Новите ни козметични похождения 11

• 58 757
  • 686
  •   1
Отговори
# 630
  • USA, Steak State

И два такива лака

# 631
  • София
minana, какви са тези чудесии, които си купувате? Thinking
TheBlackWidow,това второто тример ли е, какво е?  newsm78

# 632
  • при моите деца .....
Бях сега в нашата парфюмерия и ми показаха нова серия на Перфект има 2 масла за омекотяване на кожички - едното беше с мед.
Някой да ги е ползвал  и да сподели кое е по-добро.

# 633
За подсилване на косата и ускоряване на растежа  шампоан с хинин и витамин В комплекс:

и Балсамът удължава ефекта от шампоана, като улеснява сресването на косата :

За шампоана пише , че  действа директно върху корените и има тонизиращ ефект, благодарение на екстракта от хинин с комплекс от витамините В8, В6 и В5 , а екстрактът от хининова кора съдържа силно тонизиращи вещества, че ще видим.

# 634
  • София
Преди време бях вела шапоана на Клоран с хинин, но от него ми се зачерви скалпа и ме засърбя  Tired С 2 думи не беше за мен  Crazy

# 635
  • USA, Steak State
Тримър е да. Simple Smile

# 636
  • Стара Загора
  Heart Eyes

# 637
# 638
  • при моите деца .....
Масло за тяло
Лак за нокти на Перфект - № 50

# 639
Каква  е ценаата на продуктите на Сефора?

# 640
kashmir, чудесата са по препоръка от друга тема. Зеленото е серум за свиване на порите, оранжевото - стик за около очи, синьото - заличава белези по кожата, червеното - стикче против пъпки. Пробвах оранжевото и червеното, засега съм доволна. Много съжалявам, че не се сдобих и със зеленото, но интереса към него е най-голям и беше свършил. Очакват пак след средата на октомври.
Мелиса, по 10 лева са сега. Казаха, че след това ще са по 45, но малко се съмнявам, според мен няма да се повече от 20, но ще видим  Peace

# 641
  • София
Ама на Сефора ли са?  Rolling Eyes

# 642
  • Belgium
minana какъв е ефекта на оранжевото стикче?

# 643
Мерси много. Hug
имаш ли представа докога ще са на тази цена?

# 644
minana какъв е ефекта на оранжевото стикче?

Лу,  много е хубав стика. Аз също ги купих всичките продукти от сероята по препоръка на Мими23. Има охлаждащ, стягащ и леко избелващ ефект. Серума за стягане на порите също е перфектен, но свърши. Сега са по 10 лв. после ще бъдат на редовната си цена по 19 лв. Интереса към тях в момента е огромен.

Общи условия

Активация на акаунт