.
.
Мама_Галка 23 също
да намалят поне малко тревогите ни,щастието ни е достатъчно голямо,за да искам още. 

Що така, не знам 

Не мога да се настроя още за ранното ставане сутрин в 6.00 и следобед винаги ми се доспива 

от мен и адашчето му.
И ние имаме напредък с гърнето. Преди отпуската като го видеше и пищеше. Сега го пробвах пак, седна няколко пъти, дори свърши нещо вътре.
И явно му харесаха бурните аплодисменти от всички и сега сяда, когато го подсетя. Още е далеч от махане на памперса, но все пак има надежда.

Трябва да ви пусна снимки скоро, станал е колкото кака си на височина, слушка ме (да чукна на дърво), само се целува и който му се скара ходи да го гали
Голям подмазвач
До морето не стигнахме, но пообиколихме доста Плевенски забележителности. Много го обичам този град, нали си ми е роден.
Благодаря ви че ни мислите и аз ви мисля всички.
И на мама честито 

Всички дечица от нашия форум ги нося в сърцето си и на всички желая много здраве и щастие, липсвахте ни много 

Той вчера се радва на френско присъствие вкъщи и подаръци, сега спи и сякаш сополките понамаляха 
Дано тази зима по-малко боледуваме 
Този път ще празнуваме в семеен кръг само..че нещо финансово издишаме..
Пуснах си неплатена отпуска до 10,10,2010 и се надявам малчо бързо да се адаптира в яслата 

Препоръчани теми