Пинки,много пораснало 2годишното момче
За кърменето и при мен беше така,но ми мина няма начин.Радвай се,че не дава зор на баба си и няма да е такава трагедия като при повечето дечица
Ти мислиш ли да пиеш хапчета,за да я спреш? Аз нищо не пия и имам още,но не е в големи количества и не се цедя,надявам се сама да спреГалина,момчетата ти са големи красавици,да са живи и здрави

Севде,дано тази вечер е била по спокойна
При нас вчера беше хубав ден,като изключим моментните полудявания и агресия. Не дава играчки и не дава,с много думи се разбираме да даде на друго дете да играе с неговите неща.А иначе чуждото е за общо ползване

Вчера монтираха на Алекс новото легло във формата на кола,снощи спахме там въртене и чудо.Преди малко разглобих кошарата и вече е за ползване на 2ри брой наследник

И тука се разхлади,предните дни в 8:30 вече бяхме вънка,днеска ще окъснеем,но поне ще се диша.
Хубав ден Приятни почивни дни
Поне сега се събуди усмихнат, наспан и гладен. Изпи си млякото за 2 сек. и сега си играе. И аз успях да си почина, легнах си още преди 22,00, защото вече едва се държах. Резултатът от вчерашната умора е две счупени чинии и последвало непредвидено чистене и миене, ама здраве да е.
да почне да преотстъпва своето.

Макар и в намален състав, няма да си изоставяме темичката, я.
И аз тъкмо си допивам моето.

.