Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 663
  • 698
  •   1
Отговори
# 540
Привет и от мен мацки  Hug
И при нас нищо ново  Tired Утре ще си освещавам новия апартамент, въпреки, че той отдавна не изглежда нов, ноооо  Naughty да са здрави децата - ще боядисваме пак  Laughing Радваме се още на хубавото временце, но лошото е, че докато се приберем вечер и вече е тъмно  Rolling Eyes Дано откраднеме още някой и друг хубав уикенд, че послеее  cold
Хубав ден и от мен  Hug

# 541
  • Бургас/Пз
То тук затишието наистина е голямо, ама какво да се прави, в това хубаво време трябва да се разхождаме. Макар, че в Бургас е един вятър- не е истина!

Дони, весело послещане на гостите утре, и чакаме снимки на новото жилище, обещала си , не се измъквай! Grinning

# 542
  • Все на втория етаж
Привет!

Надявам се всички сте добре и няма болни дечица и родители.
Аз не пиша, че няма какво, имам много работа вкъщи, уморявам се и още докато чета приказката вечер се унасям и заспивам с децата, че и преди тях  Blush

# 543
както обещах пускам малко снимки от фотосесията на Дара за списание "Моето бебе и аз"

# 544
Добро утро!

Стели, Дара е невероятно чаровна! Страхотна фотосесия! Hug

При нас всичко е наред за момента, последните 2 дни не съм имала време за форума. Днес тук има празник и ако не вали ще участваме в обиколка на съседния град по тъмно с фенери /изработени от нас със свещички вътре/. Предните 2 години времето беше много лощо и ние все пропускахме. Засега е добре и се надявам да се включим.

Сега отиваме на разходка с Алекс и до после!  Hug на всички!

# 545
Добро утро!  Hug
Честит Имен Ден на всички с имената Виктор, Виктория и Мина!!!
Честит Имен Ден и на Вики на Асето!!! Да ни е жива и здрава малката Дългокоска  Heart Eyes
Честит Рожден Ден и на Анастасия и Хавга!!! Мили момичета - да сте живи и здрави, все така всеотдайни майки и много сполуки в живота ви да има!!!
Стелка Дара е прекрасна както винаги  Heart Eyes
Айде и по едно хубаво кафенце днес за празника да ви почерпя, пък барем се разпишете  Wink

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 10:39 от mamadona

# 546
Честито и от мен на всички празнуващи! Бъдете живи и здрави!

# 547
Здравейте момичета!  Hug
Активността е под всякакъв минимум  Naughty Ще е жалко да ни затворят темичката  Rolling Eyes Нашите бебенца не го заслужават  Mr. Green
Пускам малко снимчици от освещаването и няколко преснички на Денис Белята  Mr. Green

Държа да отбележа, че само шарана е мое дело  Flutter - погачата е купена  Laughing

Оффф искам да ви пусна всичките, ама ще ме резне админа  Wink Хубав ден момичета!

# 548
Здравейте!
Наистина вече не се изписват така бързо темите както преди.Според мен е нормално ,вече всички за по заети и не им остава много време.
Ние сме долу горе добре.Гошето е на ясла.Почна да му харесва най-накрая. WhistlingДоживях да ходи с желание на ясла. Praynig
Много често боледува което ме притеснява и обмисляме вариант за спирането на яслата.В месеца задължително поне веднъж ще е болен. ooooh!
Почнахме да организираме Коледните празници.На Коледа ще сме В София в моя приятелка от детството,а на Нова година те ще са в нас.От сега обмислям какви подаръци да купя на Гошето.
Дайте идеи какво сте набелязали. Praynig
При нас Лунни пясъци ,пластелини не вървят. WhistlingНе иска да си играе с тях така седят като нови.
Ще пусна няколко снимки да го видите малчугана и ставам че ме чака слугинаж.

# 549
Ако не ме замеряте с камъни то пак си е нещо....Simple Smile)

Здравейтееее....Дано все още ме помните!  Embarassed
Аз съ на Монч майка му, ако някой е забравил  Grinning Не ми се сърдете, че така изчезнах и не съм ви навестявала от доста време. Искаше ми се, но и мен ме е налегнала онази умора от безкрайното тичане насам-натам. Няма да се оправдавам всъщност де-виновна съм си.

Но ви мисля, всеки ден се сещам за вас. Някои виждам във Фейс-а и съм спокойна, че са добре. Дано ви хващам в добро здраве и съпреживяващи хубавите есенно-летни дни Simple Smile

Та за нас-дребосъка расте и хубавее както се казва-ходи на ясла редовно и съм щастлива, че вече няма търпение сутрин да тръгва натам. Дните на моето безпокойство отминаха-трябвало е наистина време, но питай патило както са казали хората. Все така любвеобилен е, гушкащ и спокоен предвид възрастта му...е може би малко по-спокоен-пътя Варна-Пазарджик /450км/ си стои и си пее и разговаря без проблеми само с едно спиране за почивка, та мама успя да си прочете книгата за 5-6 часа без проблем. Да ми е жив и здрав!

Ани, много се извинявам, че едва сега разбирам за тази страхотна новина. Думи нямам да ти опиша как ме развълнува-възхищавам ви се, на теб и цялото ти семейство! Бъди здравичка и желая най-сърдечно една прекрасна поредна бременност и чудно бебоче на финала. Hug Hug Hug

На всички други бременеещи маминки също голяма прегръдка и стискам палци до побеляване  Hug

Аз съм вече работна и посвикнах с новия режим, он много ми липсват дните прекарани само с детето-едва сега го осъзнах. Липсва ми и спокойствието, което ми носеха тези мигове-сега ставаме в 6 препускане до ясла, работа, прибиране 6-6.30, празходки, вечери и детето в 8.30 най-къно е заспало от умора. Та вече нямаме и толкова време прекарано заедно-кога да го намачкам и нагуша, кога книжки да четем, разходки да правим...Иначе той говори много, пее цели песнички...вече си съчиняма самостоятелни сценки театрални та се пукаме от смях с баща му отстрани като го слушаме  Grinning

Ето и малко снимчици, че да си ни припомните

До скоро! Целувам ви и бъдете здрави!

# 550
  • Бургас/Пз
Феб, страхотни сте! И благодаря за подкрепата! Много е странно, как напълно непознати за мен хора, които "познавам" само виртуално, ме подкрепят и се радват с мен, а хората, които разбират напоследък за бременността ми, някак си доста странно реагират! Но какво да се прави ....

Дони, страхотен дом , поздравления мила, ама искам още снимки, особено от стаята на децата!

Стела, Дара е прекрасна, невероятна, лъчезарна, да знаеш ще те сложи в малкия джоб  Mr. Green Mr. Green Hug Hug Hug Heart Eyes Ако можеш да споделиш каква марка са якенцета и изобщо дрешките , с които е облечена! Може и на лични, да не стане като реклама!

Теди, къде се губиш и ти, Гошето голям мъж е станал вече, браво на него!

# 551
Здравейте и от мен!

Дони, Теди, Феб, радвам се, че сте пуснали снимки! Денис, Гого и Мони са много пораснали.  Hug за всички!

Ние снощи бяхме на празника с фенерите. Децата много се забавляваха, направихме обиколка в тъмното, пяхме песни и накрая се подкрепихме с чай и бретцели / нещо като гевречета/, осигурени от кметството за децата. Към края на шествието се разрази буря, малко се намокрихме и загубихме фенера на Алекс, но се прибрахме все пак доволни. Ето и от мен няколко снимки:

# 552
Здравейтеее  Hug  Hug  Hug
Стели,както писах вече Дара е прекрасна  Hug
Дони,прекрасно семейно гнезденце си имате  Hug за децата нямам думи
Теди,много се радвам,че писа и показа Гого,много е пораснал и е цял мъж вече  Hug
Ани,дано днес си по добре  Hug
СМГ,прекрасни празници си имате и се готвите за Коледните празненства  Hug

Хайде и аз да ни покажа  Grinning

# 553
Ееее - нямам думи! Браво момичета! Всеки ден искам да виждам темичката така озарена. Наистина всички сме много ангажирани вече, но разберете, че ми липсвате всички много. Не е чак толкова сложно да се отделят по няколко минутки от време на време в името на точно това, за което споменава Ани, че именно тук намерихме много съпричастни души и виртуални приятелства. Аз също не съм и предполагала, че човек който никога не ме е виждал и не е контактувал с мен на живо ще ми даде правилен съвет или ще усети, че нещо с мен не е наред. Странно е, но е факт! Молбата ми е и към другите момичета, които ни прочитат от време на време и те да драснат по някой ред, защото е ограничен кръга от хората с които мога да контактувам лично или да виждам във Фейс-а, а ви мисля всички  Hug
Сега не ми остава нищо друго, освен да ви кажа за пореден път, че по-сладки муцунки не съм виждала от нашите прекрасни августовски слънца.   Nature Sunny Без значение, че моето е юлче, аз винаги ще съм тук и се чувствам част от вас!!!  Heart Eyes  love001

# 554
Ох,Дони прекрасни думи  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт