Отговори
# 495
Здравейте мами,
Днес съм за малко тук, че страшно се изморих - висях 4 часа в Майчин дом да си взема болничния, после до службата да го дам, после работих от вкъщи и сили не ми останаха.
Nekva_si, много благодаря за поканата, току виж съм се възползвала. А може и на кафе да се видим, само тези дни да приключа със спешните служебни ангажименти.
А да ви питам: каква е тази обменна карта??

# 496
Привет и от мен за днес.
Ходих на прословутия очен преглед, който да ми даде становище за раждането. Голяма гадост, но поне съм спокойна, че не е само да ме попитат как искам да раждам. Присъдата е - препоръчват секцио. Сега остава да си избера дата (имам избор 7, 8 или 9-ти септември, като терминът ми е на 13-ти и много ми харесва идеята, че датите са близо до термина). Дано устискаме до тогава.
Даниелка, за първа страничка ме запиши, че смятам да раждам в Токуда.

# 497
  • Пловдив
Имам един въпрос към мамите от Бургас... Някоя знае ли колко струва цената на билета с автобус от Бургас до Ахтопол?

# 498
NKl, значи може да се засечем във Вита  Simple Smile

за протокола - Вита, Богословова (ако устискаме да се прибере от отпуска)

# 499
Ами престраших се и направих първата си поръчка в iherb. Поръчах 3 продукта на Веледа за бебето (шампоан за глава и тяло, лосион и крем против подсичане). За тях в Бг щях да платя общо 72 лв, а сега плюс доставката ми излязоха общо 39 лв.
Остава сега и да я доставят в обещаните срокове.

# 500
  • София
Момичета, да попитам - насочили ли сте се към някоя марка помпа за кърма? Аз с баткото кърма нямах, 4 месеца беше голяма борба - за цял ден, 7 пъти цедене за ден, успявах да събера едва 80-100 мл, а детето беше голямо и това му стигаше за половин хранене Mr. Green

# 501
  • София
Щица, много е хубаво, че секциото ще е евентуално близо до термина ти. При мен, за съжаление, се препоръчва около 21 дена преди термин - мислех, че знам всичко за бременността, но тия близнаци ми скриха шапката Grinning

# 502
Ами престраших се и направих първата си поръчка в iherb. Поръчах 3 продукта на Веледа за бебето (шампоан за глава и тяло, лосион и крем против подсичане). За тях в Бг щях да платя общо 72 лв, а сега плюс доставката ми излязоха общо 39 лв.
Остава сега и да я доставят в обещаните срокове.

Много искам и аз да си купя козметиката от този сайт, обаче като грам английски не разбирам и дори и не мога да видя дали тази ,на която аз съм се спряла я имат  Embarassed .
как ви завиждам,че си ги поръчвате

# 503
  • София
Оффф, капнах днес цял ден се занимавах с пране , сушене и   подреждане на бебешкият гардероб  Mr. Green ....., въпреки  че се поуморих това свиване на малки нещица ме зареди с много положителна енергия ,а и времето е като по поръчка ,...хладничко рай....ще се спи тази нощ  Peace

за протокола ще раждам в Майчин Дом  baby_neutral

# 504
За помпата- още не съм я взела, но при нужда мъжът ми е инструктиран да ми донесе в болницата, ръчната на Авент. Ето тази: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5429

За нея прочетох много добри отзиви. Иначе на Медела са най-хубави, но са по-скъпи.

gala ти на коя козметика си се спряла. Сайтът е американски и преобладват повече тамошни марки. Например няма козметиката на СебаМед, А дерма, Авент, Хип и т.н. Общо взето на първата страница има азбучен лист на марките, които предлагат. Кликни там ако искаш да провериш дали има това, което търсиш. Ако имаш нужда от помощ за поръчка, насреща съм.  Peace Рали също е пазарувала от там и аз ползвах нейния код за отстъпка   bouquet

# 505
Леле момичета колко много сте изписали.  #Crazy Няма как да изчета всичко.  Crazy

Някакъв гаден компютърен вирус ми нападна лаптопа и една седмица не можех да го оправя.  #2gunfire Иначе бях и за три дена на вилата и направо си отживях. Там поне се спи страхотно и нямах никакви контракции. Започнаха ме обаче отново щом си слязох в Софето.  #Cussing out

За раждането аз ще съм в МБАЛ "Света София".
А относно козметиката се пренасочих към А дерма. Взех си и една мостричка на Веледа, но така гадно и силно мирише, че имам чувството, че ще си замая детето от миризма.  ooooh!

beb4o_fb, аз ще си взема електрическа помпа на Медела. За тях изчетох много неща и все бяха хубави. Ще взема обаче Мини Електрик, а не Медела Суинг.

Днес майка ми ме повика в тях. Влизам и какво мислите виждам - 4 ОГРОМНИ куфара с мои детски дрешки.  #Crazy Някои са като нови. Само дето не знам къде ще ги побирам.  Crazy И по три пъти на ден на преобличам детето пак не може всичко да износи.  ooooh!  Crazy И легълцето е почти готово. Като ново е. Остава само да го сглобим и ще пусна снимки. Не мога да му се нагледам.  Heart Eyes

На празнувалите по някакъв повод - едно голяяяяямо ЧЕСТИТО !!!!!!!!   bouquet  Hug

gala., видях, че си писала за размерите на твоята бебка...аз имам чувството, че и моята е там някъде. На преглед съм във вторник и ще видим, но не мисля, че ще родя голямо бебе, а хем и аз и таткото сме се родили големи бебешори.

# 506
И аз ще си взема същата помпа на Авент, ползвала съм я и предните 2 пъти, лесно се работи с нея. Peace

Относно кремчетата против подсичане. Сина ми го мажех задължително след всяко акане, миене и смяна на памперс, но дъщеря ми не понасяше никакви кремчета. Веднага се зачервяваше от тях. Спрях да я мажа с каквото и да е и не се е подсичала изобщо. Явно всяко бебе по различен начин възприема мазилата. Аз затова пак ще мажа след баня само с преварен зехтин, защото от лосиончета и т.н. имам страх да не се изрине бебето, докато е малко.

Jani4ka, добре си си починала, аз те мислех да не си в болница вече, а ти и сама си овладяла контракциите  Simple Smile

# 507
Ето тук една много полезна статия относно помпите за кърма.
http://xedra.wordpress.com/2009/08/27/breastpump/

А за био козметиката, да някои неща са с "по-особена" миризма и не на всеки се харесват. Сестра ми  с племенника, ползва точно тази серия с невен на Веледа и на мен лично много ми хареса деликатния аромат след баня върху бебешката кожа. Да не говорим, че имаше много добра поносимост и те не са били и ден с подсечено дупе или др. кожни проблеми.
За зимата и аз смятам да ползвам зехтин вместо лосион или мляко, но в началото докато е по-топло ще ползвам лосион.

# 508
Писннаааа ли от жега вече  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

# 509
  • София
Jani4ka, аз съм използвала помпата мини електрик на Медела - бях много доволна, после я отстъпих на приятелка, тя я е дала на друга жена, а пък тази жена - на друга и.....не мога да я използвам вече, то и вакуум не прави сигурно...Много съм доволна от нея, но сега се насочих към Медела Суинг

Общи условия

Активация на акаунт