Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 652
  • 698
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, много ви благодаря за подкрепата!
Ще ви пиша при първа възможност!

# 586
СМГ,много се радвам,че си се успокоила вече Браво на Алексче  Hug
Анастасия,наистина ще те мислим,пиши при първа възможност. "Дядо Божу" както казва Алекс ще ви пази  Hug

Ние закусваме и чакаме приятелката на Алекс да ни дойде на гости. По късно ще се разходим тука близо до нас на стадиона  Hug

# 587
Добро утро и от мен!

Ние се назакусвахме вече, сега чакам да стане обяда и ще ги изведа малко навън. Студено е, но поне не вали и не духа.

До после!

# 588
  • Бургас/Пз
Анастасия, моля се всичко с теб и бебето да приключи по най-добрия начин и за двете! Всички палци са стиснати да знаеш!

Дони, голяма хитруша си ти. Ясен за сега отпада, остават Явор, Борис и не знам още, май това за сега!

# 589
здравейте! не съм писала отдавна
С Венци бяхме в болница  Sad след 2 дни хрема, на третия ден при прегледа при педиатърката- директно снимка в болницата и ...пневмония  Rolling Eyes аз бях на работа ( започнах преди 3 седмици), майка ми го гледаше, отидох обедната почивка, милото изглеждаше много зле.  Cry свирукаше при вдишване и издишване, ревнах, нямаше как да остана, че едни гърци имаше в офиса и трябваше да превеждам  Cry Cry Cry съпругът ми и майка го заведоха в болницата и ги приеха. това миналия петък. веднага след работа отидох и вече беше направо друго дете- свирукане нямаше, само леко хъркане, беше спал малко и от урбазона и 1 прием антибиотик, и 1 инхалация беше значително по-добре. хрипове отпред и отзад, няма Т, нито зачервено гърло. дежурните лекари казаха- алергия с неизяснен произход (защото направил спазъм на дроба и педиатърката му би урбазон преди в кабинета и преди да идат за снимка) Shocked на третия ден започнахме да го водим само за лекарствата, болницата е ужасно мръсна, пода на стаята лепнеше  Confused а той ляга и си търка колите  Confused правиха му инхалации, някакви други като нагревки в рехабилитацията, с тоя абокат- ужас  ooooh! измъчиха ми детето  Cry 2 пъти едно и също не ни казаха, един лекар казва пневмония, друг- алергия, трети- тежка пневмония, четвърти- бронхит.  #Crazy направо поболяхме се и ние. аз пък 3 дни след приемането ме тръшна някакъв вирус- повръщане и втрисане.  ooooh! . баща му спа при него същата нощ защото аз не можех да се надигна от леглото. днес уж съм по-добре. ходя на работа, майка го гледа ( тя е вече безработна), изписаха ни в четвъртък. сега пие лекарства вкъщи и понеделник-вторник сме на контролен преглед. в момента треперя отгоре му като онези майки, които хич не харесвам. слагам шапки качулки, постояно го проверявам за това и онова. ужассно тревожна съм и не ми харесва, така побърквам и детето, но много ме е страх да не се разболее пак.  Confused говорих с една приятелка- фармацевт. те са лежали в болница със същите симптоми и диагнозата е била бронхиолит. оф, не знам вече. искам само да е жив и здрав!
ани, честито момченце  Hug
анастасияHug

# 590
Ани, Божидар  Peace
Каприс,много съжалявам за всичко случило се в семейството ви  Cry прегръщам ви силно и дано нямате повече такива преживявания  Hug

# 591
  • София
Добро утро, момичета!

Анастасия, ще се моля при теб всичко да се развие по най-добрия начин. Имаш моята  положителна енергия PraynigЩе чакаме добри новини Peace

Ани, честито синьо щъркелче GrinningАз давам глас за името Явор Peace

СМГ, видя ли че нямаше място за притеснения за говоренето на Алекс. Всичко е било до време Peace

Стеле, за жалост точно така е с яслите и болестите. И аз се надявах, че Боби ще е по- здравичък, но не Sad

Каприз, голямо премеждие сте имали, важното е че всичко вече е минало. Дано нямате повече нужда от болница Praynig

И Боян е болен. От сряда си е вкъщи на АБ SadБях писала че покашля, но това покашляне се превърна в една неспираща давеща кашлица, от която дъх не можеше да си поеме. Заведох го на работа да го прегледат лекарите в Детско отделение. Дрочетата бяха чисти, но започна да вдига температура и според лекарката вече беше нужно АБ.А и като гочувах как кашля, направо ми се ревеше. И така сега пие Клацид, чак четвъртък ще го пусна на ясла да се позакрепи Rolling Eyes

Хубав ден от мен Heart Eyes

# 592
  • Бургас/Пз
Каприс, много ми стана мъчно от това , което прочетох, милото детенце, дано бързо да се оправи. Каквато и да е диагнозата, явно че не е било добре детето.  Hug

Веси, мерси за предложението и аз много го харесвам това име, ама много Дарита в къщи ще станат, че за друго съкращение на името не се сещам, пък не върви винаги да се употребява цялото име!

# 593
Анастасия, стискаме палци! Дамо удържите положението достатъчно дълго.
И мен най ме е страх от това как Точи ще приеме да сме разделени. Досега не сме се делили за повече от час-два и  то винаги по време на следобедния и сън...
Иначе сме добре. Единствено втори месец не мога да отида на лекар - ту неприятности вкъщи, ту доктора болен... Не знам къде ще раждам - такива работи...

# 594
Оффф Капризче горкия Венци  Cry И мен разчувства, а като знам в тая гадна болница наистина какво е положението, направо  Tired Ние лежахме няколко пъти с Крис и си взех ВИП стаята. Не че е много по-засукана от другите, но поне не сте в мръсотията и сте си самички. Вярвам, че даже не ти е било до това. А колкото до педиатър аз имам прекрасни впечатлениея от д-р Ангелова, ако се касае за болницата в Горна, разбира се. Дано бързо оздравеете и ти да се поуспокоиш малко  Peace
Ани и двете имена са чудесни, което и да избереш все ще е подходящо  Peace Heart Eyes
Анастасия стискам палци и за теб! Дано всичко мине добре и Миша ви зарадва чак за Коледа  Heart Eyes Габи ще е в сигурни ръце при татко си и в групата за деца, така че почивай сега максимално  Peace
СМГ голям бъбривец ще стане Алекс - ще видиш  Laughing Просто изведнъж ще проговори и на двата езика, което е чудесно  Heart Eyes
Веси не се и съмнявам, че с толкова грижовна майка край себе си, Алекс ще не най-любвеобилното братче на света. Пази се много и ти  Heart Eyes  bouquet
Пинки всички болести отминават и се забравят, но време и търпение трябват. Изключително неприятно е обаче докато си създадат собствен имунитет - и най-малкото нещо ги тръшва  Tired Бързо оздравяване и на Боби  Peace
Стелка мила, радвам се за Дари, че е по-спокойна в яслата - ще свикне! Все пак и тя е свикнала с цялото внимание на грижовни баба, мама и леля, така че едва ли и е лесно сега да не е център на внимание! Лека, полека и болестите ще намаляват! Целувам Ви и двенките! Супер е, че точно по Коледа ще сте си всички заедно вкъщи /БГ/ и няма да си все по пътищата! Много обичам хубавите новини около Коледа  Mr. Green
И в тоя ред на мисли да ви се похваля и споделя нещо радостно и аз! След доста дълго чакане през лятото заслужено ще се окича с прозвището "ЛЕЛЯ". Да ми е жива и здрава скъпата зълва и да роди прекрасен бебок през юли!!!  Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes Grinning Heart Eyes
Успешна седмица на всички Ви!!!
Berend Botje няма ли да раждаш пак при Точковия лекар???

# 595
здравейте, мамчета!
Анастасия,дано всичко е наред и Мишето да се роди жива и здрава, около Коледа.
Ани, честито!Ти на края на април ли трябваше да родиш?Великден е на 24,04,Може да е идея за име.
Веси, и вие се пазете.
Брит, здраво бебе и на вас.
Капризче, дано Венци се оправи бързо.
Относно имената нашите момичета не са кръстени на баби и дядовци.Лазарина е родена на Лазаровден/трябваше да се роди на Благовещене/, а Аделина на св. Адриан и понеже кръсницата ни е Адриана промених името за да не й казват малката Адриана.
Приятен ден

# 596
  • Все на втория етаж
Привет дами.

Капризче, какво да ти кажа, ужас просто. Племенника ми / на годинка и 4 мес. / е с пневмония уж, днес му правиха снимка, от вчера е на Клацид, но сестра ми ей сега ми писа, че отиват пак на лекар и е с 39 градуса. Много ми е притеснено. Ходих одеве до тях, малкия спеше, но явно се е събудил с темп и сега пак са на лекар. Максим пък се задави в колата, като тръгнахме от тях и повърна в колата много качествено обяда, барабар със закуската, аз карам, той отзад бълва здраво, че нямаше и как да спра, карах бавно и се обръщах да го гледам, бе направо думи нямам.

Анастасия, стискам палци да устискаш.

Брит, няма ли да ходиш в Токуда пак? Няма да забравя как заедно с мъжа ти чакахме да ни отворят да влезнем, Максим беше там в интензивното, аз с операцията от Правителствена ходих на свиждане в Токуда и все се уцелвах с мъжа ти.

Ани, Борис, Явор, Мартин, Виктор, Веселин, Александър, Благовест. Hug

# 597
Оффф Капризче горкия Венци  Cry И мен разчувства, а като знам в тая гадна болница наистина какво е положението, направо  Tired Ние лежахме няколко пъти с Крис и си взех ВИП стаята. Не че е много по-засукана от другите, но поне не сте в мръсотията и сте си самички. Вярвам, че даже не ти е било до това. А колкото до педиатър аз имам прекрасни впечатлениея от д-р Ангелова, ако се касае за болницата в Горна, разбира се. Дано бързо оздравеете и ти да се поуспокоиш малко  Peace
благодаря на всички за хубавите думи! д-р Ангелова ни е педиатър, имам и голямо доверие. сега е на смяна в детско отделение и за това ще отидем тази вечер на профилактичен преглед, защото на другите доктори не им имам доверие. тя се колебаеше за приемането в болница, поиска да изчакаме 2-3 часа и ако се влоши тогава да влезем, но аз настоях, защото се уплаших много Sad ох, нямам кирилица на този комп и ползвам някакъв кредор online. извинявам се, ако имам грешки. от вчера чета повеяе из темата за хомеопатията, но ще ми е трудно да намеря читав хомеопат в Търново и региона. като си помисля колко лекарства погълна за седмица.... Венци е добре, току-що излапа цяла чиния с макарони. поздрави и целувки от нас
p.s. Иренка, много е страшно Sad моля се дано да е добре детенцето! температурата изобщо не е за подценяване. макар че и ето Венци нямаше температура, нито зачервено гърло, само една задна хрема и ето какво стана.

# 598
КапризHug!
Анастасия, дано всичко е наред и Миши изтрае още малко  Praynig.
Ани, честито синьо щъркелче! Аз съм за Борис  Peace.
Веси, Брит, пазете се и вие, не остана много Hug.
Ивко също покашляше 2-3 дена, но с малко билки и хомеопатия сега е по-добре. Бързо възстановяване на всички болни!

# 599
Момичета, аз не съм доволна от Токуда. Имам среща с един лекар в Токуда другата седмица, ще видим след това. На предния му говорих, говорих какво искам, той си писа, накрая нищо от това не се случи. Само много му се искаше да ме оперира и да му се махна от главата.

Общи условия

Активация на акаунт