Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 660
  • 698
  •   1
Отговори
# 555
Май май всички използват хубавото време  Grinning и тука е направо пролет,но няма как да се спи по пътищата

# 556
Здравейте!

Ние днес цял ден имахме гости - прекарахме целия ден заедно, пекохме коледни сладки / нищо че е малко рано/, децата се набесняха, а ние се наприказвахме, че не успяваме да се видим често. Алекс беше много въодушевен от месенето, на него дадохме да меси солено тесто и ще се опитаме да направим играчки за елхата като изсъхнат фигурките.

Утре ще си дам малко почивка - без готвене и друга домакинска работа. Ще отделя време за децата - за игри, рисуване, разходка и т.н.

# 557
  • Бургас/Пз
Здравейте, днес е много хубаво времето в Б-с и сме в морската глрадина. Съжалявам, че забравих фотоапарата, но обещавам утре да направя и снимки.

Веси, много готино коремче имаш, надявам се след 1-2 седмици и аз а се похваля с такова! Mr. Green

Айде сега кажете какви подаръци ще донесе Дядо Коледа на вашите деца- малки и големи, че на мен за каката май ми е по-трудно да реша!

# 558
Здравейте!

Преди малко се върнахме от разходка и сега двамата уморени гледат Снежанка.  Simple Smile Днес е много приятно, слънчево и тихо. Като се наспи Алекс пак ще излезем.

Коледните подаръци вече отлежават на скрито при нас.  Wink Тази година напазарувах още края на октомври.  Embarassed За Алекс ще има това http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/189/60/1896047-l.jpg, а за Марина: http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/201/15/2011597-l.jpg. Като за нея искам да купя и още нещо допълнително - настолна игра или нови ролери за лятото. Не сме решили още на какво да се спрем. 
Тук на 6.12 е също голям празник / Николаус/ и децата получават подаръци. За Алекс взехме бормашина да си пасва с коледния подарък, защото в него няма включена, а за Марина - глобус с физическа и политическа карта на света, нали ми е ученичка вече.  Wink

# 559
  • Все на втория етаж
Привет от мен. Аз нямах интрнет като хората доста време и затова и не се разписвах. Децата за сега са добре. Мога да похваля Макси, че вече няколко пъти се изпишква в гърнето  newsm44 .

Чудни снимки сте показали. Дони, дай да видим целият апартамент, може да ги качиш някъде. Нали и ние обзавеждаме етаж, уж да се местим, но кога ли ще е..., та дойде ни кухнята, която поръчахме Август  #Crazy , дойде събота и много се радвам.

SMG, какво е розовото чудо за Марина? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 17:27 от Иренка

# 560
  • София
Здравейте, мамчета!

И аз отдавна не съм се разписвала, от което малко ме е срам Embarassed

Ние сме добре горе-долу, като изключим лекото покашлюкане на Бобчо и пак течащия му нос Crossing Arms
Иначе изкарахме чревното вирусче, което доста дълго го държа, предната седмица беше цялата на ясла, да видим тази до къде ще я докараме Tired

Освен с болестите, да взема да го похваля малко моето момче- доста говори вече, без проблем свързва по 4 думички, доста по бебешки ги произнася, но все пак е напредък Simple Smile
Иначе и си лудее,  като всяко дете забраненото му е най-интересно и не се отказва докато не постигне каквото си е наумил Crazy

И аз обмислям подаръцие за Коледа, но все още на нищо не съм се спяла newsm78

Много хубави снимки видях. Всички дечица са много сладки и хубави, но то при такива майки не е за учудване Hug

Хубава вечер и целувки на всички Heart Eyes

# 561
на Точката и подарихме монтьорски комплект за РД, тя пръсна частите и пак ползва отверките на баща си за белите.
сега мислим за дървена кухня или къщичка.

# 562
Иренка, това е електронен дневник. Освен това има игри, адресна книга, електронни животни и т.н. Не успях да го намеря в бг сайт, но тук има обяснение на немски: http://www.mytoys.de/Vtech-Kidisecrets-Tagebuch/Vtech-Lernspa%C3 … r01.44.08/2011597.

Днес ходихме с Алекс да храним патета в едно езеро, докато чакаме да свърши урока по плуване на Марина. Ама те много нахални тия патки.  hahaha Почти по краката ни се качиха и Алекс се изплаши. Сега май няма да са му сред любимите животни.  Wink Утре ни чака пак голяма мацаница в групата за игра, ще рисуваме с бои за рисуване с пръсти.

До скоро!

# 563
Оооо мами привет!  Hug
Иренка голями сладури са твоите Сънчовци! И аз като видя моите сгушени така и всичко ми минава  Mr. Green Браво за гърнето!  smile3550
За подаръците съм още на никъде  Rolling Eyes За бати 100 % ще е някаква игра или играчка, но за малчо трябва да помисля и за някоя дрешка, то и за брат му трябва, ноооо  Naughty за него дрехата не е подарък. Ще чакам да видя интересни мнения и от вас за дребсела  Blush и току виж ми хрумне нещо  newsm78
Пинки радвам се много за Бобчо! Разбира се, че като всички дечица забраненото най ги блазни, но лека полека ще се научат какво може и какво не - време и безкрайно търпение му е майката  Laughing Денис също мноооого говори и дори цели кратки песнички наизуст знае и пее. Много е музикален. Все още никаква телевизия не може да му задържи вниманието, но пък виж песните са друго - пее с пълно гърло  Mr. Green Обмислям дали да не го запиша  newsm78 Ще е смях голям после  hahaha
Сега да ви кажа за снощните ми приключения. От известно време насам, като се прибере от ясла и се съблича от кръста надолу.  Mr. Green Най-вече проблема е памперса. Няколко пъти като си свърши "голямата" работа си го сваля сам и победоносно ми носи "колета" и с гордост показва какво е сътворил  Mr. Green Ноооо снощи беше върха - прибрахме се от ясла и каза, че имал пиш. Сложих детската дъска, качи се на ВЦ-то, изпика се и съответно аз възклицавах и ръкоплясках 5 минути като му обяснявах, че така правят добрите деца. Е да, ама след малко идва и казва, че се е наакал - памперс не носи и аз тръгвам из апартамента да търся "съкровището"  Crazy  Joy Намирам в тоалетната две акита - едното на плочките до килимчето в цял размер, а другото малко по-надолу лежи смазано под четката за тоалетна.  Sick  #Shocked Докато чистих цялата тази прелест  newsm28 и Денис реши, че ми е малко и се изпика отгоре. Е на това му викам аз късмет!!!  smile3538 Дечица милиииии моля ви пикайте и акайте в тоалетната или в памперситееее   ruporuu

# 564
  • Все на втория етаж
Доне, голяма картинка сте били. Grinning

# 565
  • Бургас/Пз
Дони, големи приключения сте имали  hahaha Joy И ние къде казваме , къде не, за пишкането се справяме, ама за акането на 3 пъти веднъж е в тоалетната!

Да ви кажа в темата за играчките в На пазар - чуждестранните сайтове има много интересни идеи за подаръци.

Иренка, все се каня да те питам твоята Алекс - всъщност Александра ли е или само Алекс?
Нали сега съм в издирване на име за бебето, та всички имена ги гледам под лупа  Mr. Green Mr. Green

# 566
Здравейтеееее  Joy  hahaha  hahaha  hahaha Много ме разсмяхте имах нуждаааа
Аз изкарвам някакъв вирус пак и се надявам Алекс да не ме последва. Вчера цял ден бях в тоалетната основно повръщах,а второстепенно разстройство и цял ден придружено с ужасно главоболие,което имам и сега. Алекс за сега се крепи,вчера се гледаха с майка ми и днес пак ще ми помага. Контракции съм нямала,може би защото се залежах и не съм го носила много. И ние сме в чуденка за имена на бебче, ще е с буквата Д и за сега,т.к споменаха момче сме се спряли на Димитър на майка ми Димка,но аз се притеснявам малко как ще реагират родителите на Алекс-старши,т.к уж Алекс е кръстен на дядо си Андрей,но няма нищо общо освен А и си е чисто кръстен на баща си. Моя мъж казва да не се притеснявам,че това си е наше решение,но като ги знам какви са и...  Tired

Макси и Алекс са големи сладкишчета  Hug
Пинки,браво на Боби,дано не боледува повече
Дони,весело ти е на тебе  hahaha много се смях,да сте живи и здрави
СМГ,и Алекс си пада по патенца
Брит,как си? Малко ти остана  Hug и Анастасия не е писала доста време

# 567
  • Все на втория етаж
VesitoAJ, кръсти детето си така, както ти искаш, ти го носиш в себе си и т.н. Аз съм категорична, че живи и здрави да доживея за внуци- няма да се бъркам как ще се казват  Naughty Това нещо у хората винаги много, много ме е дразнело...Не го разбирам  Crossing Arms Благодарна съм на майка ми и баща ми  Heart Eyes , че никога дума не са отворили за имената на децата ми.

Ани, Александра е Алекс. Кръстена е на свекър ми  Crazy Мъжът ми много искаше да кръстим първото дете на свекър ми, името Александра ми е любимо и нямах нищо против и даже и сега се радвам, не съжалявам. Свекърите ми са добри, уважават ме и не ме е яд нещо. За второто дете, се бяхме разбрали , че Веско като избра за първото, аз ще избирам за второто, и така стана.Никой не ме е питал и подканял за имена през втората бременност. Аз исках да родя секцио на 15 Август, за тогава си го насрочих и понеже е празника на Богородица, искам поне да е с буквата М . Много исках да го кръстя Мартин, но мъжа ми имаше брат, който почина, моя най- добър приятел през 2000 год. и не можех да им го причиня, в смисъл всеки път да се сещат за него, като го викат. И една вечер докато гледах ТВ , пуснаха рекламата на Тео бебе, а бебето от рекламата се казва Максим и тогава ми светна  Mr. Green - казах му, ще се казва Максим, хем на Богородица, хем на Марто, хем името измислих аз и го харесвам много. Та така с моите деца и имената. За Алекс знаят, че е на свекъра, но за Макси не смеят да кажат, че е кръстен на Марто и като ме питат защо така се казва, казвам, че е кръстен на рекламата за Тео бебе  Laughing

# 568
  • Бургас/Пз
Веси, права си, уж не се сърдят, пък все нещо някой ще подметне, ама какво да се прави...
При нас Дария е с първата буква на свекърва ми, а Калоян с първата буква на майка. Сега нищо не мога да измисля. В интерес на истината за момиче съм харесала пак име с К, ама мъжът ми нещо се дърпа, да не било на майка ми. Обяснявам аз , че няма да бъде ,просто името ми харесва, ам той - не та не. За момче клоня към Явор или Ясен, ама пак само аз  Mr. Green Като цяло нямаме фаворите двамата, а пък да не говорим, че Дария и тя се намесва!  Mr. Green

# 569
Здравейте  от мен!

Ние сме добре,Петър оздравя,вече ходи на ясла, и слава богу,че да почивам и аз,че много палав е станал,и малко ме поизнерви две седмици в къщи,сега,като се сетя ,че гледах Ивето в къщи до 3г и се чудя как съм издържала,нямам ги вече тези нерви и това е.Вечер много дивеят с кака му, много се бият,втора вечер под ред,се чупят чаши в къщи,решава Пепито,че ще рита топка и винаги има поражения,ама да са живи и здрави ще си купя нови сервизи,че то здрава чаша и чиния не ми остана.

Веси бързо оздравяване,дано при Алексчето се размине,да е здравичък!

Да се включа и аз по темата с имената,Ивайла е кръстена на майка ми,тя се кязва Иванка,но дори да не беше така пак щях да си я кръстя Ивайла просто името ми е фаворт от дете,мъжо се съгласи,защото мислеше че ще имаме момче,така ни бяха казали в началото,и трябваше да е Петър на баща му,но после като разбрахме че ще е момиче и вариянта Петя не ни хареса и на двамата,исках на свекито тя е Мария,но тя отказа,че на нея вече имало кръстено дете,на зълва ми детето, и в крайна сметка решихме Ивайла,като моята майка въобще не е искала на нея да се кръщава никога не е имала претенции в това отношение.
Въпроса с второто дете стоеше вече по съвсем различен начин,мъжо изключително много държеше да е на баща му,аз не исках,защота не се разбирахме с родителите му по това време,много ме бяха обидили,но в крайна сметка реших да е Петър заради мъжа ми не заради тях, за да нямаме разногласия и проблеми,да ми е живо и здраво детето,името не прави човека!

Ако един ден имам още едно детенце,много искам да е момиченце,за да има Ивайла сестричка,и от сега знам че ще се казва Изабела,много ми харесва това име,а и вече няма да има хора с претенции към имената!

Общи условия

Активация на акаунт