Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
-
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
-
Какви са историите за желанието и очакването на бебета във форума?
-
Какви са мненията на мъжете във форума?

Та има и такива бебета. 
Аз затова точно Дева не исках, но и не спряхме опитите и ето, че сега точно Девичка чакаме.

, ниичка вече е добре а аз съм само с
и температура, моля се да не вдигна висока за сега само 37,3 и я смъкнах, ох.......... незнам май високата температура е опасна нали момичета
ох дано не вдигна

. Но откакто се роди Део се прекрати.
). Мислехме да почнем с опити от януари и когато стане стане. А то пък взе, че ни изненада месец по-рано, малко неочаквано беше, защото "уж" се пазихме, но много се радвам, че стана така.
оолеее немога да ви опиша.Направих си теста точно на датата на която трябваше да ми дойде(нямах търпение да чакам да ми закъснее за да видя резултат) Беше рано сутринта преди да отида на работа-гледам 2 чертички и си мисля че толкова ми се спи,че очите ме лъжат.Плисвам шепа вода на лицето и пак гледам лентичката и
Сърцето ми щеше да изскочи а очите ми се насълзиха от вълнение-грабвам GSM-а и звъня на мъжо.Той изплашен ме пита какво се е случило,защото никога не му звъня рано сутрин и си мисли че нещо не е наред а аз:"Мише чертичките са 2 и се разплаках".Не можех да му видя изражението,но по гласа разбрах каква му беше реакцията......беден ми е речника за да я опиша.

- така се бях панирала, но както и да е...