Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 658
  • 698
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден,Макси!Да Си Жив И Здрав! На Мама Радостта,На Тати Гордостта!Продължавай В Същия Дух,Да Правиш Мама Дива И Щастлива  Hug

Иренка,да ти е жив и здрав порасналия мъж! съжалявам за Алекс,дано не продължи да вдига диоптъра  Praynig Чакаме снимки от купона.весело изкарване на морето и от там ще чакам снимки Simple Smile
мама_Галка, дано успееш с плуването,чакаме снимки от купона  Hug
Стели,добре дошла  Hug Дара ще се влюби в попа не се притеснявай  Hug
СМГ,пак си в сивото ежедневие,много хубави снимки сте направили,децата са чудесни
Ани,друг си е морския въздух,тука не се диша ...

Ние сме добре,бяхме на батут после и потичахме,сега спинкаме. Добре,че не го боли нищо милия,само мен и баща му ни боли,но ще мине с Божията помощ  Praynig Благодаря ви за подкрепата,на никой не го пожелавам  Cry

Бъдете здрави,хубав ден

# 121
  • София
Честит Рожден Ден на Макси!!!Да бъде здраво, послушно и много усмихнато детенце!!!

Иренка, заповядай

Весел празник!!!!

Тук днес е ад- 37.2 градуса рекорд за Свищов ooooh! ooooh! ooooh!

# 122
  • София
Честит Рожден Ден на бандита Максим!
Да расте здрав, щастлив, усмихнат за радост на мама, кака и тати!

Иренка, Честит Празник и на теб Hug

# 123
Макси, Честит Рожден ден! Расти много здраво и усмихнато дете!

Иренка, да ти е жив и здрав рожденника! На теб пожелавам много здрави нерви!  Hug

Сега сложих Алекс да спи и седнах за малко, че ме чака един огромен куп за гладене.  Sad Вече 2 дни отлагам, ама няма накъде, ще се глади. Дано дават нещо инатересно по ТВ. Днес ходихме следобяд да покараме колела и сега ме боли д-то и краката.  Joy А Алекс както винаги умираше от кеф и разглеждаше наляво и надясно.

Лека вечер на всички!

# 124
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ДАНО БОЖИЯТА МАЙКА БДИ НАД ДЕЧИЦАТА НИ !

# 125
Честит празник на всички, които носят името Мария!!! Бъдете благословени!!!
Честит рожден ден  на Мариела на Бланш!!! Да расте винаги щастливо и усмихнато дете Simple Smile

# 126
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАКСИ! ПОЖЕЛАВАМ МУ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО, МНОГО ЗДРАВЕ И ДА СЛУША ПОВЕЧЕ МАМА СИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! А това е за моята голяма дъщеря Мария !Почерпете се за нейно здраве

# 127
  • София
Честит Имен Ден на всички, носещи прекрасното име Мария!!!

# 128
Честит Р-ден На Мариела!Честит Празник На Всички Празнуващи Днес! Носете С Гордост Имената Си!

# 129
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!   bouquet Да сте здрави и щастливи! Дано Богородица ви закриля!   Praynig

Днес пак водихме Венци на преглед, защото кашлицата му имам чувството, че нито се подобрява, нито влошава- ту отхрачва, ту не. нашата педиатърка днес има рд, та ни уреди преглед в детското отделение. дежурният го преслушва 4 пъти, каза, че положението е деликатно, било 50 на 50- не е за антибиотик, но пък като не може да се изкашля хубаво, има вероятност да започне да прави хрипове и все пак ни предписа АБ. и други два сиропа. на обяд му дадохме и трите неща и го приспахме. за капак на всичко му никнат 4те кътника и от вчера почти нищо не е ял  Tired изобщо зорлем разболяхме детето. преди 4 дни ми беше топло и отворих вратата и сме спали на течение- в резултат на сутринта кашляше. на другия ден вдигна лека Т, но слава Богу, не е повтарял ототгава. хремата почти мина. само тъпата кашлица. абе голяма майка съм- да сложа детето си да спи на течение  Tired направо не мога да си го простя. не е боледувал от октомври миналата година. сега се мъчи горкото с тази кашлица, чак му се повдига. страх го и не иска да се изкашля.  Tired
и да ви кажа какви ги свърших в петък  ooooh! изгубих го в банката  Tired извикаха ме на касата (касиерките ме познават и винаги ме извикват, а не си чакам реда). казвам сметката, размених 2 изречения с другата касиерка, която ни е съседка, обръщам се и го няма. той се заигра с охраната, но явно човека го е изтървал от поглед за 2 секунди, колкото му трябват да изчезне. касиерките викнаха към всички в салона дали са го видели къде е отишъл- 18 баби и дядовци, чакащи за пенсии- седят и гледат като телета, никой дума не обелва. в това време аз се втурвам навън- има главен път точно до банката- няма го нито на тротоара, нито на шосето, никъде. връщам се и питам някой дали го е виждал. една жена ме пита: "Какво дете?"  Shocked тя изобщо не забелязала дете, а преди да ида на касата той бяга закача се с тях, счупи една стойка. както и да е. хуквам по кабинетите, отварям врати, през това време охраната излезе навън да го търси. няма го в кабинетите и излизам пак навън. и гледам охранана го държи в ръце и го носи. гушнах го и ревнах. сърцето му щеше да се пръсне. нашият слязал по стъпалата на банката и тръгнал да пресича една странична улица. срещу банката има магазин и грил. жената на грила го видяла, че е сам и го взела. в този момент е излязал охранителя и го е взел. първият път като съм излязла навън явно е бил зад колоната на стъпалата и затова не съм го видяла. слава Богу, всичко мина добре. изобщо голяма майка съм- първо си разболях детето, после го изтървах.  Tired никога няма да си простя. сега спинка на спалнята, дано утре да е по-добре, че ми се къса сърцето като го слушам как кашля.  Praynig Praynig Praynig

# 130
Каприз,  Hug разплака ме.... и не си лоша майка.

# 131
caprice, ти си най добрата майка за Венци, Господ го е изпратил на теб.За него ти си най,най,най добрата майка  Hug Дано скоро се похвалиш с по хубави новини. Очите ни трябва да са на 6+ и аз не ги изпускаме от поглед колкото и важни дела да вършим. Успокой се бил е малкия дявол,сега няма да го изпускаш вече  Hug
Скорошно оздравяване  Grinning

Ние утре сме на венозни изследвания. Мисля,че намерих правилния специалист за черния дроб.Ще чакаме резултатите и тръгваме пак по доктори. Не съм виждала педиатърката и не знам как ще реагирам ако ми се направи нещо за каквото и да било. Толкова ми е напечено и изнервено,че ще я ...
Алекс днеска пак повърна от задавяне... един ден повръща един ден не на следващия пак
Дано скоро минат мъките ни и да се порадваме на здравето и на щастието което ни се случи,а не мога да се зарадвам сред другите проблеми

Бъдете много,много здрави

# 132
Малчева, Веси благодаря ви newsm51
Веси, скорошно оздравяване и на вас!  Praynig

# 133
CapriceHug за теб и за Венци! Не се обвинявай, изобщо не си лоша майка. В момента са толкова бързи, че все успяват да направят някоя дивотия, колкото и да ги пазим. Сега се пазете и бързо оздравяване на Венци.  Hug

Веси, дано наистина този път сте случили на лекар.  Hug и за вас с Алекс.

От както сме се върнали живеем в дискотека ден и нощ.  #Crazy Ключовете за осветлението за поставени на около 1,20 м височина и Алекс по цял ден святка и загася. Как не са почнали да гърмят крушките, не знам. Обясненията не помагат, устата ми вече се изприщи, ама все тая.  Wink Вчера не ме чуваше за горещип тиган и сега има на двете пръстчета малко изгорено. Успя да ме издебне и пипна тигана, за да се увери в думите. Дано поне запомни и за напред да не пипа.

Днес ще си останем повече вкъщи, че духа страшен вятър. Само към 12,00 час ще отидем да вземем Марина от градина.

Лек ден от нас!

# 134
  • Бургас/Пз
Честита втора годинка на прекрасната Виктория! Дългокоска да е жива и здарва и да продължава да е толкова чаровна и палава! На прекрасната й майка също само приятни и весели емоции, чакаме снимки от партито!

Общи условия

Активация на акаунт