Отговори
# 165
Здравейте  Hug

Най-после успях да ви настигна и сега като е по-спокойна темата се включвам и аз. Иначе нямате насмогване.  Mr. Green
При мен няма нищо ново. На прегледи не съм ходила - другата седмица съм на ЖК, а по-другата на частно и тогава ще се отчитам. Бебчето рядко ме сритва, даже е по-скоро като промърдване, но аз си му свикнах вече, че не е много активно и не се шашкам.  Laughing
Напоследък не се чувствах особено добре - къде от ниско кръвно, къде от задух нощно време... ooooh! Коремът ми е много нараснал и снощи за пръв път ми създаде неудобства по време на сън.  Confused Много кошмарно спах... Отделно към 2ч ми стана много лошо от глад и щях да  Sick. Понеже гледам да се съобразявам, тъй като и аз се нареждам в статистиката с най-много качени килограми - вече около +12.500кг. и вчера само бях обядвала и то нищо като хората. Рекох, че ще се издържи ама не.  ooooh! Няма да си правя повече експерименти, остава да се надявам да не надвиша +20кг до края, но вече взех да се съмнявам. Всеки се учудва колко ми е голям коремът  Shocked. Вярно, че има хора с такъв корем раждат вече ама аз едно че съм по-едричка, друго че съм сигурна, че бебето ми ще е около 4кг, защото аз и брат ми сме се родили по 4-4 и нещо и като съдя по коремчето - няма начин. Но да ми е живичко и здравичко. Качих 1 снимка от преди 2 дни да го видите и вие.  hahaha http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/eva-86.479083.19851817

Димяни радвам се за бебчетата ви и дано по-скоро наддадат необходимото и да са си при вас.  Hug
На Ади честито бебче! Да е здравичко и много да радва всички около него!   bouquet
Оле честито за рожденичката! Хубави детски мигове й желая!!!  newsm18
Orchids Flower Рая и Ева са страхотни имена, но което прецените, че ще ви звучи най-добре, нека остане то. Аз също още не съм решила дилемата с имената.  Grinning
zarat, Честита сватба! Много семейно щастие занапред и едно хубаво бебче на финала!!!  baloni
Vessi-barabesi много добре изглеждаш ама в сравнение с моя корем, твоя бледнее.  hahaha
hailie, гледах клипчето и много ви се радвах. И двамата сте страхотни и ще бъдете невероятни родители!  Hug
legeo и при теб само едно коремче се забелязва, никъде другаде нищичко качено. Изглеждаш много добре. Hug Май само аз качвам навсякъде.  Rolling Eyes Ти ако си глътнала половин диня, то аз съм глътнала вече цяла.  Joy

Това е засега. Много  Hug Hug Hug Hug за всички.

# 166
Олето, честита рожденичка! Да ви е жива и здрава!   bouquet
Ева, не е времето сега за тези неща! 20 , 20 ще ги сваляш. Просто гледай д ане ядеш т.нар. вредни храни.
Pozitive, това за киселините и при мен не е важало с Ади. нямах никакви, а той се роди косясал Simple Smile сега ще видим как ще е
vesinka86, просто не е била на кеф девойката! на кой да си отмъсти ако не на някой пътник!!!!
Димяни, много ти се радвам! И как все по-добре и ти звучиш!!! Браво на принцесите!  Hug
Ради, колко горе долу продължава прегледа на ФМ?Как е новия апарата, снимате ли?

А желязото, което пия ако знаете как ме разхлабва!! много му се радвам!  Mr. Green

Ние днес бяхме 5 часа в зоологоческата градина! Ле ле не знаех на кой свят съм направо. ДОбре че си бях сложила на единия крак чорап заради вените, че не знам как щях да издържа. Сега искам чорапогащник да си намеря, но не знам в аптеки ли ги има или?  newsm78

Утре сме до Хиполенд Гео Милев за скутер и после в парка близо до мола(не знам как се казва) Simple Smile  

# 167
  • София
Здравейте  Heart Eyes
най-после се доредих до компа  ooooh!
Зарат, честито госпожо   

Ти така потайничко... сватба и без снимки... хмм, няма да ти се размине, да знаеш  hahaha Искаме си снимките  Hug И ние искаме да се порадваме заедно с вас, може ли?
Пожелавам ви щастие, разбирателство, уважение и много и пълно доверие. Мисля, че това е формулата на щастливия брак, дай Боже и на вас  Praynig

Оле, честит рожден ден на дъщеричката ти и честит празник на теб, мамче

И от теб чакаме снимки от празника 
Надеее, така ме изплашиии  Simple Smile Чак не спах тази нощ от тревога  hahaha Е, не заради теб де, но се изплаших наистина. Радвам се, че си добре. Стискай мила, остана ти още малко  Hug

Аз си взех резултатите от изследванията, но лекарката излязла в отпуск и няма кой да ги разчете. Утре мисля да звънна на д-р Гунев да ми каже дали всичко е ОК. Май и аз ще пия желязо - Марис, кажи какво е това, което  те разхлабва? И аз имам нужда от такова  Joy

# 168
Арим, би трябвало и магнезият да ти действа разхлабващо...  newsm78 Нали напоследък пиеш по повечко?
Аз от началото на бременността до сега съм с разстройство всеки ден. Малко е притеснително, но е по-добре от запек..

# 169
  • София
Облаче, при мен нъц  hahaha
Всеки ден се боря, за да не става запек  Embarassed Прясно мляко с мед, круши и повечко вода... каквото се сетя. Ако се разсея за малко дори, става страшно  Embarassed

# 170
  • гр. София
Zarat - честито! Дълъг семеен живот, много разбирателство и любов! txtloves
Oleto - четсита рожденничка и честит празник на мама; Пожелавам безгрижно бетство и мнго да те радва!!  ura
Димяни -  Hug, чудесни новини; браво на мъничетата!
Спокойна вечер пупи Hug

# 171
  • София
Мира - на мен динята ми действа много разхлабващо.

# 172
Привет мамчета )))
Очите ми вече се затварят и мисля след малко да лягам  Simple Smile
Димяни, браво за хубавите новини  Hug
Оле, честит празник, щастливо детство на малката принцеска!
Зарат, честито! Много разбирателсво и дълъг семеен живот!

# 173
Здрвейтееее Simple Smile Ужасно бързо пишете, трябват ми по 2 часа да ви изчитам Simple Smile
Тука чета за подготовка на зърната за кърменето. Някой ще сподели ли опит с какво се обтриват и от къде да си го набавя, защото представа си нямам какво трябва да им правя, даже сега разбирам от вас, че е необходимо за да се предпази от разраняване.
Момичета не знам вие как сте, но аз навлязох отново във някаква фаза на постоянна умора и сънливост както беше в началото на бременността  Rolling Eyes Crazy #Crazy

Чудесни новинки за бебките на Димяни. Тони мила кураж, ще изтърпиш необходимото време и после ще им се радваш цял живот Simple Smile
Абе да не сте сменили паролката за албума, исках да видя снимката на пупата на Ева_86 ама не ми приема паролата. Еве тея кг въобще да не те притесняват, аз съм +10 вече и приличам на кълбо Simple Smile отвсякъде съм заоблена - не вървя ми се търкалям дето има една приказка ама хич не ми пука важното е бебче да е добре Simple Smile
Ще помоля някой да ми прати пак паролката,че или аз греша или сте я сменили.

Аааааа за малко да забравяяяяя с тоя моя бременен мозък - честит рожден ден на малката принцеска на Олето и щастлив семеен живот на Зарат изпълнен само с радости!!!  Hug
Приятна вечер на всички Ви .. и сладки сънища за тези които все още могат да спат, че да поспят и заради нас   Peace

# 174
облаче, май ти си на Диаспорал  Grinning, той действа разхлабващо, а Arim мисля че беше писала, че пие магнезии на хапчета. Аз от дете имам проблеми съз запека и решението беше майчин лист, но сега не може  Thinking. Диня, круши, овесени ядки, много вода, сини сливи, киви... няма нещо което да не съм изпробвала. Диаспорала ми помагаше до някаква степен, но сега хем без него и хем на тея супер силни ампули Тотема.

Maris, какво желязо пиеш? Да си купя и аз такова  Grinning.

# 175
  • У дома
Леле, ей сега гледах репортажа по НОВА за тая дето родила докато ходила до тоалетната, просто ужасно и накрая нямало да го гледа, такива трябва да ги кастрират, много съм възмутена.

Имаме една бездомна, която постоянно срещах докато ходих на работа, преди няколко месеца я гледах в много напреднала бременност, след това я видях вече без корем, ама и бебе нямаше покрай нея. Преди няколко седмици пак я видях и познайте, отново е бременна и къде е детето, в някой дом изоставено, както се сещате и на това което е на път съдбата му ще е същата. Тия хора мислят ли изобщо, плодят се като зайците, а последствията са за всички около тях.

Извинете, ама нещо много се разпалих, от няколко дни все за нея си мисля, като знам как семейства, които искат да имат деца и ще си ги гледат минават през какви ли не процедури и плащат луди пари за това, то други без проблем забременяват с пълното съзнание, че няма да гледа това дете и ще го изостави.

ooooh! лека вечер от мен, много сериозна тема хванах за преди сън.

# 176
Здравейте! Аз малко късно, но нямах нет #2gunfire
Оле, да ти е здраво и щастливо детето! И много да те слушка!
Зарат, ЧЕСТИТО! Много щастие и приказни моменти!
Позитив, аз за киселините дъвча Талцид, моята лекарка каза, че всичко , което се продава в аптеките ставало, та аптекарката ми даде това, след хапване ако има дори малък намек за киселини, сдъвквам едно и всичко ок!
Димяни, прекрасни новини! Hug Толкова е хубаво, че малките бонбончета така добре растат! Praynig

Само толкова прочетох, че много ми се спи Simple Smile
А за Шейново-много хубаво! Едни розови стени, едни шарени чаршафи! Но дори да си във ВИП стая не ти дават бебето. От 12 вечерта до 6 сутринта бебчо си е в отделението, а през деня ти го носят на 3 часа да го кърмиш и ти помагали и те насочвали какво да правиш. Дано! Praynig
Спокойна нощ! Hug

# 177
  • Сливен
zarat ЧЕСТИТА СВАТБА,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЛЮБОВ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И УВАЖЕНИЕ,ДА СЕ СЛУШАТЕ ЕДИН ДРУГ И ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ЖЕЛАНИЕТО ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ОЧИТЕ ВИ.
ОЛЕТО Честита ти рожденничка,да ти е жива и здрава,желая и щастливо детство.
ДИМЯНИ БРАВО НА СЛАДУРКИТЕ,НЕКА ВСЕ ТАКА НАТДАВАТ И СКОРО ДА СТЕ ЗАЕДНО.САМО ХУБАВИ НОВИНИ ДА ИМА
eva_86 споко периода е на дините  hahaha и аз съм 12-13 кг отгоре,моя мъж ми вика от къде ги качваш като не ядеш .
hailie много ми хареса клипчето,браво и на таткото
Pozitive не се разпалвай много,нали сега сме и по-емоционални,и аз винаги се ядосвам на такива,ама трябва да им връзват тръбите,защото децата страдат
лека нощ на всички
приятни сънища

# 178
  • Бургас
hailie, в Шейново само  стандартните прегледи ли правят на бебето? В смисъл допълнителни изследвания платени или неплатени правят ли? Друго да те питам стандартните стаи с колко легла са  и съответно ВИП - а също? И въпроса с баните и тоалетните как стои?

Димяни, браво на бубите за хубавите новини  Simple Smile

# 179
добро утро,

аз само прелитам. чета ви по диагонал и не мога да коментирам почти нищо освен тони  Embarassed много се радвам, че нещата вървят добре при малките принцеси.

ние бяхме 5 дни на гости в софия при сестрата на филип. ванеса много се разбира с братовчед си и се гледаха много лесно 2 деца (той е на почти 2 години).

утре съм на преглед. не помня дали съм ви писала, но сме с увита пъпна връв Sad и то около вратлето. също така изпитвах болка когато ме риташе. мъника в софия нещо се намести и сега усещам нежни подритвания. надявам се и пъпната връв да се е отмотала  Praynig . това в съчетание с хемоглобин под 100 нещата при мен могат да отидат към секцио и много ме е страх, но ако се наложи няй-важното е бебето да е добре.

кг вече ми тежат и когато съм повече време на крака направо усещам изтръпване и имам нужда да седна. в софия едвам изкарах 2 часа в зоологическата градина. малката се разболя от сладолед и сега се гледаме вкъщи Sad от събота е с кашлица, хрема и зачервено гърло. този път темп. нямаме не знам дали да се радвам или не. сякаш когато вдигне и после я свали се оправя за 4-5 дена, а сега... от вчера си мислех, че има подобрение, но снощи доста кашля. не съм я водила на лекар и си я лекувам с хомеопатия , билков сироп и мед с хардал. още от вратата на кабинета знам, че ще изпишат антибиотик и за сега се въздържам от посещения при личната.

оплаках се

нашите неща със "случката" сякаш са в застой. не знам кога ще има нещо конкретно. самото разследване траело между 2 и 6 месеца със сигурност ще се роди бебето преди да има развитие, защото във военната прокуратура сега сме единствен случай и не бързат да го приключат, че ще останат без работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт