Жената, която харесвам

• 95 422
  • 565
  •   1
Отговори
# 180
Любимка  Heart Eyes

Велика!!!

# 181
  • От липите до сините камъни

Накой от мойте!

# 182

Charlize Theron

и невероятната й роля в Monster

# 183
Някои от жените, които харесвате, са наистина далеч от красиви, дори симпатични за мен.
Лъки.ми, подкрепям те с две ръце в избора ти на харесвана жена, а също и невероятна актриса.

# 184
  • UK
Никой не е казал, че задължително трябва да ги харесваме заради красотата им (виж цитата по долу). А и това е толкова субективно, щом се намери кой да обяви Тилда Суинтън за красива...
Актриса, певица, фотомодел или кралица, която намирате за красива, магична и магнетична, която ви е спечелила с делата си, с таланта си или само с външността си. Която обожавате, която ви е кумир или просто харесвате. Покажете я, споделете за нея!

# 185
МГМ, не мога да оценя човек, които не познавам лично, не съм имала дори и писмени контакти с него по друг начин освен по вида му.
Особено пък човек от машината за звезди, наречена Холивуд.

# 186
Винаги съм обожавала Мерил Стрийп.
Ето това само подтвърди възхищението ми: http://www.youtube.com/watch?v=5-a8QXUAe2g  Heart Eyes Heart Eyes

# 187
Някои от жените, които харесвате, са наистина далеч от красиви, дори симпатични за мен.
Лъки.ми, подкрепям те с две ръце в избора ти на харесвана жена, а също и невероятна актриса.

Госпожа, радвам се, че споделяш харесването ми Grinning 
чарлиз е като хамелеон, прави невероятни образи, а и в реалния живот е интересна.

# 188
Винаги съм обожавала Мерил Стрийп.
Ето това само подтвърди възхищението ми: http://www.youtube.com/watch?v=5-a8QXUAe2g  Heart Eyes Heart Eyes

Е, тя е класика просто. И на мен ми е любима.

# 189
МГМ, не мога да оценя човек, които не познавам лично, не съм имала дори и писмени контакти с него по друг начин освен по вида му.
Особено пък човек от машината за звезди, наречена Холивуд.

Хм, интересна гледна точка! Аз пък артистите основно ги оценявам според това как наистина си вършат работата. Това как изглеждат наистна е една огромна част от нея, но наистина не смятам, че за да харесвам Мерил Стрийп непременно трябва да си пишем.
И наистина една тема като: "Жената, която харесвам" ме кара да разсъждавам доста отвъд физическата привлекателност. Ако темата беше, "Жената, по която си падам или бих си паднала, ако бях мъж или ако бях обратна" щях да обсипя екрана с мацки по бански и без бански.
Та в този ред на мисли например и Джоди Фостър е една прекрасна жена, която харесвам, макар и носът й да не е сред най-красивите и да има рядка косица, и не, никога не ми е писала.

# 190
Малко и от мен...

# 191
Забравих тази сладуранка
http://dictated.files.wordpress.com/2010/01/evangeline-lilly-1024x768-21944.jpg

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 20:48 от Анонимен

# 192
Име? фамилия? Честно, за пръв път я виждам Laughing

# 193
Еванджелин Лили Simple Smile

# 194
Таря Турунен