Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често обсъжданите теми по време на бременност?
-
Какви са някои препоръки за лечение на гъбични инфекции?
-
Какви са симптомите на гъбична инфекция по време на бременност?
-
Какви са някои съвети за управление на контракциите по време на бременност?
-
Какво причинява стягането и болката по време на контракциите по време на бременност?
, Варненки и вие сте си изкарали чудно
много се радвам за вас.
да не ви разправям. За капак тая буря дето се разрази ме изплаши много яко, разхвърчаха се столовете на терасата, масата и чадъра се обърнаха, едната ни подложка за масата и килимчето от терасата изчезнаха безследно
.
Ден след ден установявам, че тук, при вас, е доста уютно, спокойно и ... познато! 
После вечер си риткаме - като си полегна. Ама това затишие денем дали е нормално? Много ли си мъча детенцето с това напрегнато ежедневие?
При вас буря а тук цял ден жега и задуха,ужас 
никога няма да забравя как стоях в Александровска болница пред спешния кабинет, в очакване да ме приемат, свила се на един стол, гърдите ми преливаха, абе ужас. никой не ме взе... Накрая един лекар от Втора хирургия се смили над мен и ме прегледа - хвана се за главата, каза, че ще се опита да спаси гърдата от операция... назначи ми лечение - денонощни компреси със леденостуден риванол в/у червеното, цедене, забрана бебето да се кърми от тази гърда, докато не стане ясно каква е инфекцията, смени ми антибиотика на още по-силен. Обясни ми, че кърмата ми не може да се бъде спряна, докато имам инфекция. И така, пиех си по 2 грама Аугменитн 2 седмици, накрая абцеса изби - гной, кръв, лекарят изстиска всичко без упойка, мъжа ми щеше да припадне, докато гледаше, но и това мина. Дадох проба за изследване - стафилококи. айде още антибиотик. После още 1 месец чаках раната да затвори - ходех през 2-3 дни за смяна на дренаж и превръзка - през това време не кърмех от тази гърда,цедях и хвърлях. Бебето ядеше от другата и дохранвах с адаптирано мляко (кърма+АМ е възможно най-гадната комбинация за бебе със зверски колики). Когато болната гърда се препълваше, мляко течеше от 2 места... но мина, никога няма да забравя денят, в който сложих момчето си на гърдата, как хубаво си хапна
докато траеше тоя ужас, исках да ми спрат кърмата, молех се да има някакъв начин, но нямаше. След като се оправих, не давах и дума да се каже за спиране на кърмата
и помагало...