Жената, която харесвам

• 95 427
  • 565
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Gwen Stefani
Прекрасен стил,прекрасно излъчване,много я харесвам Simple Smile

# 286
Gwen Stefani
Прекрасен стил,прекрасно излъчване,много я харесвам Simple Smile

Наистина прекрасна! И аз много я харесвам като стил и излъчване. И кестенява коса й отива. В този клип ми е любима...  Simple Smile

# 287
Още една жена, която харесвам.

# 288
Gwen Stefani  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
  • София
Жената, която харесвам е с хубави големи очи, по възможност светли във всякакъв нюанс,  и дълга  гъста коса, естествена, чаровна и с индивидуално излъчване - имам две любими италианки актриси - Ванеса Гравина - Паола от Отдаденост 
 и Виктория Пучини от Елиза от латиноамериканките ми харесват Летисия Калдерон от Есмералда    и Арасели Арамбула
От старите актриси ме впечатляват Ава Гарднър,като символ на красота   , Вивиан Лий - изключително лице  , София Лорен -магнетична и тук си говорим за жени без подобрения.
Ясмин Блийт и тя ми е сред фаворитките за хубавица    

# 290
  • София
Как можах да забравя Айшавария Раи 

# 291
  • Пловдив
Винаги с удоволствие съм гледала Жени Калканджиева. Не е  сладникава хубавелка като повечето моделки, а жена с чар и обаяние, която се държи естествено и неподправено. Харесвам начина, по който  се изразява - директно и ясно, понякога с доза ирония. Знае коя е и какво може!

# 292
Michelle Jenner

# 293
  • UK
И аз щях да поствам Мишел. Simple Smile

# 294
Много ми харесва Моника Белучи.  Peace

# 295
# 296

Джесика Алба

# 297
страшно много я харесвам Никол Кидман.Студена красота,но същевременно топло излъчване.беше страхотна във филма "Мулен руж", в "Студена планина",и във "Часовете"!изключително властна и силна изглежда.
Нейна противоположност другата моя любимка Айшвария Рай екзотична и секси
ООО  как  щях да забравя Ким Бейсинджър толкова сладка и непринудена

# 298
Сара Джесика Паркър

# 299
ще чакам темата за най противна личност,че се сетих за Джина Дейвис  ooooh! не знам защо но изобщо не я харесвам.дано не съм убидила някой  Peace мое мнение.
 страшно харесвам и Принцеса Даяна изключително красива душа и пак в тази насока на жена която се възхищавам желязната лейди Маргарет Тачър

Общи условия

Активация на акаунт