Отговори
# 180
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро,

Хайде днес и аз в групата на раннобудните.... Tired и , то не защото не мога да спя, ами трябваше да изпратим таткото на работа...  ooooh!
nani-banani , стаите са с х4 легла макс, като както каза и hailie с розови стени, и шарени чаршафи....  Heart Eyes Мноооого сладко... Всичко е ново. Банята и тоалетната са х1 на отделение, но бих казала в отлично състояние.  Peace За ВИП-а какво да ти кажа, освен да ти цитирам доктора, който ни разясняваше, а имено - "трансформирана обикновена двойна стая" с опция за климатик, но само в някои от стаите..., тъй като все още предстои преоборудване, заради грандиозния ремонт, който са направили. Иначе ВИП родилната зала е  мнооого добре.  Честно казано преди 2 години ходих там и вчера, виждайки разликата преди и след ремонта, мога да кажа, че съществено се е подобрила обстановката в положителна насока. Или накрая обобщено, като оценка на видяното -  newsm10  smile3521 - http://www.sheynovo-ag.eu/

Хубав ден на всички, че ние отиваме с бебо да се настройваме творчески за ремонта вкъщи........ Crazy

# 181
Добро утро мамита  Hug Желая ви хубав и усмихнат ден.

Мирче
Hug Crazy Heart Eyes

Тони,браво мила много се радвам,да са ни здрави малките принцеси,това е най-важното,пък кога ще се приберат ще го изтърпиш някак. Hug  bouquet

Аз  понеже се сетих към 8мия месец да мисля за раждане  Mr. Green Да попитам за Шейново в тази такса от 950 лв за секциото влиза ли упойката,защото видях,че я има като отделна опция. newsm78 И да попитам при избор на лекар не е необходима вип стая нали?

А и искам да попитам някой беше писал за тази доктор Гагова,видях,че е точно специалист рискова бременност,какъвто ми трябва на мен,дали някой би ми дал координати,за да мога да се свържа с нея? newsm78 Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 08:17 от Nad1_Nad1

# 182
Добро утро тумбачета  Hug

Ева 86 твоето тумбаче е като моето, остро и ниско долу и аз съм така. А относно размерите, то с дни расте бе, егати, тази снимка във албумчето ми е от неделя, а днес имам чувството че е по голям  #Crazy

Хубав ден мами Simple Smile

# 183
  • У дома
Добро утрооо   bouquet

Нощеска успях да се понаспя, без киселини, Party честно вече незнам какво точно ги предизвиква.

Вчера на майка ми са й занесли поръчка да шие бебешки пелени, най-обикновени, в нашата болница искали да се носят 3 комплекта  newsm78 Ще трябва да видя откъде мога да взема списъка с необходимите неща за болницата.

# 184
и от мен добрутро!
Пак не спах добре, разтяга ми се матката тези дни и имам едни неприятни усещания, киселините пък бяха страховити. Ставах да пия сода, за да ми поомине.
Ева 86, изглеждаш страхотно с цялата диня, не се безпокой. Аз, въпреки , че май наддавам предимно на корем, съм качила 10 кг Shockedкак и кога???? newsm78нямам идея.
Димяни, новините за твоите мишлета много ме радват, да знаеш, ще пораснат едни борбени мадами, които лесно няма да се отказват от намеренията си Mr. Green

# 185
  • Варна
Добро утро ,мами Hug
 Какво стана с албумчето с нашите коремчета,нещо не го намирам,паролата ли е друга,а и на Ева не мога да видя снимката newsm78
tini_pini  как си с покупките,похвали се Laughing

Чувала съм ,че във Варна има бебешка борса,някой знае ли къде е и как са цените там  Money

# 186
  • София
Добро утро!

Позитив - мерси за закуската. Аз още чакам Рая да се събуди, за да видя какво ще правя за закуска. Ама как така ще ви искат и памучни пелени? Бях гледала преди репортажи за варненската болница, че им искаха спринцовки, марли и т.н. Май ще е нова мода в раждането  Crazy. То и аз трябва да видя какво искат за Втора градска, но май са само памперси и мокри кърпи.

Да се похваля - вчера си купих 2 чифта бански за морето. Коментара на милото беше - "трети път ли мислиш, че ще се напупваш, та си купуваш 2 чифта?". Ама те бяха намалени -взех си един цял и едни половинки. А и горнището на половинките ще мога да си го ползвам и догодина - ако ме огрее басейн или море тогава, долнището изглежда огромно, но пред корема ми бледнее JoyFlutter Но се чудя - тия хора не са ли чували, че има и размер С на чашките. Целите бански бяха само размер В чашки - от такива за слаби, до по - големите размери.

MISHANA13 - не му ли се вижда края вече на този ремонт?

# 187
Момичета, черпя ви виртуално, че днес съм рожденик.  Laughing

Сега ще приготвя малко багаж, ще излезем с Мила на разходка и кафенце
и довечера ще го отпразнуваме.

Лек ден на всички!   Hug

# 188
Milla да си жива и здрава мила, много усмивки, любов, сбъднати мечти и сладък пухкав бебчо през Октомври   bouquet

# 189
Milla Elaine

с пожелания за здраве, щастие и един ритащ октомврийски късмет!

# 190
Добро утро мили дами!

Мила, да си жива и здрава. Много късмет, любов, сбъднати мечти и най-слодкото и здраво бебче през октомври да гушкаш!

Арим, Оркид, желязото е Tardyferon на Pierre Fabre. По едно на ден взимам супер е Wink

Кой щеше да ходи вчера в Токуда на отворените врати?  newsm78 Как беше, впечатления?

# 191
  • София
Мила,честит рожден ден мила Simple Smile Много здраве,щастие и най-хубавия подарък през октомври!  Hug  bouquet

Зарадт,честито Госпожо! Grinning
Дълъг семеен живо ви пожелавам изпълнен с много красиви моменти!   bouquet Hug Heart Eyes

Благодаря ви на всички отново за загриженоста! Hug
Всички сте много мили! Hug  bouquet
Опитвам се да бъдя силна и силно се надявам,че душичките ми ще бъдат здравички и ще се преборят до край  и скоро ще си ги взема! Praynig Охх... обаче знам,че има не малко още поне 2 месеца и ми е мъчничко,че не мога да ги пипна нито прегърна  Cry имат нужда от мен знам но няма как....

Хубав ден на всички!

# 192
  • София
Мила, честит рожден ден миличка! Желая ти здраве за теб и за бебчето и всичко друго, което сама си пожелаваш. А специалният подарък ще си получиш нали знаеш кога - през октомври!

# 193
Добро утро тумби Simple Smile Аз не мога да спя и тва си е.. Чак на моменти се чудя дали да не си поръчам от тея възглавници за бременни може би ще ми е по-удобно. Като легна на дясно примерно и бебо почва да почуква там и все си мисля, че нещо го натискам милото.. като се обърна същата работа.. По гръб въобще не мога да стоя, почвам да се задъхвам и ми става едно усилно такова.. Днес бях на кръв и урина и сега чакам резултатите -  дано са добри, че всеки път като отида на преглед и все за нещо иска да ме вкарка доки в болница на системи.
Milla Elaine честит рожден ден  newsm59  Gift newsm38  party023 newsm67 да си жива и здрава и на есен да се сдобиеш с едно прекрасно пухкаво розово бебченце Simple Smile
Това е от мен за сега, приятен и прохладен ден. Аз отивам да стягам багажи за моренцеееее  Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. --> Хаха вие сте машини бе Simple Smile

# 194
  • София
nechovechka - пробвала ли си да гушкаш възглавница докато спиш? Аз си пъхам коляното между краката на мъжа ми и така ми е по - леко. А ако той е нощно гушвам възглавницата му. Може и да си въобразявам, но имам чувството, че като я гушна корема ми се подпира на нея, и не го смачквам толкова. По гръб и аз не мога да спя. То и никога не съм обичала - аз спях полу- на една страна полу- по корем.

Milla Elaine  - честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие и здраво бебче през октомври.

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 10:23 от irinopolis

Общи условия

Активация на акаунт