Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 674
  • 698
  •   1
Отговори
# 150
Добро Утро Момичета  Hug

Пинки,много пораснало 2годишното момче  Hug  За кърменето и при мен беше така,но ми мина няма начин.Радвай се,че не дава зор на баба си и няма да е такава трагедия като при повечето дечица  Hug Ти мислиш ли да пиеш хапчета,за да я спреш? Аз нищо не пия и имам още,но не е в големи количества и не се цедя,надявам се сама да спре
Галина,момчетата ти са големи красавици,да са живи и здрави  Hug
Севде,дано тази вечер е била по спокойна

При нас вчера беше хубав ден,като изключим моментните полудявания и агресия. Не дава играчки и не дава,с много думи се разбираме да даде на друго дете да играе с неговите неща.А иначе чуждото е за общо ползване  Flutter
Вчера монтираха на Алекс новото легло във формата на кола,снощи спахме там въртене и чудо.Преди малко разглобих кошарата и вече е за ползване на 2ри брой наследник  Hug
И тука се разхлади,предните дни в 8:30 вече бяхме вънка,днеска ще окъснеем,но поне ще се диша.

Хубав ден Приятни почивни дни  Hug

# 151
Добро утро и от мен!

Моето момче би всички рекорди по спане. Спал е близо 13 часа.  #Crazy Поне сега се събуди усмихнат, наспан и гладен. Изпи си млякото за 2 сек. и сега си играе. И аз успях да си почина, легнах си още преди 22,00, защото вече едва се държах. Резултатът от вчерашната умора е две счупени чинии и последвало непредвидено чистене и миене, ама здраве да е.

Днес се очертава слънчев ден тук и като стане Марина, ще решим накъде да поемем.

Hug на всички!

# 152
  • София
Добро утро!

Весе, никакви хапчета не вземам за спиране на кърмата. Гърдите ми са доста меки, не чувствам напрежение. Ще цедя само, ако усетя, че се препълват. А кърма, мисля че още дълго ще имаш (така съм чела- месеци след спиране на кърменето в гърдите има известно количество мляко).
За даването на играчките- не знам какво да ти кажа ,Боби за сега споделя всичко с другите деца.
Освен с много говорене и обясняване newsm78 да почне да преотстъпва своето.
Честито ново легло на Алекс Peace

СМГ, браво на Алекс. Изглежда доста безсъние му се е насабрало и е имал нужда от този сън. А, и ти си презаредила Grinning

Аз пък втора нощ сама немога да спя като хората. Трудно заспивам, будя се и пак не се чувствам отпочинала Tired
Сега ще се отдам на чистене. Допивам си кафето, първите пердета се въртят в пералнята, след малко хващам прахосмукачката Crazy

Хубав ден!!!!

# 153
Здравейте и от мен след почти едномесечна пауза.
Първо честито на всички пораснали августинчета! Да са живи, здрави и много, много щастливи и усмихнати дечица. Честито и на техните майки, много да се гордеят с децата си!
Ние се завърнахме от морето, но тук ме очакваше лоша изненада... не бях в настроение да пиша.
Пинки, благородно ти завиждам за лекото отбиване само можеш да се радваш, че е минало така. При нас няма никакви изгледи и не знам вече какво да правя. Аз дори и дневното кърмене не мога да спра. Той се беше отказал доборовлно и след един вирус пак се закачи за мен и сега няма отърване. И вечер се буди често, а зъбите му вече всички са на лице. От 01.09 започвам работа и го оставям на баба му. Нямам идея как ще се оправи горката жена, какво ще го прави, как ще го приспива. Преди 2 дена го оставих за 2-3 часа да взема кухнята и го заварих да хленчи "Мойта майка няма яяяяяяя". Снощи пък го оставихме на майка ми да изядем с мъжо една пица на спокойствие а той не спрял да повтаря на баба си "Бабо, къде е туфончето (телефончето)? Бабо, дай туфончето бадим мама. Мама дойде вземе Ифко, Ифко иска мама"  Crazy.
Малко снимки от морето ако не сте ги видели във ФБ:

Туй мойто диване май иска да спира дневния сън. От 3 дена го приспивам с 300 зора по 2-3 часа, а днес така и не успях... Това ми действа адски зле на нервната система и май ще се откажа с опитите. Ама лошото е, че още в 18-19 часа ще вземе да мрънка. Ох, идва ми да го натупам, колкото и грозно да звучи....

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 16:49 от Ellle

# 154
Добро утро!

Отдавна не сме пили кафе сутрин и реших днес да “направя„ аз.  Wink Макар и в намален състав, няма да си изоставяме темичката, я.

Тук времето се оправи и вчера цял ден сме били навън - ходихме на площадката, разхождахме се, карахме колела, скачахме на батута и т.н. Днес пак се очертава хубав ден и ще видим накъде поемем.

Обаче рязката смяна на времето не се отрази добре на Алекс. От вчера само киха и точи сополи. Дано си остане само с тях, че допреди 10 дни беше с бронхит.  Sad  

Ставам да приготвям закуска, че народа е гладен.  Joy

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 08:44 от SMG

# 155
  • София
Добро утро и от мен!!!

СМГ, страхотно кафенце  bouquetИ аз тъкмо си допивам моето.
Бързо да му минава настинката на Алекс и да се възползвате от хубавото време Peace

Елле, радвам се да те "видя" Wink
Много хубави снимки. Ифко е голям сладур Simple Smile
За кърменето, какво да ти кажа, и при нас станаха постепенно нещата. Аз прекарах месец заедно с него при баба му. Свикна да ни вижда и двете, отначало непрекъснато ме търсеше, дори в банята да влеза идва да провери. Но постепенно свикна, дори последните дни започна да търси баба си, когато я няма Grinning
През цялото това време лека по-лека намалявах кърменията.Първо махнах за обедното приспиване- гледах да е достатъчно уморен от разходка и заспиваше без проблем.
 После махнах нощните кърмения- предлагам вода, лягам до него, но не му давам да суче. Случвало се е да се разсърди, да се разреве (доста рядко) , но устоях. Като видя, че няма да му дам, започна да иска само да ми държи гърдата и така заспиваше отново.
Сам си махна сутрешното кърмене- идваше на моето легло, гушваше се, хващаше цицито и си доспиваше или просто се разсънваше до мен.
Така го оставих само с кърменето за вечерното приспиване. Ако не трябваше да се разделим, така можех да откарам дълго време, не ми пречеше, а и с едно кърмене и той беше доволен Grinning

Айде стига съм ви отегчавала Wink
После пак ще се включа Peace

# 156
Пинки, благодаря ти за споделения опит  Hug. Изглежда Боби е бил готов за отбиване. Ивайло и с кърмене го приспивам трудно, а какво остава без  Laughing. Тук 2-3 дена успявам да отбия опитите да суче през деня. Обяснявам, че вече е голям и ще пие мляко само като ляга да спи и той почти не ме търси, но някога се преструва, че ще спи, за да му дам  Mr. Green.

# 157
  • София
Честит Рожден Ден
на Боян, Тристан, Точица, Велла и Преслав!

Да растат здрави, красиви и засмяни за радост на мама и тати!

За милите им майки:

Ето няколко снимки на рожденника:

# 158
Интрига, много е сладко порасналото ти лъвче.И много  хубава торта.

# 159
  • София
Ехооооооо, къде сте мацки? Още ли сте по морето?

Аз съм вече работна мама. Току що се върнах от работа - много добре се чувствам, изглежда съм имала нужда от разнообразие Flutter

Иначе Боби се чувства прекрасно при баба и дядо. Като говоря с майка ми по телефона го чувам как си бръщолеви неговите си неща. Имал 2 нови думички в речника си - " чао" и " топло" Laughing
Хич не е по говоренето милия, но лека по- лека и това ще стане.

Мъжо утре се прибира от Франция, след работа ще ходя да го посрещна на летището Grinning

Интрижке, много хубави снимки. Марти е голям сладур и много прилича на теб Peace

Хайде драснете по някой ред, че да не е всеки трети пост мой Embarassed

# 160
  • София
Пинки, Гале мерси за комплиментите Hug

Днес бяхме на консултация и моя дивак е станал 13кг. и 85см. От 1ви октомври живот и здраве ще тръгва на ясла, избрах частна ясла "Съни", защото ние най-близо, а и цената не е по 700лв., какво при повечето Peace Ще си потърся работа и малко по-малко нещата ще се наредят Grinning

# 161
Честит Рожден ден на Димитър на Пухи! Расти здраво и усмихнато дете!

Добро утро!

Интрига, много е сладък Марти!

Пинки, радвам се, че Боби е спокоен без теб. Сега се подарете малко време с мъжа ти и скоро ще си го вземете при вас.  Simple Smile

Елле, ще му се наложи на Ивко да свикне без теб, когато тръгнеш на работа. Ще се справите!

От неделя Алекс е с нова прическа, т.е без къдрици. Още ми е странно да го гледам така, но беше крайно време да го подстрижем. Стана много бързо, мъжът ми за 10 мин го мина с машинката. Алекс само гледаше с любопитство и ме държеше за ръка / за всеки случай  Wink/. Днес ще ходим да търсим на Марина бюро и дрехи за първия учебен ден, че времето наближава.

Ето го Алекс преди и след промяната:

http://media.snimka.bg/6990/020235263-big.jpg
http://media.snimka.bg/6990/020235328-big.jpg

Лек ден на всички!

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 08:49 от SMG

# 162
Честит Рожден Ден На Мити! Да Е Жив И Здрав! За Радост На Мама,За Гордост На Тати!

Ивко,Марти и Алекс,са страхотни да са ви живи и здрави  Hug

Ние сме добре. Бяхме на гости на майка ми за събота и неделя,не бяхме ходили скоро.На Алекс му хареса  и аз малко уж си починах Simple Smile
Днес с мъжо отиваме на пазар за р-ден
хубав ден от нас Бъдете здрави

# 163
Честит рожден ден на Митачето! Да расте здрав и винаги усмихнат! Пухи, честито и на теб, много радост да ти носи малкият разбойник и много поводи за гордост  Hug!

Марти е станал голям бонбон, а на Алекс новата прическа много му отива  Heart Eyes.
Ивайло още спи, чудо невиждано....

# 164
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТИ НА ПУХИ!ДА БЪДЕ ВИНАГИ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!
Алекс, е супер с новата прическа.Къдриците също много му отиват.И на мен ми беше странно като отрязахме къдриците на Ади, но свикнах.
А къде и Бизу.

Общи условия

Активация на акаунт