Отговори
# 195
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Milla Elaine , честит рожеден ден, с пожелание за здраве, късмет и успехи във всяко начинание!!!  smile3510
irinopolis, не ме питай.... то направо няма край ooooh!, а  уж стремително вървим към финала...
Честити морски покупки... newsm08
♥Димяни ♥, разбира се, че малките кукли ще са добре  Peace Дори не го подлагай на съмнение..., а ти се справяш просто чудесно, продължавай в същия дух...ние също сме с теб  Hug  Flutter
Nad1_Nad1 , доколкото докторът успя да обясни, ВИП стаята е възможна при налична свободна такава в момента на приемане в болницата. Но по принцип има голямо текучество, така че би могла да си заявиш. Избора на екип и ВИП стаята са две различни опции, които не са взаимно свързани.  Flutter А доколкото знам упойката влиза в цената  Peace

# 196
Добро утро мамчета ,
Milla Elaine честит рожден ден  bdbaloni да си жива и здрава и да получиш най-хубавия подарък през октомври   :bouquet
това с недоспиването е всеобщ проблем аз от доста време имам много неспокоен сън , много се въртя , топло ми е , не ми е удобно,често ставам до тоалетна , абе изобщоо будувам по цели  нощи и гледам през деня да си наваксам.
Димяни  Hug много се радвам за двете съкровища ,все така да натдават и скоро да са си в къщи.
Варненки аз може и да не успея днес да дойд ана отворените врати в ОБ , че трябва да чакам едни майстори , приятна среща и после да разказвате какви са впечатленията ви .  Hug

# 197
 Здравейте момичета! Hug
Milla, ЧЕСТИТ РТОЖДЕН ДЕН! newsm59 newsm38. Да те слушат вкъщи, да те гледат ,глезят,обичат и леко раждане на едно здраво  ylinfant
Вчера ви бях изпуснала, ама днес ще ви следя  Simple Smile  Hug!

# 198
Milla Elaine честит рожден ден! да си жива и здрава и много щастие!   bouquet

Може ли и на мене да ми пратите на лични паролата за албумчето?

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 10:43 от Мунка

# 199
Milla Elaine, Честит Рожден Ден .Да си много обичана и едно прекрасно бебче на финала!!!

# 200
Milla Elaine - Честит Рожден Ден! Много здраве, усмивки, положителни емоции, радостни трепети, любов и едно сладко бебче на есен  Heart Eyes

Марис - ами прегледа май беше 20тина -30 минути, но не съм засичала  Grinning Важното е, че казват всичко необходимо и е много интересно, а при теб ще е още повече, че бебчовците вече са по-оформени  Peace Платих 100 лв., но доколкото разбрах ако искаш диск си казваш и струва 10 лв още...На мен Марков не ми прави диск, че съм с предна плацента и не се виждаше много добре малката ми дуда  Heart Eyes
За фотото - Валъо е луднал - вчера докато съм била на лекции е правил цяла фотосесия на един плюшен заек в нас ( стативи, настройки и т.н.) Говори ми за бленди и какво ли не, а аз гледам тъпо  Mr. Green Нека се учи, че после да снима мъника  Flutter

Честито на новата госпожа   bouquet Mnogo semeino shtastie ( neshto mi izchezna BG-tooo)

Ohh s tazi latinica...az iz4ezvam, 4e 6te hodim do Pravec da zakarame edni lampi i sledobed sum tuk! Celuvki na vsi4ki
Nade, Toni  Hug  Hug  Hug

# 201
Честито на рожденничката и от мен   bouquet

За киселините да си кажа и аз - баща ми ми прати от Щатите един огромен буркан с таблетки Antacid, забравих фирмата, но са калциев карбонат, дъвчат се, с много приятен вкус на ягодка и наистина действат. Досега бях и аз на сода и студено прясно мляко, но тези са убиец  Wink Като се прибера ще погледна точно фирмата и ще ви кажа.

А да, и най-после някой да се сети за работещите бъдещи мами във Варна  Thinking В Grand Mall 31.07 – 04.09.2010 всяка събота в периода от 10.00, ниво 2 - Училище за бременни  Peace Малко ми е гадничко да ставам рано през единия от двата дни в които мога да се наспивам, но място за претенции няма... Така че ако някоя от другите варненки и се идва с мен да ми пише (рових се из сайта им - записване май не е нужно...)

# 202
Благодаря още веднъж на всички за хубавите пожелания. Изкарахме страхотен РД до 12 през нощта и като резултат, Симона така се беше превъзбудила и изморила, е не искаше да спи и заспа с ревове и истерии. Днес като се събуди обаче, веднага я заведохме в ъгълчето, където и строихме всички подаръци и досега се рови и играе там и забравихме, че имаме дете.  Heart Eyes

Мила, честит РД. да си много щастлива и скоро да гушкаш здраво бебче.   bouquet

Димяни, новините са страхотни. Това ми звучи като голям напредък. Ние тук ще се постараем по-бързо да ти минава времето и съвсем скоро да си гушкаш принцесите вкъщи.  Hug

Орхид, като бях бременна със Симона също пиех тотема и мен яко ме запичаше. Дуфалак ако ти помага и позволен за бременни.

Закономерността киселини/коса при мен също не беше вярна. Умирах от киселини със Симона, а тя се роди с едих нищо и никакъв мъх служещ за коса. Киселини имам и сега, че видим после косата  Laughing

Незнам кой питаше за Варненската борса, незнам дали за това става дума, но има един много хубав магазин Бебе Дипо на колхозниа пазар, при блоковете там магазинчетата, където са. По добре не мога да го обясня  Embarassed

Весинка, май за ТУМС говориш

# 203
Ооооо, Весинка това за Гранд Мола къде го намери, супер аз мисля да дойда Simple Smile Ще видим пак, но.....събота ми е свободна така че.....и без това все ставам рано  #Crazy

# 204
  • Бургас
Мила, честит рожден ден   bouquet Нека много радост, щастие да ти донесе Октомври и един здрав, пухкав бебок!

Димяни, миличка  Hug Много е тежко , когато не можеш да прегърнеш детето си, но ти сигурно им говориш като отидеш при тях. Те са като едни малки сензорчета , веднага усещат присъствието на майката. Моята дъщеричка и тя беше вързана към системи и монитор, но всички доктори се учудваха , че като отида да я видя и параметрите на монитора значително се подобряваха. Така , че майчиното присъствие за тях е от огромно значение  Hug

MISHANA13, мерси за инфото  Hug

# 205
Благодаря мами за пожеланията. Много хубави мигове и на рожденниците и само хубави моменти да има за бебетата на Дамяни.

# 206
Хей, благодаря ви за пожеланията, мили момичета!   bouquet

Димяни,  Hug Дано са все така добре малките момиченца,
трябва много търпение, да.

# 207
  • У дома
Мила, честит рожден ден!!!

# 208
  • Варна
Мила ,честит рожден ден и от мен !

# 209
  • гр. София
Milla Elaine - честит рожден ден!!! много усмивки, любов и прекрасно бебче на финала! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт