Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 641
  • 698
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ И БОРИС НА ПАТЕРИЦИ ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЯ ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ.

# 77
  • Все на втория етаж
Честит рожден ден на Мия и от мен!!! Честит празник на мама и тате. Hug

# 78
  • Бургас/Пз
Ееее, защо така телеграфно се разписвате бе момичета!

Иренка, много съжалявам за състоянията, в които изпада Максим. Може би наистина е добре да се консултираш със специалист! Ако искаш пиши на ЛС на Анастасия, може тя да те насочи към нещо по-специално!

Ние сме добре, сега са се заредили поредни рожденни дни на приятелчетата , с които излизаме, та все има глъч и песни! Пораснаха вече дечиците та и може би затова все по-рядко пишем тук! Дано модераторите само да не решат, че темичката ни е излишна!  Sad

# 79
  • София
Честит Рожден ден на Мия!!!Да бъде здрава и щастлива!!!

Иренка, дано е просто някакъв период при Макси. За твое успокоение обаче, можеш да се консултираш с някой. Можеш и да попиташ в подфорума Консултации с психолог Peace

Анастасия, забравих да коментирам страхотните снимки на Габи от морето. Голяма е сладурана и е много красива (като мама) Peace

Ние сме добре. Щурее по цял ден малкия звяр CrazyВече доста посвикна с баба си и дядо си и аз взех да се поуспокоявам за предстоящата ни раздяла след 2 седмици. Не , че няма да ми е мъчно, но ще свикнем и двамата Rolling Eyes

Ани, мисля че няма да ни изтрият темичката. Имам наблюдения, че доста отчетни вървят бавно PeaceДано не греша Thinking

Хайде хубава вечер Heart Eyes

# 80
Честит Втори Рожден Ден, Мия
Да Си Жива И Здрава!
Бъди Радост За Мама И Гордост За Тати!

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 15:11 от VesitoAJ

# 81
Добро утро

Пак станахме в 6ч  Crazy Tired спи ми се,а Алекс гризка бисквитка  Grinning
Хубав ден! Бъдете здрави!

# 82
Здравейте,
в събота беше парти-то по случай рождения ден на Ния... все още не са ми изпратили всички снимки, затова показвам само първите..
За тези които нямат фейсбук

Вики беше модната икона на вечерта Simple Smile

най-сладкият зет като мед Simple Smile)
Обичайните зяаподозрени... е имаше и отсъстващи...

# 83
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ, БОРИС И МИЯ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ЗВРАВЕ!
Иренка и при нас го има това тръшкане и тропане с крака. Реве до съдиране и ако не и обърна внимание си бърка в гърлого да се дави. Но аз мисля, че това е период и ще отшуми, просто трябва да сме по търпеливи.

# 84
  • В чуден свят с четири Слънца
Здравейте, днес моята принцеса става на 2 годинки  Grinning Малка виртуална почерпка от нас:

Ще се отчетем със снимков материал в събота - тогава ще е големият купон, нали сме с Миши августинки  Grinning Майка и дъщеря ще празнуваме заедно, докато все още иска с мен да празнува  Mr. Green

Ние вчера се завърнахме от почивка - бяхме на село, на море, на вилата, повече от месец скиторихме, еееех, жалко, че свърши...Михаела много се радваше на моренцето, на пясъка, на басейна на хотела - там искаше сама да плува, с пояс. Изобщо иска всичко сама да прави. Вече говори доста добре, макар че все още някои думи ги засуква така, че само аз ги разбирам. Много е смешна, като казва всичко в женски род: "Тая е моя таттти, тая е моя бати, тая крак, тая влак..."И понякога слага среден род - "това папче". Още си се кърми на воля, няма намерение да се отказва, ще видим другия месек, като тръгнве на ясла, как ще се справим newsm78
Хубав ден от нас, отивам да правя една торта, да потренирам за съботната  Grinning

# 85
  • София
Честит Рожден Ден на Миши!!!Бъди здраво и много усмихнато дете!!!

Ето и едно букетче и за мама:

Весе, с кърменето сме все така- само за вечерното приспиване, но скоро и това ще  приключи Rolling Eyes

Хубав ден Hug

# 86
Честит Рожден Ден, Миши!  Hug
Галка, да ти е жива и здрава, много палава, игрива и все така чаровна!!! Весел празник!!!

# 87
Честит Втори Рожден Ден, Мише!
Да Си Жива И Здрава!
Бъди Радост За Мама И Гордост За Тати!
Честито,Гале! Да Ви Е Жива И Здрава!Голямо Съкровище!
[/color][/b]

Вчера бяхме в Пловдив на лекар за Алекс. Лекарката е педиатър,алерголог и хомеопат Силвия Новакова. С две думи,детето ми е натровено каза  Sad Разказах и от-до какво се е случило от раждането му до ден днешен. Каза ми,че има чувство,че идваме от най-малкото село в Бг и сме лекувани от селски доктор не педиатър. На първо място трябва да запазим час за детски кардиолог,т.к Алекс е роден с шумче на сърцето,но тука казаха,че ще го израстне,а тя каза,че е много вероятно да е това,но и да е друго и да се уточни,за да знае дали не е от там проблема ни. Давала съм му няколко пъти противоалергички капки,за което тя каза пълен ... щом няма доказани алергии не се дават каквито и да било противоалергични препарати. За Стафилококи каза,че Бактробана (крем) не е в никакъв случай за деца,грешно са ни предписали и Стафилококциум,за Рибомунила каза,че не се прилага в средата на лятото,а септември евентуално,ако въобще го приложи тя,защото не действал много ефикасно. На детенцето с което ходихме прави тестове,на нас не,каза че от нещата който е чула за нея няма предпоставки за алергии.
Чувствам се не знам как да го обясня... Педиатърката ни уж е една от най-най в Хасково,а се оказа,че е ...не знам на кого да го водя вече,дано сега тази лекарка ни помогне.Изписа ни капки за Стафилококите и две хомеопатични, другата седмица сме на кардиолог пак в Плд и пак при нея ако има нещо,ако не вече след 20дни с нови изследвания за стафилококите и септември схема за подсилване на ИМ система и така.
Ух Господ да ги пази  Praynig дечицата,че лекарите са хвани единия прасни другия  Sad
Лек ден ви желая Бъдете Здрави  Hug

# 88
  • Бургас/Пз
Честит Втори Рожден Ден на Миши! Галка, да ти е жива и здрава малката прекрасница! Чакаме снимки!

Леле, Веси, настръхнах докато четях, направо от доктори  Sick Обаче какво да направи човек, нали уж за това си водим децата при тях, че да ни помагат , а то какво се оказва ......... Дано тази лекарка да ви помогне и да не се окаже поредното разочарование, човек понякога се завърта в едни омагьосан кръг, от който е трудно да излезе, за съжаление  Cry Sad

# 89
Веси, има много доктосрки "светила" , които, за да изпъкнат със знания плашат пациентите с какви ли не болести. Първо не е колегиално да наричаш другите доктори "Селски" Само при тези думи ме губи като пациент завинаги Щом може да ги категоризира така, значи е някоя самонадеяна кифла(без извинение).... според нашата педиатърка(казвам нашата, защото лкува и мен Simple Smile )противоалергични капки могат да се дават и при хрема и при всякаки възпалени лигавици.... Не казвам, че винаги е права на 100% и много пъти съм се допитвала до приятелки и се шашкам като всички майки, когато детето им е болно.
 Аз съм с хроничен синузит и алергичен ринит... бях пристрастена към спрей за нос муконазал.. започнах лечение с локален антибиотик(спрей за нос) и ксизал таблетки( антиалергични) сега съм в пъти по-добре...
Ния много боледува откакто е на ясла и винаги, ама винаги я лекувам с аериус, или ксизал капки...!!!
Рибумонил и Ния ще започва от септевмри... разбрах, че е много добър за имунитета...
Идеята ми е... недей да вярваш така сляпо, само защото е от Пловдив... и Мазнейкова беше много добър специалист, но гледай какви глупости върши....успокой се по-добре и недей да мислиш най-лошото. Когато децата са малки е трудно да се установи от какво са болни и какви препарати ще подействат най-добре... Допитай се и до друг лекар...
Пожелавам ти успех, дано бързо преминат тези неща и всичко да е наред с вас
Извинявам се за грубия тон, но според мен не е правилно... Да бъдеш доктор не значи да изтъкваш грешките на родителите и другите доктори...

Общи условия

Активация на акаунт