топлите пожелания. Сутринта нарамихме едни багажи с Нонито за почерпка в детската градина и тя милата се чувстваше толкова специална.... А колко е пораснала, как говори, разсъждава, пита, направо не мога да повярвам, че това е същото уплашено маймунче, кото видях за първи път. Божеее, каква късметлийка съм. Като всички нас в този форум, разбира се Hug

# 62
Сисле Hug
Замалко да ви изпусна!
Да ти е здраво и весело голямото момиче! А за другото - сега започва една такава интересна и пълноценна комуникация! За чуто и приказ! Една любоФ голяма! Много сладка възраст!

# 63
  • Някъде в България
 newsm59 Честит рожден ден и от нас! Да ти е жива и здрава малката госпожица! Само красиви мигове да имате заедно!  love001

# 64
  • София
sislie , Честит Рожден Ден на госпожицата! nbirthday  Да ти е жива и здрава, да расте умна и хубава, както досега, само радост да ти носи! Весело празнуване   bigdance2и много подаръци да получи!

# 65
  • София
Честит Рожден Ден на порасналото ти момиче, Сисли!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
sislie, с малко закъснение... Embarassed Да ти е жива и здрава госпожицата и много да те радва  bouquet

# 67
Сисли,честит празник на Нонито и от мен.(свеки ми е на гости и нямам време за форума)

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 08:09 от к@ли

# 68
  • София
Честито и от нас  bouquet Hug

# 69
Момичета, момичета Hug Много ви благодаря. Беше чудесен ден. Само дето скъсала с гаджето от детската градина Cry Но...веднага си намерила друго Laughing

# 70
Честит рожден ден и от нас! с пожелания за много здраве, късмет и усмивки!

4 години, сериозна възраст! и аз мисля, че е чудесен период това, толкова са хем интерактивни, хем любвеобилни ... бонбони! ха, Спок предупреждава между другото, че четвъртата година е малко дяволита, някак малко изключение от слънчевата иначе възраст до 6 ... но, както знаем, не винаги е прав, та да докладвате как е, че и нас ни чака Simple Smile

# 71
Честит рожден ден на малката госпожица със закъснение и от нас. Да ти е жива и здрава и много да те радва Сиси.

# 72
Щастлива съм да споделя с вас, че моята сбъдната мечта- сънът ни Кристиан, днес става на две години. Няма нищо по-прекрасно за мен на този свят от него.

# 73
  • Някъде в България
 newsm59  bigdance2  party041Честито ти пораснало момче! Да ви е жив и здрав и да продължава да ви радва както досега!    bouquet

# 74
  • София
Честит Рожден Ден на Кристиан!  ura Да е жив и здрав, да носи радост на всички. И много подаръци да получи порасналото момче.

Общи условия

Активация на акаунт