Днес кого ще поздравим - 6

• 24 525
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • у дома
НА ДОБЪР ЧАС НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

# 31
Честит празник на всички ученици и доста по-силно развълнуваните им родители.
Благодаря ви за поздравите, момичета.   bouquet. Хубаво ми е, че съм родена на този ден - толкова е празнично, особено сутрин. Гане, за порастването какво да кажа, за последно се радвам на тридесет и .... , но пък колега ми честити пълнолетие, така че, да живеят галантните мъже  newsm81

# 32
Честито на всички малки и големи ученици, пожелавам им успех, а на майките - здрави нерви и търпение  Laughing

# 33
Имаме си пораснала мама. Sislie, честит рожден ден   bouquet Много щастие и красиви мигове да ви съпътсват с Нонито.
Снимка на торта няма да прикачам, ще оставя Фоксче, че е по-специалист.

# 34
Ауууууууу, sislie , пораснала си?????????????? Честит рожден ден!!! Здраве и наздраве от нас Hug  bouquet

# 35
Sislie ,Честит рожден ден на патерица!  bouquet newsm67Бъди жива и здрава,щастлива и влюбена!
Светкавичка,честит рожден ден на прекрасното ти пораснало момченце! newsm51
   Честит рожден ден на БОБО!  ura  party041 Gift bdbaloni baloni smile3510
 Да е здраво ,весело и все така енергично и умно детенце! smile3501 newsm44Мнооого да радва мама и тати! smile3521
Светкавичка ,Бобо е страхотно дете можете да сегордеете с него.Желая много хубав празник,страхотни емоции и много обич и подаръци!  love001 newsm53 smile3525

# 36
  • Някъде в България
Честит рожден ден на Бобо и от мен! Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва! newsm59  cook Tada Весело изкарване на празника! Hug

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО!
Много весел празник му желая!. А на мама и тате да са щастливи винаги на този ден!

http://happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=latin&image= … &advertising=

# 38
  • Варна
Честит рожден ден  на Бобо   newsm59
Да  е много весел ,здрав и все така жизнен!
На мама и тати много щастливи мигове с това добро  дете! newsm51
Весел празник и наздраве за Бобово Здраве! newsm10 newsm44

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Бобо! Да е здрав и много усмихнат. Хубав празник на цялото семейство.   bouquet

# 40
  • ВАРНА
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОБО!!!
 Да си радост за мама и тете!Бъди много щастлив и все така упорит!

# 41

Благодаря на всички от сърце! Hug

Да сте живи и здрави и щастливи с децата си!

От днес до събота вкл. започват тридневни тържества .Бобо получи засега подаръци от мама, тате и от бабите, а сутринта след като го поздравихме с любимата песничка от филма "Крокодилът Гена" ни държа реч./Ами като са с Путин астрални близнаци.../Каза, че и той се поздравява, много ще слуша, ще порасне голям, ще хапва много и ще стане силен и смел като Зоро.

# 42
пийнах винце, хапнах шоколад за здравето на голямото момче Simple Smile

Честит рожден ден на Бобо и от нас!

bouquet за мама,

Gift  party006 Flowers Four Leaf Clover за рожденика!

# 43
Пропуснала съм рождения ден на Бобо Embarassed Embarassed Embarassed

Честит празник, мило дете!!! Да растеш здравичко и умничко, за радост на мама и тати!!!

Щастливо детство!!! newsm59 Tada  ura

# 44
Vella M., bobkas, благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт