Отговори
# 510
gala ти на коя козметика си се спряла. Сайтът е американски и преобладват повече тамошни марки. Например няма козметиката на СебаМед, А дерма....

Ами ,след дълго проучване,май в А-Дерма няма парабени и разни други простотии, та на тях съм се спряла. А щом ги няма , заради това не съм ги видяла в сайта, а ако има само американска козметика,може и нищо да не ми говори като имена,а аз да си мисля,че не мога да намеря продуктите  hahaha hahaha hahaha
еееех , нация техническа  #Crazy тъпото си е тъпо  hahaha

Яничка, просто се учуди днес докторката ,защото баща и е 4300 роден ,аз 3370 , а тя е още 2400( 2600) ,та и е странно,но каза че има хиляди варианти защо е така , като не е споменала нищо лошо или фатално.  Praynig се и да няма де. но ми стана едно хубаво - оо, ти ще родиш за един час  Whistling Whistling Whistling - представяш ли си , е..ти кефа.  Mr. Green
кажи как е Деси и малкия Иван, никакво инфо нямаме за тях.

# 511
За помпата да кажа, че съм много доволна от Авент.
Иначе козметика не съм купувала още. И с двамата ползвах на Мустела и Клора и все още я ползвам. Да ви кажа не съм имала абсолютно никакви проблеми, чудесно им понася. Сигурно и сега ще позвам пак същите неща. Peace

# 512
 леле как хубаво поваля днес , много се изкефих , но сега пак е жега  Cry

За първата страничка и аз да отбележа , че ще раждам в 1АГ '' Света София '' , без избор на екип

Мамите, които ходят там на преглед ще ги помоля да ми препоръчат добър доктор и колко взимат за преглед. В петък ще ходя на училището за родители и ми се иска да си запиша час да видят бебка . Моя доки нито ми казва колко тежи , нито коя степен на зрялост ми е плацентата, а пък за тонове да не говоря.ТА искам да почна там да ме следят . А как дават часове - дано не е за след 2 седмици. Преди 3 години като ходих на ден на отворените врати даваха и безплатен преглед , сега знаете ли дали има ?

Днес ходихме със Фъстъчка на лекцията за къпането на бебчо в Бейби Мола в София. На мен общо взето ми беше в полза , но мноооооооооого дълго продължи , а вътре един мор .................отврат. Даже на Фъстъчка и стана лошо. Сега как си мила ? Надявам се ,че си добре. Сори ,че не дойдох с вас на по салатка , но със сестра ми не се бяхме виждали така по женски на 4 -ри очи от ''хиляда'' години.Много си я обичам и ми липсва много .  Добре,че са телефоните и безплатните минути............

Леле вече изкукуригвам сама-мъж ми е на работа, детенце при майка ми , няма с кой 2 думи да си кажа . Добре, че сте вие та да ме разсеете .

Какъв мързел ме гепил,само.......... не е за обясняване. Трети ден се скитосвам напред-назад и като се прибера се пльосна пред компа и не си мърдам и малкия пръст. Добре,че намеря сили да сготвя.

оХ отивам да си направя една салатка . Само да не ми се скарате ,че ще ям толкова късно  Embarassed

# 513
Jani4ka, добре си си починала, аз те мислех да не си в болница вече, а ти и сама си овладяла контракциите  Simple Smile

Абсолютно!  Peace Назначих си сама много почивка на чист въздух и нещата се пооправиха. Само се местех от някое столче на някое шезлонгче и после на някое легълце. Много добре ми дойде.  Flutter

beb4o_fb, аз бях твърдо решена да си взема Медела Суинг, но сега малко ме е страх, че ако случайно нямам кърма ще съм я взела напразно и затова реших да взема Мини Електрик. А и сега ти като казваш колко дълго е използвана тази помпа явно наистина си струва.

А за био козметиката, да някои неща са с "по-особена" миризма и не на всеки се харесват. Сестра ми  с племенника, ползва точно тази серия с невен на Веледа и на мен лично много ми хареса деликатния аромат след баня върху бебешката кожа.

За Веледа чувам само хубави неща, но за съжаление наистина миризмата не ми понася. То пък нямаше да е интересно ако всички бяхме с еднакъв вкус.  Wink

gala., при нас таткото също е роден 4.300, а аз 4.000гр. Ще видим момата колко ще бъде, но и аз това съм си го мислила, че ако не ни достигне по размери раждането ще е по-лесно. А и нали съм с тесен таз и да ти кажа започва голяма параноя да ме гони относно самото раждане. А искам и без упойка, та ще видим какво ще стане. А това разкритие при теб така ли ще си бъде? Имам предвид нищо ли по-конкретно не ти каза лекарката?

Деси и Иван са супер. Малкия наддава, хапва си от шишенце, въобще новините са само хубави и може до седмица да ги изпишат!  Heart Eyes Деси изпраща на всички специални поздрави!

# 514
Думите и бяха  - от тук на татък всеки един момент може да тръгне да излиза.  newsm78 ,  а аз още багажа не съм си оправила за болницата.  Боже какво говоря -аз дори незнам в коя болница ще раждам и при кой  Joy .
Е сега да ме напъне и незнам на кой да звънна.
Направо са като производствено предприятие с тия техните отпуски. Шегата на страни ,ама още не съм решила - ако тръгне преди 17 -ти ще съм при Богословова, обаче ,ако вземе та се задържи по-дълго - нямам си и на идея .

# 515
  • София
Nansi_21, по-добре съм вече.  Hug

Всъщност ме заливат едни топли вълни и имам контракции, ама това бебе не спира да се движи цял ден предполагам то ми прави некомфортното състояние.

Другата седмица, ако идваш в срядата пак се обади, да се чакаме.

Аз открих лек за безсънието си. Лягам си много късно, а през деня изобщо не спя (принципно си спях всеки следобед от както не ходя на работа).

Колкото до размерите на бебетата, не се шашкайте толкова. Щом имат 2,500 то значи са напълно доносени. А и се раждат по-лесно малките бебетам, от личен опит го знам Simple Smile  Аз самата вече съм подготвена психически, че ще сме дребни, и не го мисля хич.

# 516
добре де, уж по цял ден вися пред тоя комп. ,а как веднъж не разбрах за някоя лекция. Вие къде ги четете тези работи - и аз искам да ходя, време имам, кола имам, а все късно разбирам  Crossing Arms .. това за къпането ми се струва много интересно, дали пак ще има?

# 517
Здравейте момичета чета ви редовно ама тея дни със сетра ми сме се захванали из нас чистим подреждаме разместваме мебели...  ooooh! Ще изненадвам мъжа ми като се прибере днес..... А утре отиваме на пазар за матраче и скрин и ще зглобяваме вече,... че и аз нямам трпение  Mr. Green
За помпата и аз си харесах същата на Авент и се надявам наистина да  е от полза!
За кремчето за подсичане аз вече казах че си поръчах на Судокрем, а лосионче си поръчах на Бюбхен- моята приятелка и от двете беше страшно доволна... и също така козметика на Мустела (шампоан, гуш-гел, мокри кърпички)
Я да ви попитам вас вие ще си "посолявате" ли бебетата??? И майка ми и свекърва ми много ми опяват да съм слагала по една кафяна лъжичка морска сол във ваничката докато го къпя....  newsm78 Вие ще го правите ли или са стари отживелици

# 518
Днес бях на преглед, да се похваля - момата е 41 см и тежи 1900 Simple Smile И има едни хубави бузкиии  Laughing
Пак имам да наваксвам с четенето...

# 519
Пиша да споделя радостната новина - моето хлапе се е обърнало главично! Толкова съм щастлива! Надявам се така да си остане! Милото то....

# 520
  • у нас
аз утре съм на консултация Peace

за iherb.com дори са по-бързи от упоменатите срокове. Пратките идват от Германия Simple Smile
аз днес си взех поръчка от 22.07 Peace в Бг е била още на 29.07, но не е имало кой да ми донесе известие ooooh!

# 521
Я да ви попитам вас вие ще си "посолявате" ли бебетата??? И майка ми и свекърва ми много ми опяват да съм слагала по една кафяна лъжичка морска сол във ваничката докато го къпя....  newsm78 Вие ще го правите ли или са стари отживелици

ми,не - особено ,като гледах как си карат децата в болниците с тежки изгаряния от тази сол. то вярно ,че може да са прекалили с количеството  newsm78 ,ама не бих слагала.

# 522
  • София
Giada, браво на него - от сега те слуша Grinning fata_morgana, моят син беше с бузки, когато го гледахме на 4D - с такива големи бузки се роди, до сега си е с тях, направо ти иде да ги щипеш и целуваш постоянно Heart Eyes. Ако приемете, ще дам един съвет на мамите с тесен таз и голямо бебе - имам в предвид бебе с голяма обиколка на главата - моето първо раждане беше нормално, бебето беше с голяма глава, 4 кг и 54 см, не послушах лекарите, но и те не ми обясниха за какво иде реч, питаха ме само "Искаш ли секцио". Сега имам смъкване на влагалището, което е в малко, но допреди да се сблъскам с този проблем не знаех нищо по въпроса, дори и не подозирах, че съществува такъв проблем. Съветът ми е - преценете добре как да раждате в такива случаи, емоционалните и физическите последици не са малки, още повече че и детето беше с хематом на главата поради неосведомеността ми... Стана дълго и объркано, за което се извинявам. Извинявам се и за наставленията - но ако аз знаех за реалните последствия от нормално раждане на такъв голям плод, не бих поела риска. Естествено, зависи и от лекаря, който прави замерванията - на мен ми познаха и обиколката на главата на мъника, и килограмите му....

# 523
  • Варна
Я да ви попитам вас вие ще си "посолявате" ли бебетата??? И майка ми и свекърва ми много ми опяват да съм слагала по една кафяна лъжичка морска сол във ваничката докато го къпя....  newsm78 Вие ще го правите ли или са стари отживелици

Категорично, НЕ! Освен ако нямаш идея да го консервираш.  Laughing Joy

Giada, това е супер!  Hug

# 524
добре де, уж по цял ден вися пред тоя комп. ,а как веднъж не разбрах за някоя лекция. Вие къде ги четете тези работи - и аз искам да ходя, време имам, кола имам, а все късно разбирам  Crossing Arms .. това за къпането ми се струва много интересно, дали пак ще има?

Ти много много не си за лекции сега. Кола имала, време имала...ама и разкритие имала....ааааа!!! Ние сме с един термин, а на мен ми казаха до 15.08 никакви разходки, че още ми е рано да раждам. После ако искам и на диско мога да отида, така че това важи и за теб. Стой си пред компа още 10 дена и почивай. Не, че е толкова опасно да родиш и сега, но е хубаво да стигнеш 38 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт