Ще ви пиша при първа възможност!

след 2 дни хрема, на третия ден при прегледа при педиатърката- директно снимка в болницата и ...пневмония
свирукаше при вдишване и издишване, ревнах, нямаше как да остана, че едни гърци имаше в офиса и трябваше да превеждам
съпругът ми и майка го заведоха в болницата и ги приеха. това миналия петък. веднага след работа отидох и вече беше направо друго дете- свирукане нямаше, само леко хъркане, беше спал малко и от урбазона и 1 прием антибиотик, и 1 инхалация беше значително по-добре. хрипове отпред и отзад, няма Т, нито зачервено гърло. дежурните лекари казаха- алергия с неизяснен произход (защото направил спазъм на дроба и педиатърката му би урбазон преди в кабинета и преди да идат за снимка)
измъчиха ми детето
2 пъти едно и също не ни казаха, един лекар казва пневмония, друг- алергия, трети- тежка пневмония, четвърти- бронхит.
направо поболяхме се и ние. аз пък 3 дни след приемането ме тръшна някакъв вирус- повръщане и втрисане.
. баща му спа при него същата нощ защото аз не можех да се надигна от леглото. днес уж съм по-добре. ходя на работа, майка го гледа ( тя е вече безработна), изписаха ни в четвъртък. сега пие лекарства вкъщи и понеделник-вторник сме на контролен преглед. в момента треперя отгоре му като онези майки, които хич не харесвам. слагам шапки качулки, постояно го проверявам за това и онова. ужассно тревожна съм и не ми харесва, така побърквам и детето, но много ме е страх да не се разболее пак. 

Ще чакаме добри новини 
Аз давам глас за името Явор 

Бях писала че покашля, но това покашляне се превърна в една неспираща давеща кашлица, от която дъх не можеше да си поеме. Заведох го на работа да го прегледат лекарите в Детско отделение. Дрочетата бяха чисти, но започна да вдига температура и според лекарката вече беше нужно АБ.А и като гочувах как кашля, направо ми се ревеше. И така сега пие Клацид, чак четвъртък ще го пусна на ясла да се позакрепи

И мен разчувства, а като знам в тая гадна болница наистина какво е положението, направо
Ние лежахме няколко пъти с Крис и си взех ВИП стаята. Не че е много по-засукана от другите, но поне не сте в мръсотията и сте си самички. Вярвам, че даже не ти е било до това. А колкото до педиатър аз имам прекрасни впечатлениея от д-р Ангелова, ако се касае за болницата в Горна, разбира се. Дано бързо оздравеете и ти да се поуспокоиш малко 

Габи ще е в сигурни ръце при татко си и в групата за деца, така че почивай сега максимално 

Бързо оздравяване и на Боби 

И мен разчувства, а като знам в тая гадна болница наистина какво е положението, направо
Ние лежахме няколко пъти с Крис и си взех ВИП стаята. Не че е много по-засукана от другите, но поне не сте в мръсотията и сте си самички. Вярвам, че даже не ти е било до това. А колкото до педиатър аз имам прекрасни впечатлениея от д-р Ангелова, ако се касае за болницата в Горна, разбира се. Дано бързо оздравеете и ти да се поуспокоиш малко 
ох, нямам кирилица на този комп и ползвам някакъв кредор online. извинявам се, ако имам грешки. от вчера чета повеяе из темата за хомеопатията, но ще ми е трудно да намеря читав хомеопат в Търново и региона. като си помисля колко лекарства погълна за седмица.... Венци е добре, току-що излапа цяла чиния с макарони. поздрави и целувки от нас
моля се дано да е добре детенцето! температурата изобщо не е за подценяване. макар че и ето Венци нямаше температура, нито зачервено гърло, само една задна хрема и ето какво стана.