Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 669
  • 698
  •   1
Отговори
# 525
  • Все на втория етаж
Чакам и аз да видя снимките на сладурката Дара.

Одеве излязох сама набързо, прибирам се и Макси реве, а баща му чисти с Вениш килима. Обърнал кофата за боклук и я изсипал посредата на кухнята с цялата мазнотия  Crazy Все трябва да си нащрек с него и трябва да си по- бърз и от светкавица, опасна нинджа е.  #Crazy В нашата ясла няма места, днес питах.

# 526
минавам набързо Simple Smile от вторник ходя на работа (пробно). работата ми харесва, другата седмица шефа като си дойде от чужбината, ще договаряме заплата и задължения.
след като смениха времето в неделя, Венци става навреме на яслата, вечер заспива по-рано и съответно сутрин се е наспал и е весел. последните 3 дни сутрин бяга към яслата  Laughing Laughing Laughing отваряме вратата на занималнята и хуква с викове вътре право в прегръдките на лелята.  Party
вчера разбрах, че ще ставам стринка за втори път на лято  Flutter братът на съпруга ми очакват второ детенце през юни. първото е на 1.2месеца  Crazy
лека нощ  Heart Eyes

# 527

Добро утро! Днес ставам на 24години.Почерпете се виртуално за моя рожден ден!

# 528
Веси, Честит Рожден Ден!
 Пожелавам ти много здраве, много щастие, много, много любов!
 Бъди най - обичаната съпруга и майка!
 И скоро щастива майка на двама!

# 529
  • София
Честит Рожден Ден, Весе!!!Бъди здрава, щастлива и много обичана!

# 530
Честит рожден ден, Веси! Бъди здрава и много щастлива!

# 531
Весе, честит рожден ден! да си жива и здрава  мама на двама!    bouquet

# 532
  • Все на втория етаж
Охх Веси, колко си младичка  Flutter

Честит рожден ден, желая ти много здраве, щастие, успехи и да станеш майка на живо и здраво детенце леко и бързо през Април. Hug

# 533
Благодаря ви! Simple Smile
Вчерашния ден беше по скоро трагичен отколкото весел Sad Свекърва ми си счупи кракът и сега си имам още едно дете. Изкарахме вечерта при нея и свекър ми.От вчера съм още по уморена,но сега има нужда да и помагам и ще го правя
Прекрасен почивен ден на всички и успешна седмица

# 534
Оффф и аз влизам да се оплаквам.  Tired След прекрасния съботен предиобед съдбата ми поднесе лоша изненада. Криси се люлееше много силно на една люлка и Денис мина отдолу. Сега сме с цепната глава  Cry Не е много, но докато отида до него беше целия в кръв. Щях да умра за двете минути докато видя колко е голяма раната. Пак се разминахме с малкия дявол, слава Богу  Praynig

# 535
Весе, честит рожден ден на патерици.Жива и здрава и много щастлива!
Честит празник на имениците днес!

# 536
Ох Дони,наистина е бил малкия дявол Господ да ни пази съкровищата
Гале,благодаря ти

# 537
  • Все на втория етаж
Охх, ужас момичета. Добре че пак вярно е малкия д...л . Денисчо бързо да му минава. Heart Eyes
Аз ви чета, но за момента няма какво да пиша.

Да честитя именния ден на Мишето на мама Галка, която никаква не се веска при нас вече. Sad
Да й е жива и здрава и много щастлива. Честит празник на всички именници. Hug

# 538
Добро утро Simple Smile
Да отсрамя групата на Августинки и да се запиша да не ни затрият темичката

# 539
Добро утро  от мен!
Поднасям ви по едно кафенце,че отдавна не съм го правила

Чета ви,но просто нещо нямам муза за псане,Петър отново беше болен,вече е добре,и,мислех днес да го пускам на ясла,но разбрах че отново има болни деца в групата  и се отказах,ще си постои още малко в къщи.

Веси,много неприятно се е получило при свекърва ти,знам какво е защото моята майка си счупи крака преди две години ,блъсна я една кола и избяга,но това е една друга тема,но тя се оправяше абсолютно сама,нали е в Атина,не пожела да си дойде,нито поиска аз да отида,за да не се тревожа за децата,но тя си е такава.
Бързо възтановяване на свекърва ти пожелавам!

Дони,пак малкият дявол е бил при вас,господ да ги пази дечицата!

Каприс много се радвам за новата ти работа,дано нещата се развият така както искаш ти!

Хубав и много слънчев ден пожелавам на всички!

Общи условия

Активация на акаунт