Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 119
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
здравейте мацки.Съжелявам че не дойдох щяхте да имате снимки ама и вие и без снимки си се знаеме и сте хубави.
РАдичестито за сестрати.Още миналия път седна до Марис и ТАйги и се чудех дали ще прихванеш,ама явно на другия ден си се ръкувала със сестрати и ето теста е налице Mr. GreenГал като забременя,аз се отърках в нея и тя забременя,после Аник ме докоснаа тайги на едно събиране седна до менеи след това марис и ти .
Гал явно 2008 добре си повлекла крак и добра фея си.А другите от варна съко са добри фей-
Гал,Съни, Или разгледах ви снимките всички сте прекрасни.Ще драсна някой коментар във фб.Днес съм в настроение едно такова весело,все едно съм се нашмъркала.Абе напоследък ми е такова а не щмъркам.Може би щото след 4 часа ще заминеме за морето 10 семейно и щото големите ми деца малко уж са по добре ама да не се хваля че нищо се незнае.Надявам се за следващата среща като организирате да дойда.Много исках да ви видя на живо но друг път ще стане.Оставям ви да дребна поне някой час пред ида тръгнеме

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 17:57 от mama rosi

# 106
Ili, завидях, шъ знаеш Simple Smile Много хубаво, много обичам къщи, дворове, зеленина, простор.... Ех! А Емо е станал тоооолкова голям и е такъв сладур  Heart Eyes Да му нащипеш бузите от мен и много целувки за каката  Heart Eyes

Ния, мерси мнооого. Не сме купили билет за обратно на Тео и ще се възползваме! Супер е, че има вече полети до Пловдив - хващам самолета в петък вечер и изкарвам спокойно един уикенд в БГ  Grinning Кеф!

Ради, и аз тихичко да честитя! Спокойна и безпроблемна бременност желая   bouquet

Сънка, и аз напоследък само с поли и рокли ходя, ама да си призная, защото в панталони не се събирам... Mr. Green

Моето момче е на море с баба си. Голям бисер е, много се смях днес. КАто отишли за първи ден на плажа, застанал с/у морето с ръчички протегнати напред и дланите сочещи нагоре и казал "Туков море не съм сънувал!... Аз обичам сички хорИ!"  Grinning

# 107
  • Sofia
Мерси за комплиментите на всички  Hug
Гал, аз ако изглеждах като теб, щях само да се перча  Grinning да знаеш верно много работа ни чака и много работа свършихме, изобщо една къща си е само работа, работа, но повечето е мъжка все пак Mr. Green
Съни, Гал, да свършат барбекюто майсторите на двора, може да ни дойдете на гости ако искате  Hug ние сме си тук по цял ден... или пък да направим срещичка в парк с дечурлигата, аз съм на село, но съм моторизирана  Wink
Ради, стискаме палци  Peace  Heart Eyes
Nomadic, ще ме скъса твоя Тео какви ги ръси  Mr. Green
мама Роси, звучиш много по-добре. Хубаво да си починеш и да си се порадвате с любимия  Heart Eyes

# 108
КАто отишли за първи ден на плажа, застанал с/у морето с ръчички протегнати напред и дланите сочещи нагоре и казал "Туков море не съм сънувал!... Аз обичам сички хорИ!"  Grinning

Joy hahaha Joy душата златна

а на Роси й спрете коката  Mr. Green Laughing Joy

момичета, какво ще кажете утре (че е събота и работничките ще могат да се включат) да направим един парк - например Борисовата градина  Party като не мога вечер да се дотътря, поне денем да се видим  Sad

# 109
  • Остров Приятелство
Ееехооо на мен бАлкани рИвиерАта ми дойде добре снощи. Mr. Green

Nomadic Сладък, сладък той! Laughing
mama rosi Много ти се радвам на този ведър пост! Да си изкарате прекрасно, чудесно, вълнуващо, обичливо, мило, и весело!

# 110
  • Plovdiv
Моето момче е на море с баба си. Голям бисер е, много се смях днес. КАто отишли за първи ден на плажа, застанал с/у морето с ръчички протегнати напред и дланите сочещи нагоре и казал "Туков море не съм сънувал!... Аз обичам сички хорИ!"  Grinning
Joy Ох, как се смях на това.
Пепе, не знам дали ще свърши работа за връщането на Тео, защото започват от 2 ноември.
Райян за първи път ще оперират от България, все още не знам условията им, но те са като Wizz, например. По внимателно се чете в условията им. Иначе, казват, че са най-успешната low cost.
Ради, честито и вярвам, че всичко ще е наред. Hug
а на Роси й спрете коката  Mr. Green Laughing Joy
Joy Въпреки гадното главоболие днес, се смея като ряпа тази сутрин. Роска, Hug

# 111
  • Sofia
Алоооууу, не мога да ви изчета подробно, но да кажа 2 приказки:
- прибрахме се от морето 2 дни по-рано, 'щот ни писна  Mr. Green
- ГАЛ-че, изглждаш супер и грим не ти трябва!!! Аз съм изключителен фен на естесвения вид  Peace Аз като се гримирам, се чувствам като клоун  Embarassed
- Или, суперски снимки, ше ги гледам после на спокойствие, обаче ми се приживя при вас  Hug Емо е страхотен ухилен бузанчо  Heart Eyes

# 112
  • София/Осло
Оххх Пепс, този Тео е уникален  Joy Joy Joy Joy
Роси - незнам ,шмъркаща ,нешмъркаща-голяма терца си  Mr. Green
Или- поляната ви е невероятна! Ще дойда да знаеш  Laughing
Гал- за теб какво да кажа ,ти си млада ,слаба, дива....все неща които аз вече не съм  Joy
Ние пратихме багажа -57 кашона---мадре мия-да не ви обяснявам какъв катун бяхме  Sick
Но пък си имам гости /отново/ и Макси е много щастлив, че си има компания. Такива са сладури с Янчето /на сестра ми/ и толкова щури  Crazy

# 113
Госпожичке, видях ги щурчетата във фейса и продължавам да им се радвам  Laughing

# 114
  • Plovdiv
Аз пък да питам - шЪ мога ли да крадна тази прекрасна снимка за първата ни страничка, М?
Госпойце??? Grinning

# 115
  • София/Осло
 Joy Joy Joy
Оо за нашата тема я давам ,да  Laughing

Абе направо съм бясна..тая наша Убава държавица..от митницата ми искат майчиното мляко за да ми освободят ползваните вещи  Shocked--да ви цитирам.... Копие на- всички страници от паспорт-мой ,на Павел, на децата, копие л.карта -на всеки от нас който има такава,копия норвежка л.карта -пак така,актове за раждане ,брачно свидетелство, декларации че се прибирам-аз, мъж ми , децата, Заповед за назначения ,заповед за командировка ,заповед за прекратяване, договор за наем тук, пълномощно на фирмата превозвач, опис на вещи-подробен по кашони на бг и английски...и това е само началото  Joy Joy

А милите норвежци за митницата си ми поискаха само....ЕГН  Laughing

# 116
Клавел, а на гости у вас за по ракийка не искат ли да дойдат... Тези са луди! За какво им е всичко това  ooooh!

# 117
  • Plovdiv
Hдаа, с митница да не се разправяш. Grinning
Отивам да крада. Wink

# 118
  Номадик, страхотно готин Тео! Heart Eyes
  Роси, хилна ми деня, душа!
  Галче, ние утре лекинко пътуваме, но ако има среща без да обещавам, мога пътьом да се мерна!
  Десиииииии, ама думи вече нямам!И децата Убави и фотографа страОтен. Вие със сестричка поне по четири трябва да родите Hug А, норвежците големи балъми, с по едно ЕГН само  ooooh! , каква сме държава.
  Хайде, до скоро Hug

# 119
  • Sofia
Ей, ама тук и смешно даже. Пепе, голям сладур е Тео  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Роси, много хубаво да си прекарате на морето  Hug Peace
Ради, голямо тихичко честито на сестра ти. Сега като роди една ящна мома за разлика от злоядия батко  Hug Grinning
Деска, невероятни снимки  ooooh! Ти сериозно си притеснила митницата с толкова кашони  Joy

Качих във ФБ малко от малкото снимки от нашето море. Габче си е вече с нас и се нуждае от сериозен майчински контрол, з'то леееекичко се е поразглезил. Голяма блейка е и ще се вкарваме в час  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт