Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
-
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Какви са някои съвети за управление на контракциите по време на бременност?
-
Какво причинява стягането и болката по време на контракциите по време на бременност?

Коремът ми е много нараснал и снощи за пръв път ми създаде неудобства по време на сън.
. Понеже гледам да се съобразявам, тъй като и аз се нареждам в статистиката с най-много качени килограми - вече около +12.500кг. и вчера само бях обядвала и то нищо като хората. Рекох, че ще се издържи ама не.

сега ще видим как ще е

. Диня, круши, овесени ядки, много вода, сини сливи, киви... няма нещо което да не съм изпробвала. Диаспорала ми помагаше до някаква степен, но сега хем без него и хем на тея супер силни ампули Тотема.

и то около вратлето. също така изпитвах болка когато ме риташе. мъника в софия нещо се намести и сега усещам нежни подритвания. надявам се и пъпната връв да се е отмотала