Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 637
  • 698
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро...

Честит рожден ден на хубавия Георги и честит празник на най-щастливата мама Теди Simple Smile) Бъдете живи и здрави

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 09:28 от Граци

# 61
Здравейте момичета.Днес имам повод да ви почерпя.Преди 2 години на този ден станах мама.Гледах го увит като пашкул и се чудех как може  да е толкова малко ,а да носи толкова щастие и да го обичам от първия миг.Май беше любов от пръв поглед.Оф цяла сутрин рева.Много ми е едно.........Хайде стига толкова съм философствала да ви почерпя виртуално.

# 62
Честит ти рожденик Теди! Пожелавам му е дно наистина безгрижно детство, да расте заобиколен от най-обичните му хора, които да го научат на любов, търпение и добрина. Дайте му всички тези качества и като порасне, той ще ви възнагради с безкрайни поводи за гордост!!! Много весел и незабравим празник и чакаме снимки  Wink

Малчева  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Пиаф мисля, че само люто не е ял  Crazy За подаръците аз лично предпочитам дрешки, защото те са най-нужни в тоя период в който израстват много бързо. А с играчките още много, много не се заиграваме. Денис предпочита да кара кола или колело и да се рие в пясъчника. Като е вкъщи виси по мивките, играе с водата, кофи, парцали, прахосмукачки, метли и т.н.

# 63
  • Все на втория етаж
Първо ЧРД на Георги и честит празник на родителите му. Да расте жив и здрав, весел и засмян.  bouquet

Малчева, ти направо ме срази. Самата близалка как и да е, ама с клечката как успя, лелеее ужас просто...

За храните, моя опитва всичко без ядки. Те са му категорично забранени от мен до 3- 4 год. възраст. Предупредила съм и баби, дядовци. Шоколад му давам, не по много, едно - две квадратчета, когато ни види нас да ядем, иначе така специално на него само да дам, не се случва. Дъвки и люто също не давам, бонбони също, макар че, ако го почерпят не му я вземам, но и той опитва и плюе сам.

Само да ви кажа, че снощи заспа в 12 и 30 вечерта на пода до спалнята и то защото угасихме всички лампи.  Crazy На знам какво му става на моя сим, все едно Ред Бул беше пил и пие и сутринта в 6 и 30 беше на крак. Аз едва гледам в момента. Tired

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!ЧЕСТИТО И НА ЩАСТЛИВИТЕ МУ РОДИТЕЛИ!
Аз не давам дъвки,чипсове, царевични пръчки.шоколад давам в повечето случаи натурален.

# 65
Честит Втори Рожден Ден Гого!
Да Си Жив И Здрав!
Бъди Радост За Мама И Гордост За Тати!
Честит Празник Теди! Имате Си Прекрасно Съкровище!

Ние сме добре,снощи ми изкара пак акъла. Пробуди се и като го вдигнах повърна на фонтан,до 4:30 се въртеше и заспа до 7  ooooh! Днес го водих на лекар всичко е нормално и мислим,че са зъбки има и температура 37,7 кога ще свърши този ад не знам  Tired

Дечицата ни както и майките им са повече от чудесни  Hug  bouquet

Хубава вечер! Бъдете Здрави!

# 66
  • София
Честит Рожден Ден на Георги!!!С пожелания за много здраве и щастливо детство!!!

Теди, поздрави и на теб

Весе, дано всичко е от зъбки и премине вече, че се измъчихте и двамата Hug

Пиаф, за подаръците и аз съм в чуденка newsm78С играчки почти не играе и май ще се ориентирам към дрешките Thinking

На Боян не му давам всякакви бонбони, вафли, шоколади и всичко, което е шоколадово , ядки, чипсове, близалки и други подобни Peace

Лека вечер Simple Smile

# 67
Честит Втори Рожден Ден, Габи!
Да Си Жива И Здрава!
Пример За Малкото Ти Братче!
Бъди Радост За Мама И Гордост За Тати!
Честит Празник Анастасия! Имате Си Прекрасно Съкровище!

Ние не спахме цяла нощ,заспа едва в 6ч и стана в 7:30 с 38,8 до сега с тати сваляхме температурата,а малкия ми спеше на врата.Сега го сложих в кошарката докато няма да се наспи миличкия ми

Хубав ден! Бъдете Здрави

# 68
  • ....от ляво до десния завой...
Привет на августовската дружина, Hug
Не съм наминавала много отдавна оттук, но в забързаното ежедневие просто не ми остава време за форумите, а когато имам свободни минутки напоследък се разтоварвам  пишейки в сектора "Кино и телевизия" и бърборейки за любимите сериали.... Grinning
Гледам, че моето момченце нещо е изчезнало от списъка на Августинчетата на първата страничка, май сте ни позабравили, но ние вас не сме.... Wink
Днес Борис става на две годинки и наминах да ви почерпя за негово и мое здраве! Peace
Някои може и да си спомнят, че преди две години когато го раждах преживях доста голямо изпитание, но слава богу всичко завърши благополучно! Praynig
Поздрави и усмихнат ден на всички Августинчета и августовски мами, които вече са празнували рожденните дни и на които тепърва им предстои да ги празнуват! Бъдете здрави и много усмихнати! Heart Eyes
Тези дни като ми остане време ще намина да постна снимки на Борис и да ви споделя колко е порастнал и се е променил през изтеклата една година.
Заповядайте на виртуалната почерпка :

# 69
Здравейте, момичета!
Благодаря ви на всички за прекрасните пожелания!

Нашата принцеса днес става на 2годинки и нсе вълнувам страшно много. Тя е много щастлива, повтаря, че има рожден ден, мисля,ч е се чувства специално на този ден:) Показва с показалчето и палчето и казва,че е на две.
Отскоро се научи, че се казва Габриела Петрова и когато я попитаме как се казва или коя е, отговаря "Петрова на Габи:)"

Ето я и почерпката от мен за две уникални години прекарани и споделени с вас:)

На Денис, Ния, Георги и Борис пожелавам прекрасни мигове с прекрасните им мами и много щурави, детски дни, изпълнени с прекрасни емоции! Бъдете благословени!!!

Ето и морско настроение от рожденничката:

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 22:17 от Анастасия_Morskafeia

# 70
Здравейте!  Hug
Днес си имаме цели два рожденника  newsm44
Да са ни живи и здрави Габи и Борис! Да имат едно прекрасно и пълноценно детство и да израстнат заобиколени от любов, грижи и нежност. А на прекрасните им мами пожелавам много упоритост и воля!!!  Hug Hug Hug

# 71
  • София
Честит Рожден Ден на Габи и Борис!!!Бъдете здрави,щастливи и много усмихнати деца!!!

Весел празник пожелавам и на вашите майки  bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • София
Честит Рожден Ден на Габи и Борис!
Нека растат здрави, щастливи, обичани и усмихнати!
Честит Празник на родителите им!

# 73
Честити ви рожденици!

mamadona , наистина не съм се сетила за най-очевидното - дрешките. И без това роднините все носят разни играчки, поне да купи човек, дрехи, в които ще си харесва детенцето! Simple Smile

# 74
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на Габи и Борис.  Hug

Аз днес откачих просто. Макси не спа на обяд и вечерта беше голям ужас. Не знам, но си мисля, че неговите истерични, нервни кризи не са нормални. Дали да не се консултирам с педиатър и да го водим на лекар? Казвам ви, не мога да се справям с него, а не ми е първо дете, дето се казва имам опит. Трушка се сериозно, плаче до посиняване и си бърка с ръцете до гърлото и повръща. Това не са само моменти, а вече е ежедневие  Cry Одеве беше поредния сериозен пристъп, не искаше нищо, нито да го гушна даже. Едва го изкъпах след като ни оповръща двамата и заспа гол дерейки се.  Tired
Дайте съвет какво да правя. Това ли е бебешки пубертет? Rolling Eyes Утре имам среща с приятелка за по кафе в центъра и не знам какво ще става и каква среща ще бъде като ще съм с Максим.

Веси и на вас бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт