Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума по отношение на забременяването и бременността?
-
Какви са взаимоотношенията между членовете на форума?
-
Какви са историите за желанието и очакването на бебета във форума?
-
Какви са мненията на мъжете във форума?
Аз имах 2 прегледа с около 1 седмица разлика преди месец някъде и на втория преглед теглото на бебето е сметнато с 50 гр. по-малко
Нали разбираш, че едва ли е било така, просто отклонение от 1 мм в някой паратметър се отразява на грамовете. Не се тревожи изобщо, ако лекар ти каже, че изостава, това е друго нещо, но не се е случило
А има и много по-дребни и едри бебчета, които са си ОК, това е само за ориентир. Те и накрая ще се родят различни все пак.
имат си някакви таблици и според мерките изчисляват прогнозно тегло, но то и тези мерки не са 100% точни - леко да мръдне или да не уцелят наклона и ето ти сантиметър разлика. а и като знам на колко момичета теглото на бебето по ехограф се разминава с половин, че понякога и цял кг от действителното при раждането...
Важното е бебчетата да са наред!
, според ситуацията. Единият бебок е главично, ниско долу, готов за излизане Така, че не сме изключили нормалното раждане като вариант!Но както казах, няма да се правя на герой!Каквото каже доктора-това ще е!
Но всичко ще е наред с всичкиииии
! Много здраве, късмет и най-здравото и хубаво бебче!
.Видяхме се в чудо.Цяла нощ не можем да я свалим.Благополучно към 5 сутринта и аз заспах.Оказа се чревен вирус ,който май и мен ме гони сега