Хайд парк 5

• 70 955
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 1 515
Ще очистя Калин, честно ви казвам  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 1 516
  • Вън от пространство и време
Остави човееекаа, кво е направИл?

# 1 517
  • София
Ще очистя Калин, честно ви казвам  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire
извинете за тъпия въпрос, кой е Калин  newsm78 Mr. Green

# 1 518
кой е калин, да не е фусев. бързо идвай да споделиш и да се оплачеш.

# 1 519
  • София
кой е калин, да не е фусев. бързо идвай да споделиш и да се оплачеш.
и аз така си помислих, ама ако е той ще трябва от тук нататък да си отвори тема за него и тя ще стане безкрайна  Mr. Green

ПП Мато, ти си щастлива, нямаш момче да видиш що чудеса от храброст могат да натворят бащите за синовете си  Close

# 1 520
а, той моят периодично е кандидат за екзекуция. или убийство по особено жесток начин и гавра с труп. пада на ножа и така 48 пъти Mr. Green
и той твори идиотии, ама по-скоро си мери таковата с алекс нон стоп. и вместо с едно, съм с две деца. докарва ме често до видиотяване, ама напоследък съм олимпийско спокоствие. веднъж ми се озъби последните дни и аз вместо да зина и да го изям, както обикновено, излязох на балкона и му казах да не ме закача и  че ще говорим на следващия ден. на другия ден нещата бяха много спокойни вече и през деня просто му обясних какво не трябва да прави. помъдряла ли съм, одъртяла ли съм, нямам идея.

фусси, успокой се. помага обаче кроенето на пъклени планове как да го убиеш. ама не се размечтавай много, да не си разочарована после.

# 1 521
и кво ся, фусскеееееееееееей, да не те прибраха вече в панделата бе душа Shocked
уби ли го, а.

# 1 522
Моят е най-много за убиване. Ама не ми се разправят подробности. Ако може някой с връзки да ни уреди в една килия.

# 1 523
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

тоя път няма общо с детето ... просто Калинчето голям небрежар пада и оставил кучето да се скита само и без контрол на воля из цялата къща. Последствията от това са нагризан чисто нов лап топ ЛИЧНО МОЙ СИ - със съсипан екран.

Сега се мазни гадината, ама няма да му мине номера.

ПС
Кат стана дума - вчера бяхме на контролен преглед при д-р Лолова - да се похваля - имаме си и мързеливо око  bowuu по всяка вероятност, ще е сигурно след два месеца. Сега ще правим в къщи очни тренировки и ще видим. Но това хич не си го турям - бял кахър ми е

# 1 524
Ку, мечтай си ти за килия - спокойствие по цЕл ден, ще си гледаме на карти, боб и други подръчни материали ...

# 1 525
Моят е най-много за убиване. Ама не ми се разправят подробности. Ако може някой с връзки да ни уреди в една килия.
аз мога,но във Варна или Бургас(по избор) Mr. Green

# 1 526
  • Варна/UK
ku[d]ku[d]yaka, за килията не мога да ти помогна, ама мога да те уредя с един багер за изкопните работи Simple Smile
matakosmata,  Joy Joy още не мога да спра да се смея. И теб ще те уредя с багер или фадрома.

Аз пак съм с някакво зацапване и вече ми писна. Бях така през януари и се оказа киста. Пих лекарства и кистата се пукна и сега отново...  smile3514  Вече ми писна!!! Утре съм на лекар. Малкият е вече трета седмица у нас и подивява. Изписаха ни от болницата, вчера го водих на преглед и всичко е ОК. Смятам да го пращам на градината в понеделник... шшшт, тихо, че да не ме чуе дявола! Мъжът ми тръгна на път преди няколко дена и отново съм в дупка. Имам чувството, че вместо да свиквам с това, аз затъвам повече и ми става все по-трудно без него. Уж съм оправна, ама нещо ми идва повечко. Не знам како ми става... Все ми е потиснато, плаче ми се, в депресия съм и изпитвам неистова нужда от него. Хич не се харесвам така, направо полудявам. Вече се чудя дали не е хормонално, че тия мои състояния ме тормозят много. Плача за най-малкото, изнервена съм, нямам желание за нищо... Затъвам Weary

# 1 527
Съгласна с всички предложения. Ама като се замисля колко ще ми е мъчно за децата, сигурно няма да съм добра компания.

Аз предусещам голям цирк през юли, когато ще се мотам във Виена една седмица, а мъжО ще е сам с двете деца. Снощи го оставих да се оправя сам, защото съм се схванала и не мога да мръдна и само лежах на дивана, а той стана луда калинка. Цяла вечер съм се смяла, щото го направиха сам да си приказва. Много весела седмица ще бъде. Мисля да монтирам скрита камера и после да гледам смешки.

Люска, в депресия си. Обаче може и хормонално и да е. Как си с щитовидната жлеза? Я вземи отиди на ендокринолог. Зацапванията може и от там да са.

Фус, сега ще ти купи ли нов лаптоп? Не кучето, Калин.

# 1 528
  • Някъде в България
Мечтайте си, а Сливен, а?
И моя ме вгади вчера, ама още не съм измислила оръжието Mr. Green Казвам му гледай детето, а аз да направя салатата и той си ляга и я гледа...от леглото Confused Тя си рови в една саксия доволно и извода е да изхвърлим цветята Twisted Evil Ама много ме ядосва напоследък...Всичко се угажда на детето и после аз не съм го възпитала, какво съм правела цял ден...оооооо!!! #Cussing out

# 1 529
А моят хвърлил едни солети в саксията в коридора. Сигурно за кучето ги е оставил, да не рие пръстта, а да хапва солети. И снощи най-малкият келеш си взема солети и си хапва, взема си и си хапва. "Кво яде това дете, я отиди виж". Отива той, гледа, пули се, бърка в устата на келеша - солети. Ама онова не дава да му ги извадят от устата и така си изяде всичките солети. Абе казвам ви аз - цирк ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт