Днес кого ще поздравим - 6

• 24 527
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник.Да ви е живо и здраво детенце

# 16
жива и здрава да е, голяма да стане, много внуци да дочакате  bouquet

# 17
  • у дома
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИЯНА
Да расте,здрава и щастлива за радост на всички Вас!
Весел и незабравим празник Hug

# 18
  • София
Честита годинка и от нас.   bouquet

# 19
  • София
Честит Рожден Ден и от нас на порасналата Сияна! Много щастие на всички ви! Hug

# 20
Elitto,честито ви първи рожден ден! newsm51 bdbaloniДа ви е живо и здраво момиченцето!  cook  ura newsm67  party002 Gift  party041Да ви носи само радост и обич!Весел и незабравим празник! smile3521 newsm44 sling smile3509/между другото и моят съпруг е рожденник днес,така че само прекрасни хора се раждат на 01.9/  love001

# 21
Честито на празнуващите

# 22
  • Някъде в България
Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug  Само да сме здрави, пък то до внуците има време...Пък и някои са преди нас Wink

# 23
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Първо да благодаря на всички за сърдечните поздрави  Hug от преди месец, аз нямах нет, не си бях и в къщи, а като се върнах много много невлизах из темите,просто нямах време! Имах много работа, много за четене, което пък се увенча с 5-ца на държавният изпит на 9-ти септември!Вече съм се дипломирала,сега от избилото  напрежение вече три дни ме боли глава и ми е зле!

Да поздравя всички празнували и непроздравени от мен!  bouquet

Heart Eyes иииииии да поздравя и тука нашата Ивка 10 за лентичката в подписа   bouquet

# 24
Честит първи учебен ден, мили първокласници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит първи учебен ден на всички, които днес ще влязат в класната стая!!!  bouquet

# 25
Аз не знам дали е за честитене тръгването на училище с тези учители и с цялата какафония в образованието напоследък  Laughing, но който го смята за празник, да се чувства поздравен и от мен  Hug

# 26
Чести рожден ден на Meriana! newsm59  ura bdbaloniДа си жива и здрава,щастлива и обичана!Весел празник! newsm51
Честит първи учебен ден на всички дечица! smile3523 smile3529 smile3525Иразбира се на техните родители.

# 27
  • София
Ние с предучилищната, броим ли се за ученици  newsm78 Щото сутринта лиснах вода да му върви ученето по вода  Grinning

# 28
Абе, Мериана, ти си имала рожден ден! Аз последна да разбера! Да си ми жива и здрава, скъпа Мериана! И все така млада и крависа Wink

На всички първолаци, честит празник, много да ви спорят науките! Hug

# 29
  • Вън от пространство и време
Честито на всички първолаци и от нас!  Hug

Да са ни живи и здрави и дано поне частичка от днешния ентусиазъм остане да ги води напред!

Като гледах порасналото ми момче как си вози тежката раница с учебниците... Кога се изтърколиха тези години, когато се учехме да тичаме без да падаме, да ядем с лъжичка, после с виличка, после и с нож, когато преминавахме от книжки с картинки през книжки със стихчета и елементарни текстчета до "по-сериозни" четива. А сега вече съвсем насериозно тръгнахме на училище - пораснали, със самочувствие и огромно желание да сме най-добрите.

И по някоя сълзичка и сополче изтрих докато не ме гледаше, признавам си, ама и то си е в реда на нещата.

Мериана, честито ти порастване и на теб!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт