Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 121
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Нас нещо ни събори летния вирус и за среща не ме бройте... Първо дядовците, майка ми, днес аз...

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 06:10 от Ili_

# 121
  • Sofia
Клавел, чакам ви  Hug и да си вземеш фотото  Mr. Green

# 122
  • Sofia
Или, този ник ми е по-лесен  Peace Лошава работа с вируса, но май бързо минава (ако е стомашния)  Confused

Момичета, потят ли се вашите деца нощем и преобличате ли ги? Аз луда ставам да наглеждам Габи и по няколко пъти го преобличам - като си легне, задължително се изпотява 1 път много обилно и после вече според зависи - в къщи е по-хладно и по-малко се поти, но аз постоянно ставам да го проверявам  Crazy

# 123
ДОбро утро мили момичета, чаках Полчето да сложи кафето, че по сладко е сутрешното кафепиене, но сигурно още почива Simple Smile
Или толкова сте сладки на снимките - приятно ми бе да ги гледам, чак и на мен ми се прииска да живея в къща. Това желание става все по силно:) Бързо да се оправяте - има вирус някакъв.
Аник и моите много се потят, Петър особено точно както казваш за ГАби. Аз също дебна и преобличам. За съвет единствено мога да кажа че слагам някой път салфетки като спи и ако се изпоти ги махам за да не го разбутвам като спи, но не често. Понякога просто го завивам.
Пепе представям си каква скица е Тео на морето - душица Simple Smile
Деска дано нямате повече проблеми с граници и пр. Понякога имам чувството че правят всичко възможно да опнат нервите на хората, ей така за спорта. Достойно може да се включи в сценарий за следваща българска комедия. Не им се давай, ще мине и това  Hug
Роси - по добре на тази крайност с повече усмивки Hug Хубаво да си изкарате на почивката и карай все на тази фаза Simple Smile
Момичета всички снмки са прекрасни , децата невероятно сладки - е това си е българското без фотошопи и пр. направо за рекламни лица стават - красиви та красиви -  пу-пу  Heart Eyes. За мамите думи нямам - много високо вдигате летвата ей  Naughty Simple Smile  Heart Eyes

# 124
  • Остров Приятелство
Хайде багажа е стегнат за отпътуване. Simple Smile

Весела и пълна с приятни емоции седмица на малки и големи! Hug Heart Eyes

# 125
  • Sofia
Еви, май не съм преобличала достатъчно - вчера на обяд вдигна Т  Crazy Засега нито гърло го боли, нито има сопол. Дано е от жегите нещо  Praynig

Съни, приятно на вас  Peace

# 126

Добро утро,
тези дни бяхме на вилата, после ще дочета и ще попиша  Peace

Успешна седмица на всички

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 08:24 от pipiole

# 127
ДОбро утро милички  Heart Eyes

Съни - приятно изкарване - благородно ви завиждам за скитосването Simple Smile нашия татко се връща в петък от 1-месечна командировка и мисля и аз да го подкарам нанякъде Simple Smile
Аник - то освен че много променливо времето и тамън се изпотят и задуха, но мисля че при вас е и заради скорошното боледуване и малко да му е паднал имунитета още. Нещо да го подсилите - аз хаесвам добавките на аквасорс, освен и повечкото зеленчуци и плодове. Дано му мине бързо на детенце!

# 128

Добро утро милички,
Виждам, че активността е равна почти на Нула, но аз да си сложа кафето, да си ви кажа здравейте, пък дано някой се мерне.

Ани, не написа защо си тръгнахте 2 дни по-рано? как изкарахте, доволни ли бяхте, Криста плака ли, ти спокойна ли беше?
Клавел, ама ти хич не си събрала багаж  hahaha hahaha hahaha
evica дали след едномесечна командировка ще му се ходи някъде  newsm78
Или не пишеш, как си? Децата успяха ли да лепнат нещо? Надявам се да се оправяш   bouquet
Nomadic този Тео голям сладур ще дойде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сигурно вече много ти липсва.
Аз в последно време хич не мога да се разделям с Вероника.

Ние планирахме да правим някакви разходки, после пък се отказахме, после пък пак обмисляхме, нещо явно не сме на ясно какво ни се прави, та за сега сме си в София  Mr. Green
Приятен ден на всички ииии...включвайте се

# 129
 Поли, благодаря за кафето! Heart Eyes
 Или, драсни някой ред да кажеш как сте?
  Ани, остави ме без дъх с твоите снимки Hug А децата са прекрасни Heart Eyes Габче как е?
 Еви, радвам се, че покрепата се прибира. Дано организирате нещо заедно за отмора!
 Пожелавам хубав ден!

# 130
  • Sofia
Аз сколасах да отведа Габи и Криста при личната, тя пък в отпуска  Crazy А тя ми каза днес да ида за консултация и ваксини на бебка. Габче снощи з апоследно има Т и през нощта беше добре. Ако не беше такъв "болнав", бих отминала тази Т, но сега се чудя дали да го водя при друг лекар за всеки случай  Thinking А мини-Криста вече е 5кг и 58см, което си е доста малко, но пък за нея е добре  Peace
Полче, всичко си беше супер в хотела във всяко едно отношение. На нас май малко прекалено монотонно ни дойде и в четвъртък като надвиснаха едни черни облаци и започна да гърми, само с поглед се разбрахме с Данчо. Ние с него винаги така си тръгваме  Joy Май по-добре - иначе 1 ден щяхме да правим планове кога да станем, кога да тръгнем, как ще са децата по пътя ...  Mr. Green Хотелът е много добър - храна, обслужване, база, анимации за децата... всичко е супер  Peace

# 131
Здравейте мацки от големия гьол.Радвам се че рано ,рано съм ви развеселила.Пина ми надрусването-сега съм в абстиненция сиреч яхнала  afwitch и горкому който е около мене.Ние пристигнахме в петък на морето и вчера Ронката хвана летиня вирус с връщане на поръчката и като кихне изкарва и през задния вход.Вече гледам на това хумористично,вчера се нервирах,ама и да се нервирам какво да направя.Любимия ми обеща септември да ни води отново на море,щото нито аз, нито Ронката видяхме що е море-само два дена.А добри първия ден пищеше от водата и следобяд не можеме да го изкараме от там.А вчера беше тук хладно и не ходихме на плажЗаедно сме с кумовете и техните двете койт оса набори на мойте и сме като един цигански катун.Като ходиме някъде техните се присламчват към нас,на връщане се присламчват към кумовете мойте и сигурно месните се чудят кое дете на кое,щото и на бъзик се прекърнеме с кума ,мъж ви с кумата и сме едни пътуващ цирк.Ама иначе е весело.ЗА съжеление утре си тръгваме и тогава ще кача снимките във фб.
Аник в тези жеги нормано да се потят децата.МОйте в къщи спът единия по памперс другия по гащи,щото като се напече тази панелае ад.Хем спиме на климатик в другата стая където не са децата.Ако е хладно навън спинкат с няко елеко потниче ,но не ги преобличам като се изпотът направо като станат сутринта им тегля по един охлаждаш душ и са готови
Евицатова че се връща любимия от дълго пътуване е добре,може да направите една разходка в планината.Как са на каката ръчичките?
ЧЩе ви пиша след няколко дена пак.Доскоро мацки

# 132
Аник, малката наистина много е пораснала  Heart Eyes, разгледах снимките  Hug

Евичка, как е малката?

При нас Миро е отпуска и гледа децата вкъщи, а аз цялата минала  седмица се ядосвах в работата  #Cussing out През почивните дни водихме децата в Леголанд. Бяхме се размазали на едно диванче, а около нас деца - във всякакви размери и цветове - ккитайчета, арабчета, негърчета, и нашите сред тях  Laughing Беше много зареждащо, също установих, че нашите вече са големи ( със задоволство Laughing).
Хубава почивка на всички ! 

# 133
  • Sofia
Вируса ме държа точно един ден. Явно не само по морето го има... Нашия дядо го донесе като обикаляше за материали.
Ани, много готини снимки, а ти изглеждаш направо невероятно  Peace и Рали вървеше както твоята Криста, нали са фини мацки  Wink

# 134
ДОбро утро милички  Heart Eyes
Мамо Роси  - за първа година ли му е на Добри морето - големи скици са първия път и Петър така първо го беше страх после няма излизане. Друго си е с приятели с деца Simple Smile Дано мине бързо вируса и следващия път повече Simple Smile
Светлили и аз така установявам по много поводи че сме пораснали, ама понякога ми липсва бебешорското като гледам другите бебета - просто съм забравила какво е било и ние като сме били такива. А и хич да не те ядосват в работата че....Simple Smile
Или- вирус има и тука, около нас бая се опалкват. Аз давам Осцилококцинум 1 път на седмица, пък ще видим има ли ефект.
Калинчето ходихме да я види в събота на контрола при лекаря дето я оперира и намалиха гипса на дясната ръка (където е счупена китката) понеже тя беше гипсирана 2 ръце до под мишница и стояхме все в една позиция като роботче. Сега гипса на едната е под лакътя, което е доста по добре, защото зверски я сърбеше и чешехме с едни пръчици - мушках ги уж леко под гипса и се оказа че дори леки рани сме направили, но сега диша там кожата и е по добре. Уж на 25 щяха да махат и дватата, а лекаря каза да отидем на 13 за китката да свали гипса Simple Smile Днес и изпаднала някаква тапа от гипса с лакътя - сигурно е от иглите че и сменях бинта вчера и се чудя да я водя ли или аз да я сложа - ще видя.
АНик а Криста е толкова прекрасна (няма на кой да се метне  Hug) и според мен от снимките добре си върви, че тези таблици с килограмите нещо сигурно не са наред Simple Smile
Хубав ден момичета  Hug
ХУбав ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт