Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 677
  • 698
  •   1
Отговори
# 165
В Плевен при мама на гости  Peace.

# 166
И на мен много ми липсва Simple Smile Мама_Галка 23 също

# 167
  • SZ
Здравейте момичета!!!

Много благодаря за пожеланията за Митачето!
Въпреки,че не сме се вясвали отдавна тук,знаех че няма да ни пропуснете!!! Hug

Макар и малко със закъснение,ето една почерпка от нас:

...и разбира се една потна биричка:

# 168
Честит Рожден Ден На Кирил! Да Е Жив И Здрав! За Радост На Мама,За Гордост На Тати!

Честит Рожден Ден И На Моето Пораснало Момче! Да Ми Е Жив И Здрав! Той Е На Мама Радостта И На Тати Гордостта!

На този ден преди 2 години Господ ми прати най големия дар,роди се в 9:06мин 3,530кг 51 см От тогава той е смисъла на живота за мен и  Алекс-старши. С всеки изминал ден радостите и тревогите се увеличават,  Praynig да намалят поне малко тревогите ни,щастието ни е достатъчно голямо,за да искам още.

Ето една виртуална почерпка за р-ден на Алекс

Хубав ден момичета Бъдете здрави  Praynig

# 169
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И КИРИЛ!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

# 170
Честит рожеден ден на Кико и Алекс! Да са живи, здрави и винаги усмихнати! Честито и на техните мамчета, много да им се радват!
Пинки, какво работиш?

# 171
  • София
Здравейте!

Вчерашния ми пост го няма newsm78Що така, не знам newsm78

Честит Рожден на Митко, Кико и Алекс!!!Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи!!!

А, за мамите по едно цветенце:

СМГ, много е сладък Алекс на снимките. Дори и без къдрички си е все така чаровно момченце Grinning

Елле, клиничен лаборант съм в Белодробна болница Peace

Аз се върнах от работа, напазарувахме набързо с мъжо, метнах една бърза манджа във фурната и седнах да ви нагледам, че ако полегна ще заспя CrazyНе мога да се настроя още за ранното ставане сутрин в 6.00 и следобед винаги ми се доспива Rolling Eyes
Бобчо е добре при баба и дядо. Хапвал си добре, излизат по разходки, свикнал е с това че ме няма. Вече е започнал да си казва като му се пишка, дори и нощем Simple Smile

Това е от мен. Целувки за всички Hug

# 172
Честит Рожден ден на Алекс и Кико! Растете здрави и усмихнати деца!

Веси, да ви е жив и здрав Алекс!  Hug от мен и адашчето му.

Вече свикнах с моя гологлавко.  hahaha И ние имаме напредък с гърнето. Преди отпуската като го видеше и пищеше. Сега го пробвах пак, седна няколко пъти, дори свърши нещо вътре.  Wink И явно му харесаха бурните аплодисменти от всички и сега сяда, когато го подсетя. Още е далеч от махане на памперса, но все пак има надежда.

# 173
Честит рожден ден на Ади! Да расте здрава и умна и много да радва всички около себе си!Гале, честито и на теб!

# 174
Ел, благодаря!
А сега да ви почерпя за здравето на Ади!

Честит имен ден на Адриан на Бизу.
Нашата рожденичка е и именичка!

# 175
  • София
Честит Рожден и Имен Ден на Ади!!!Да бъде здраво и много щастливо дете!!!

Гале, весел празник ти пожелавам

Честит Имен ден на Адриан!!!Много усмивки и безгрижно детство му пожелвам!!!

Уговорихме се с директорката на яслата- Боби на 27.09 (живот и здраве) започва Peace

# 176
Здравейте, майчета..ама как ми липсвахте..доста имам да наваксвам, но да се разпиша да не ни мислите  Heart Eyes Hug

Прибрахме се от Плевен в понеделник и още не можем да се оправим с дисагите. Ади е добре, малко сополив, но засега няма друго  Praynig Трябва да ви пусна снимки скоро, станал е колкото кака си на височина, слушка ме (да чукна на дърво), само се целува и който му се скара ходи да го гали  Grinning Голям подмазвач  Simple Smile До морето не стигнахме, но пообиколихме доста Плевенски забележителности. Много го обичам този град, нали си ми е роден.

Надявам се всички да сте здрави и добре, като имам време ще се постарая да наваксам  Hug Благодаря ви че ни мислите и аз ви мисля всички.

Честито на малката рожденичка Ади, много щастливо детсто и желая и много усмивки  Hug И на мама честито  Flutter

С бременните се надявам всичко да е чудесно и да се радват на закръгленката си форма  Heart Eyes

Пропуснахме почти всички рожденни дни  Tired Всички дечица от нашия форум ги нося в сърцето си и на всички желая много здраве и щастие, липсвахте ни много  Hug

# 177
Честит Рожден И Имен Ден На Ади!Бъди Жива И Здрава! За Радост На Мама,За Гордост На Тати!

Честит Имен Ден На Ади! Да Е Жив И Здрав,Да Носи С Гордост Името Си!

Бизи, радвам се,че вече ще се разписваш по често.Много ми липсваше  Hug

Р-ден на Алекс мина повече от прекрасно.Повечето гости ни уважиха,получих много хубави поздравления за порасналото ми момче,а той много подаръци. Днес се събудихме със сополи и кашлица,тя не е спирала де  Confused дано са зъбките,че още не са ни избили кътниците.
Качих снимки във Фейсбук,направо сме се унесли със снимането  Grinning

Хубава вечер,Бъдете Здрави

# 178
  • София
Честит Рожден Ден на Ади!
Да е жива и здрава, щастлива, усмихната и обичана!

Гале, честит празник Hug

Честит Имен Ден на Адриан!

# 179
Привет,  Hug

Благодаря за поздравленията на малкия ми именяк  Heart Eyes Той вчера се радва на френско присъствие вкъщи и подаръци, сега спи и сякаш сополките понамаляха  Rolling Eyes Тея французи имат страхотни играчки..толкова креативни и занимателни, добре че си "имаме" френска баба  Party

Веси, да нацелуваш Алекс от нас, да ти е жив и здрав и все така много да го щракате с фотото, че е голям сладур. Бързо да ви минат сополките
Аз вчера до понощите гледах сайтовете на Некст и Маркс Спенсър, поръчах малко работи за градинката, започваме от 20,09  Peace Дано тази зима по-малко боледуваме  Praynig

Иначе се настройваме и ние за празника с 2те свещички Grinning Този път ще празнуваме в семеен кръг само..че нещо финансово издишаме.. Confused От работа не ми дават полагаемата отпуска, въобще "голяма криза"  Crazy Пуснах си неплатена отпуска до 10,10,2010 и се надявам малчо бързо да се адаптира в яслата  Praynig
Ще ходя да попрочета назад че срамота...целувкииии  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт