Отговори
# 690
Привет на всички пупи!   bouquet
Добре дошли на новите мами!  smile3525
Тази нощ съм спала като умряла, много се изморих вчера и искрено съжалявам, че не можах да дойда на срещата. Виждам, че сте си изкарали страхотно, ще се постарая за следващата да успея.
Днес почваме ремонта, който сме замислили, та няма да мога да ви следя често.
Димяни кураж и търпение ти пожелавам, всичко ще си дойде на мястото с времето!  Hug  Praynig
Облаче това, което разказваш звучи ужасно!  Shocked Ние също имаме две кучета и една котка, но всичко се гледа на вън и не се допускат в къщата. Но имам приятели, при които положението е същото, каквото описваш, само че те имат 2 кучета и около 5-6 котки и винаги като им ходим на гости изпадам в ужас, а те имат и детенце на 2 годинки...  ooooh! Shocked
За детските надбавки ние няма да се класираме, твърде много изисквания за тези 35лв.  Crazy
Аз съм си харесала шишетата на Др. Браун - http://papa-bebe.com/bottledrbrowns.html някой да има наблюдения върху тях, дали са добри?
Лек и успешен ден на всички!

# 691
Облаче, аз нямаше да мога да издържа. Много съм чувствителна на тема хигиена и прах.
В хотели трудно спя, поради тази причина. Все ми е прашно, мръсно.
А това,което описваш е ужас. А за бременна още по-зле.

Orchids, тия мерения на бебето май са доста относителни и не винаги верни.
Аз нямам никаква представа, колко е голямо бебето ми. Никой не го мери и съм спокойна, хаха.

Ние излизаме с Мила на среща, но чувам че тук имало гигантски намаления, та ще разгледам малко и магазините.

# 692
  • София
Благодаря за топлия прием!  Hug
Преди малко бях на най-абсурдния до сега преглед!!! Докторът, който ме следи в момента е в отпуск и ми каза да се запиша при неговия колега, за да са си консултациите през месец, а не на повече време... И отивам аз сутринта, докторът ми изглеждаше съвсем читав, в първия момент дори му се зарадвах, защото извика дечко от чакалнята да видел и той бебето, показа му главичката, сърцето, каза му че трябва  и той да помага с бебето и хоп - "това беше"  Shocked "всичко си е наред, отговаря си на седмиците"  Shocked ...ама как го прецени това  #Crazy без да измери дори 1 параметър не разбрах!!! и това беше - прати ме при сестрата да ме мери и тегли  Shocked... по принцип съм си такава леко смотаничка  Embarassed не обичам да се карам с хората и за това си излязох без коментар, а и във вторник бях на "довършителен" преглед ехокардиография при д-р Спасов във Фемина, където бебелана беше измерена и ми е спокойно, че наистина е добре - във вторник излезе 1145 гр. за 27 г.с.+3 дни. ... Но този преглед сутринта си беше напълно безсмислен!!!  Crossing Arms

Това с котките и кучетата и на мен никак не ми допада... Ние си имахме коте, но като забременях я прехвърлихме при родителите ми на отглеждане, въпреки, че си стоеше само вътре в апартамента и си беше чиста и обезпаразитена.

А как не ми се работиииии... ужас!!! Надявам се скоро и аз да успея да се включа в някоя среща на коремчета Wink е, поне корема ми измериха днес - 109 см. )))) не съм съвсем капо!!!
Весел ден за сега от мен Wink

# 693
Привет пупинки сладки,вчера бе страхотен ден.Аз откарах в МОЛА до 24:00   обадихме се тати да ни вземе и решихме да гледкаме филм
hailie браво миличка-снимките са страхотни. Всички сме много сладки и както каза arim много щастливи.
Димяни изглеждаш си супер и много се радвам че се видяхме-дано да сме те заредили с положителни емоции    Hug Hug    Praynig   за малките принцески
Добре дошли на новите мами     bouquet
Прекрасен ден за всички   love001 

# 694
Благодаря ви за отговорите милички Hug! Аз от седмица загубих апетит, ям наполовина, но май е от запека... Дали това се отразява на бебка? Докторката ми е казвала, че каквото й трябва тя ще си го извлече, дори и да разгради от мен.

Ely-st, точно така ми изглеждаше вчера, все едно ни нагласи вторите резултати Simple Smile, ще се види на следващият преглед  Hug.

облачето хей, рядкост е някоя жена да не се притесни при обстановката на която си била  Wink, а аз явно се вкарвам в някакви конспирации  Embarassed, за да се успокоя ще ида да ме види още един доктор. Остават около 2 месеца и не искам да изпусна нещо важно.

Milla Elaine, прияно пазаруване  Hug. Наистина мерят приблизително, тук в Бг обаче мерят всеки път като отидеш и го приемаш като някакъв критерии за нормално развитие.

marvina, на мен също ми е неудобно да се усъмнявам в действията и работата на докторите. Добре, че е само заместващ и скоро ще си дойде твоят  Simple Smile.

# 695
Здравейте и от мен!Аз изкарах една кошмарна нощ-не можах да спя.Накъдето и да решах да се обърна,бебката ме скъсваше от ритници.Напоследък все е така - по два часа нощем си ритка и ме държи будна.Чак към сутринта успях да заспа.Сутрента като станах ,реших да сготвя по хладното.  Очевидно обаче от жегатана печката ми призля и побързах като бутнах яденето във фурната да надуя климатика и да си полегна за малко.Сега вече съм по-добре,но ми се спи ужасн.Мисля след малко да се опитам да подремна.
Радвам се за успешната ви среща момичета-страхотно е предполагам толкова бъдещи мами на едно място.И снимките ви са страхотни!
Е,прохладен и спокоен ден засега от мен!

# 696
Здравейте, сладуранки!

Аз гооолям съм му дръпнах! От 22 до 11 тази сутрин. Ставам, а вие сте изписали 5 страници! Crazy
Днес е мнооого по-приятно, дано задържи така целия ден, въпреки че утре пак започват жеги!
Облачето, единственото, което не мога да приема при никакви обстоятелства, е това някое животинче да ми ходи по масата! Не го приемам и няма начин някога да го приема. Поради тази причина /и ред други/ никога не бих си взела котка!
Оргидейке, ако ще се почувстваш по-добре, потърси и друго мнение! На мен моята докторка не ми казва колко грама е бебко, мери някакви показатели и казва, че сме идеални Simple Smile

Мами, хубав ден! И много спокойстви! Hug

# 697
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от мен,

Днес е ден за мързел и спане....  Blush Направо не мога да смогна със сън..... Tired

lina borisova , шишетата са просто страхотни!!!  Peace Не се колебай! Имам лични наблюдения, тъй като и двете ми племенничета са отгледани с тях. Аз също ще си взема комплект от тях!  Flutter

Хубав ден на всички!   bouquet

# 698
   Хайде да се отчета и аз от днешния преглед. Бебка в такава странна поза е застанала, че доктора едвам я измери, но то не е и толкова важно де като знам че на финала ще е 4кг  Shocked! Качила съм 3кг и вече съм +6, ама така ще е.Бебка е 1700гр, което значи че само тя е качила близо килограм за един месец  Whistling. Та така, взеха ми секрет и ми дадоха направление за кръв и урина. Явно бебка е тръгнала да се обръща, че е застанала напреко на корема ми и рита яко в лявата част на корема ми  hahaha.
  http://www.mothercare.com/Philips-Avent-DECT-monitor-SCD520/dp/B … 4031&mcb=core 
 Аз ще си поръчам този бебефон, че тука цената му е 240лв  Shocked.

# 699
Как сте милички?

Мъжлето ми се обади и каза, че навън е станало доста топло, така че ако излизате да го имате предвид  Peace Аз имам срещичка за кафенце с една бивша колежка и след половин час ще тръгвам...но и аз като Мишана съм супер сънлива от сутринта и дано не заспя зад волана  Laughing

И аз съм една забравана  ooooh! Добре дошли на новите мамчета   bouquet
Писе - да поздравиш синчето! Искам и моето да се превърне в такъв възпитан и лъчезарен малчоган Wink
Охрид - ако си притеснена - отиди за второ мнение, но не мисля, че има нещо тревожно, пък и няма за какво доки да си измисля, само за да си спокойна Simple Smile
Облаче - доста нехигиенично звучи това, което си изтърпяла...Ние утре пътуваме за една вила ( на баба му на Валето) близо до сръбската граница към Трън. Там условията също не са много "модерни", тоалетната е външна, но пък няма животни и е винаги много чистичко - не бих могла да стоя някъде, където котки ми ходят по масата повече от ден ( пряко сили..) Та мисълта ми беше - грам не се вманиячаваш Wink
Евче - не се напрягай с ремонта - ще сте готовни навреме  Grinning Ние почваме да се подготвяме от понеделник и към 16ти ще се боядисва, после трябва да си харесам нови перденца, килимче за тераската ( дето я остъклихме), да пренареждам гардеробите и т.н. и т.н.

Тежко ми е на коремчето, а изядох само една салатка за обяд, явно от малко ми се издува вече... До по-късно   bouquet

Съни - та ти си шампиъон - само 6 кг.!!! Браво   bouquet

# 700
Здравейте и от мен  Simple Smile И аз като hailie си проспах младостта  Laughing Сега мисля пак да походя, че вчеря цял ден у нас и гърба ме скъса от болка.
Облаче направо ужас, как си издържала незнам, имам и аз едни роднини такива, ама баща ми по принцип е мега гнуслив и никога не сме им ходили на гости с ядене, само нещо ако минем и той седеше прав  Laughing А ти и с параноя, лелее
marvina не се притеснявай за доктора, той не пада от луната. Това с меренето само в БГ го има, както е казала Мила, в чужбина има само два ехографа и той само единия е в развита фаза на детето-20 седмица и това е. И през 2 часа да се мерите все ще е различно и освен стрес друго няма да стане, не си докарвай излишно напрежение, бебето има нужда от спокойствие сега  Simple Smile
И с риск да ме нападнете и за помощите да се изкажа. Аз държава с по-големи привилегий не съм виждала от БГ. Вярно е, че парите са малко, смешни и не стигат, но сравнено с минималната заплата са доста. А и са две години, като повечето бременни са на болнични и през бременността почти непрекъснато, а и фиктивното осигуряване...Да не говорим, че една година и са 90 процента от заплатата плюс децките. Само за сравнение да кажа, че в Англия е 9 месеца, от момента в който спреш работа, и взимам към 45 процента от заплатата, а аз съм на минимална, демек нищо. И такова нещо като болинични и тн е мираж. И да не звучи като оплакване, аз съм си направила сметката, не чакам някой да ми храни детето, работила съм с години да мога да си позволя сега да имам дете. Само казвам, че понякога черното не е чак толкова черно  Hug

# 701
   Е да не забравяме, че аз стартирам от повечко все пак  Joy. Та май пак същите кила ще си ида да раждам, както с първите две деца.С тях бях качила по 14кг .Аз се възмущавам от себе си, че за един месец са +3, ама почти едно кило е бебка де.
  А ти точно, в гръб човек неможе дори да те заподозре че си бременна  Joy. Имаш само едно малко коремче и това е, нито грам излишен някъде  Peace.

# 702
  Laughing  Hug Съни    bouquet , но аз си знам най-добре как си ми тежат 10те килца.. Очаквам и аз поне още 4-5 до края, та ще настигна общите ти 14 Simple Smile Но то май си е нормално, нали??? И браво на бебка как расте Simple Smile Аз яак на 16ти август съм на преглед при доктора, при който ще раждам и ще ми каже как върви малкия бонбон  Heart Eyes Да видим дали още дърпаме напред с размерите...

Хайде да мятам някоя дрешка и да ходя към Дървеница ( там ни е срещата близо до КАТ - ужассс!! За КАТ, а не за срещата  Mr. Green )

До после муцунки сладки!

# 703
  • София
аз се върнах от преглед,бях на тонове вси4ко е ок ,бебо е 1600гр,хемоглобина ми е 118 ,но не ми изписа желязо.Ради то 10 килца са си супер аз съм 69 ве4е от 50 та зна4и 19 отгоре,мале,мале ooooh!Моми4ета лекарката каза живи и здрави като ходя следващят път ще ми пусне болни4ният преди термин ,но каза и да си нося някаква амбулаторна карта,тя маи от ли4ния се взима,тя за какво е 4е неможах да я питам Hug

# 704
  На мен ми казаха картона да си занеса, та да могат да ми издадат 45 дневния болничен.

Общи условия

Активация на акаунт