Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 671
  • 698
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, мамчета!!!

Тук се позахлади днес и седнах малко на компютъра. Предните дни ми беше невъзможно  ooooh!

Иначе сме добре, по цял ден навън, ораганизираме и ние предстоящия рожден ден и по-точно аз го организирам- мъжо тази година ще го пропусне,тъй като се връща от Франция на 24.08. Но здраве да е Simple Smile

Предстои ми и раздялата с Боби, но май посвикнах с тази мисъл и не ми е толкова тежко.
Предстои ми да се върна и на работа- обичам си работата и нямам търпение май май.
Но от друга страна майчинството ще ми липсва и то много Rolling Eyes

Нещо май много се размислих, хайде да не ви отегчавам повече Wink

Честито на всички,които празнуват днес!!!

# 136
  • София
Момичета, влизам да Ви почерпя за втория рожден ден на слънчицето ми:

# 137
  • София
Честит Рожден ден на Марти, Теди и Ники!!!Бъдете здрави и много усмихнати!!!

Весел празник на всички!!!

Интрижке, страхотна почерпка Hug

Нещо много слаба активност Thinking

# 138
Честит рожден ден на Марти, Теди и Ники! Растете весели и щастливи деца!

Интрига, да ти е живо и здраво порасналото момче!

При нас няма кой знае колко нови неща. Алекс е добре, през повечето време слуша и е спокоен, но от време на време изпада в някакви истерии. Днес не можа да реши с какво да отидем да вземем Марина от градината - с количката или с колата. Тръгнахме с количката и по средата на пътя реши, че е направил грешен избор и започна да пищи и да се тръшка в количката.  #Crazy Поне цялото село вече разбра, че сме се върнали от БГ.  Joy После видя едно негово приятелче и изведнъж спря да пищи и се усмихна, все едно нищо не е било. Деца! Wink

# 139
Честит рожден ден на Марти, Теди и Ники! Бъдете живи и здрави мили дечица! За радост на мама,за гордост на тати!

Ние сме добре,Алекс спинка вече. Резултатите излезнаха и да прекрасни,дано е станала ехографска грешка,но все пак ще го види и специалист в началото на септември. Лечението с Хибитановите капки приключи,сега малко да отшуми и ще направим нови посявки пак началото на септември. Малко по спокойна съм след кръвните резултати,но не съвсем,дано всичко вече е ок  Praynig
Подготовката за р-ден на Алекс тече. Ще го направим на семейната ни вила на 2км от Хасково. Поканите ми пристигат утре,дано всички поканени са здравички и не са извън Хасково  Grinning
Продължава и ремонта по жилището ни имаме напредък,дано до февруари-март се нанесем  Hug

Хубав ден! Бъдете здрави

# 140
  • Варна
Здравейте милички!
Влизам на бързо да почерпя за моето момиче!
Честит втори рожден ден Марти и Ники! Пожелавам им много здраве и щастливо детство!

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ, ТЕДИ И НИКИ!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИ НА ВСИЧКИ КОИТО СА ИМАЛИ РОЖДЕНИ ДНИ СЛЕД 09,08, ЧЕ БЯХМЕ НА МОРЕ.А ТО СИ БЕШЕ ТОЧНО С ДЕЦА НА МОРЕ. Joy

# 142
  • София
Добро утро!!!

Влизам да почерпя за моето момче, което днес става на 2 годинки Grinning
Заповядайте:

# 143
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН!ДА Е ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ И ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ!
ЕТО И НЯКОЛКО СНИМКИ!
url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1538/19492407971299638512822141278RH6hWJvdrB3eBKIFL5A.JPG] [/url]

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 13:39 от Галина 74

# 144
Честит Рожден ден на Боян! Расти много здраво и щастливо момче!

Пинки, да ти е жив и здрав рожденика!

Гале, много са сладки двете принцеси!

Ние сме добре, изпече и тук слънце. От една седмица е 15 градуса и се намръзнахме. Сега отивам да сложа Алекс да спи и после сме семейно на рожден ден. Компанията ще бъде българо - полско - немска, като някои говорят само родните си езици.  hahaha Голямо веселба ще падне.

Лек ден на всички!

# 145
Честит Рожден ден на Боян! Бъди Жив И Здрав!За радост на мама,за гордост на тати!

# 146
Честит Рожден Ден На Точица!
Да Е Жива И Здрава!
Най-добрата Кака!
Радост На Мама,Гордост На Тати!

# 147
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОЧИЦА!

# 148
  • София
Здравейте,мамчета!

Галина, СМГ, Весе, благодаря за хубавите пожелания за рожденния ден на Боби Hug Hug Hug

Партито беше вчера сутринта. Много се забавляваха децата в детския кът на сладкарницата.
Боян беше в страхотно настроение, което съответно ме зареди и мен Heart Eyes
Получи интересни подаръци, на които се радваше след това. Едвам го приспах на обед и.......тръгнах за София Sad.
Боби, обаче се държи много добре, не ме търси, не плаче, споменавал ме е на няколко пъти, в които мама му е казала, че съм на работа и че след известно време ще дойдем да го вземем с тати с колата. Съответно той като чуе "тати" и "кола" умира от кеф, тъй като обожава да се вози Laughing

С приспиването също не са имали проблем. Кърмих го за последно вечерта преди рожденния ден( така го приспах вечерта). Снощи един път е попитал за "цицито", но бързо е забравил. Няма да ви казвам как се чувствам аз. И сега като ви пиша това очите ми е пълнят със сълзи. Много ще ми липсва кърменето Sad........
Така приключихме с кърмаческия период.

Галина, много са ти сладки момиченцата (пу-пу) Peace

Весе, радвам се за хубавите кръвни резултати HugДано всичко е просто грешка.
Пращам ти много прегръдки Hug

СМГ, олее какви са тези 15 градуса, дано се позатопли пак да се порадвате още на лятото. Simple Smile

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ ДНЕС!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!

Ето малко снимки от нашето празненство:
- щастливия рожденник

- играта в детския кът

- първо опитване на тортата Laughing

Това е от мен.
Драснете по някой ред, че нещо зацикли темата Wink

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 18:00 от Pinki_81

# 149
Честит рожден ден на Точица! Желая ти много здраве и щастливо детство!

Днес чак сега имах възможност да се включа, че нещо не му беше ден на Алекс. Вчера нали писах, че ще ходим на РД семейно. Мина много добре, къде се разбирахме, къде не. Децата дивяха от 16,00 до 20,00 часа. Алекс си легна нормално, спа си, обаче се събуди в 3,00 и до мен се разнасяхме от легло на легло.  #Crazy После поспа още един час и това беше. През деня не издържа до обяда и заспа в 11,30, но само за половин час. След обяда отказа да заспи и сега една дочака да стане 19,00 часа и заспа. Не ми се мисли по кое време ще се събуди тази нощ и какво ще го правя.  #Crazy

Пинки, много ти е хубаво порасналото момче! Пу пу! Трудна е раздялата, но понякога се налага. Важното е Боби да е добре и да е спокоен при баба.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт