Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 653
  • 698
  •   1
Отговори
# 105
Валени, Честит ти рожденник! Да расте весело и щестливо дете!

Ние от снощи сме вече на немска земя. Последните 10-на дни нямах достъп до интернет и ще прочета пропуснатото довечера. Надявам се скоро да мога да пусна и снимки, но все не ми стига времето.

Сега ставам да оправям багажа, че какво ли не си донесохме от Бг / сирене, кашкавал, лютеница, много подаръци за децата /.  Embarassed

Надявам се довечера да мога да се включа по - подробно.  Hug

# 106
Честит Рожден Ден на Кая   Hug

# 107
  • Бургас/Пз
Eхооо, къде сте всички, голямо затишие тук!
Днес никой не празнува, но ще чакаме утре снимки от Иренка за нейния Максим.  Mr. Green

Тук продължават големите жеги, сътоветно и влажността е супер висока. Преди два дни излизах и вечерта в 22.30 навън беше 32 градуса, без климатици трудно се живее!

Калоян е добре, но жегите и него го морят, целият е в ситни пъпчици от изпотяванет, къпя го по три пъти на ден! Вече направо ми се иска да се разхлажда, че ми писна все вода да ми тече от всякъде!  Confused

# 108
  • София
Гале, Честит Рожден Ден!

# 109
Честит Рожен Ден На mama_galka!Бъди жива и здрава,прекрасна майка и съпруга
[/color]

Ние се върнахме от Пловдив,бяхме на детски кардиолог. За сърцето каза,че ще го израсте не е притеснително,след 1година пак иска да го види. Но каза,че черния дроб е по уголемен от нормалното,а гръдния кош е по малък. Сега ще превим венозни изследвания  Cry Не ми се пише повече само болести споменавам,а месец август има най много рожденици,но това ни се случва

Бъдете здрави.Ние от 17:30 сме на р-ден не ми се мисли вънка е огън направо не се живее

# 110
Решението да имаш дете е от извънредно
 голямо значение. Това означава да решиш
завинаги сърцето ти
 да се разхожда извън тялото ти.

Намерих го в началото на един разказ и се умилих, затова ви го споделям. Моето сърчице сигурно вече поглежда към вратата на яслата дали няма оттам да се покаже мама.

Веси, дано всичко да е наред и страховете ти да са наистина напразни! От сърце се моля!

Мама Галка, честит рожден ден! Бъди истинска лъвица - борбена, уверена и с много самочувствие!
  bouquet

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:39 от barabar

# 111
  • Бургас/Пз
Мама Галка, да жива и здрава и винаги мноооооого усмихната! Да се радваш безкрайно на двете прекрасни съкровища, които имаш! Хубав празник!

Веси, много ми става мъчно, като чета постове като твоя, прегръщам ви много с Алекс, и се моля всички болести и неразположения при вас да отминат и повече никога да не се връщат! Има ли конкретна причина за това което се е случило с дробчето му, да не би да се е натоварило от антибиотичните лечения? Милото детенце, дано всичко лошо да остане в тази година и като навърши 2г всичко да е наред!

# 112
Веси, много ми става мъчно, като чета постове като твоя, прегръщам ви много с Алекс, и се моля всички болести и неразположения при вас да отминат и повече никога да не се връщат! Има ли конкретна причина за това което се е случило с дробчето му, да не би да се е натоварило от антибиотичните лечения? Милото детенце, дано всичко лошо да остане в тази година и като навърши 2г всичко да е наред!

Да,Ани според кардиолога точно това е причината,но трябва да се убедят.Ще пуснем венозни изследвания и ще го водим на белодробен и той да го види и така

# 113
  • София
мама Галка, честит Рожден ден!!!Бъди здрава и щастлива!!!

Весе, дано не се окаже нещо сериозно Praynig Praynig Praynig

барабар, страхотно е това, което си написала Heart Eyes

Тези жеги и нас ни мъчат ooooh!
В Свищов е 37 градуса днес, не ме питайте как издържаме ooooh! ooooh! ooooh!
Искам хлад вечееееееее Crossing Arms

# 114
Момичета, благодаря ви от сърце за хубавите пожелания  Hug Hug Hug Ние вчера изкарахме супер РД - децата почти не обърнаха внимание на бедно наредената маса, харесаха ми диетичната торта, наиграха се весело с много балони и конфети. Измориха се всички да се редят да духат свещичките и така после бяха достатъчно гладни за тортата ми.

Гале, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и обич в семейството!   bouquet  bouquet  bouquet

Веси, не знам какво да ти кажа, че да ти поолекне, затова те прегръщам много силно и ти пращам цялата си положителна енергия. Сигурна съм, че всичко ще бъде наред!  Hug Hug Hug Като ти тежи, по-добре си го излей тук, сигурна съм, че всички тук ще те разберат!

Ани, едно време и Ники се изриваше ужасно при големите жеги - всеки път като се покачат температурите над 30 градуса. Единия път на Монтана дори го изкараха шаркав - скарлатина. А решението на края се оказа много просто - след къпане го обливах с много лек разтвор калиев перманганат. Ако искаш пробвай, при Ники подейства почти веднага- след 3-4 дена пъпките се скриха, а после всяка вечер си го обливах пак профилактично и повече нямахме проблеми. На следващото лято като почнаха жегите - пак, но вече си знаех лека за него.

Лека и спокойна нощ ви желая!  Hug

# 115
Мама Галка, Честит Рожден ден! Бъди много щастлива и обичана жена и майка!  bouquet

Веси, много голяма прегръдка и от мен!  Hug Дано намерите правилният лекар и да помогне на Алекс.  Hug

Днес най - накрая си преведох къщата в приличен вид и дори ми остана време за разходка с децата и си поиграхме на двора. Не искам да виждам куфари поне 6 месеца.  Joy

Ето и малко снимки от нас. От морето:

От кръщенето:

# 116
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, благодаря ви от сърце за пожеланията за рождения ден на Миши, и за моят  Heart Eyes Много мило ми стана, че сте се сетили и за мен Grinning
Днес цял ден се опитвам да постна една почерпка, но нета ми беше лош и не ставаше, чак сега се оправи, заповядайте:

Ние ще празнуваме с Миши утре заедно и аз днес цял ден режа франзели за сандвичи, бъркам салати, готвя за утре, че сме си поканили много гости и ще бъде лудница, та ми трябват мноого санвичи Crazy

Получих за подарък професионални очила за плуване от мъжото и сега ми е обещал да ме води на басеин да ме учи да се гмуркам. Друтия месец ми е резервирал една почивка на старозагорски минерални бани, с идеята да ме прави плувкиня Crazy Че аз изпитвам ужас само като ми пръсне капка вода на лицето, и е крайно време да се преборя с тая си фобия. Иначе мога да плувам, ако лицето ми е над водата.

Веси, дано малчо да израсте по-бързо проблема и като стане на 2г., всичко лошо да ви е зад гърба Praynig

# 117
Здраейте мацки  Hug ние бяхме пак до морето и затова сега виждам всички хубави поздравления за Дара-БЕЗКРАЙНО ВИ БЛАГОДАРЯ!Ние реално не сме празнували рд,само се почерпихме леко в Петрич на път за Гърция  Mr. Green Сега ни престои кръщене и там ще е голямото празнуване-дано само Дара да е здравичка и всичко да мине спокойно(в църквата  Simple Smile )
чета за болнички и ми става много мъчно особено за мъките на Веси-някои лекари определено са си объркали професията!  #Cussing out Дано наистина всичко лошо остане зад вас,имате много прегръдки от нас  с Дара!!!  Hug  Hug  Hug

ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ ВСИЧКИ НАЙ-ПРЕКРАСНИ АВГУСТИНЧЕТА РОЖДЕННИЦИ-вече празнували и предстоящи!

# 118
  • Все на втория етаж
Мацки, здравейте. Аз пак по нощите  Crazy

Моята госпожица вчера се върна от морето и днес ходихме на очен. Реших просто профилактично да я прегледам преди да тръгне на 15 Септември и ме шокираха. Има далекогледство, даже поръчах очила днес и от понеделник, когато ще ги вземе плътно трябва да е с очила. 1, 75 на едното оче и 1, 50 на другото оче. Шокирана съм просто, и ми е много мъчно за госпожичката ми. Никакви признаци нямаше сериозни, че да се усъмня нещо... Sad

Малкия ме прави дива и щастлива, не ми оставя минутка свобода. Целия е ожулен по краката и син, маа бос и гол по цял ден... Тържеството му е на 15 в неделя, че има и имен ден и ще го съчетаем, а пък във вторник пътуваме към Созопол за 12 дни само с майка и децата и племенницата, очаква ме страхотна " почивка  Mr. Green " , колко са бесни тримата , не ми е приказка просто... Ще ви пусна снимки от РД при първа възможност.

п.п. Ани, скокнете да се запознаем лично, че ние ще сме без кола. Simple Smile

Иначе сега една почерпка набързо, макар че реално по това време бях бременна преди 2 год. Той се роди в близо 22 часа / 21, 45  Laughing / на 14 Август.

За моето диво лъвче

Да има за всички, ето още една

# 119
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАЛАВНИКА МАКСИМ И НА ПРЕКРАСНАТА МУ МАЙКА!

Иренка, с най-голямо уоволствие, обаче се очертава следващите две седмици да не сме в Бургас, ако нещо се променят нещата, прати ми телефон на ЛС, да го имам подръка и да ти се обадя! Созопол ми е едно от любимите места, така че приятна почивка!

СМГ, много е пораснал Алекс, снимките са страхотни! Ама вие май много за малко бяхте в Бг?

Стеле, чакам с нетърпение снимки и от вашето предстоящо тържество! Сигурна съм , че двете с малката ще сте неотразими!

Пинки, тук също е много горещо, а заедно с горещината като приббавиш и 80% влага, става ужас!

Общи условия

Активация на акаунт