Жената, която харесвам

• 95 417
  • 565
  •   1
Отговори
# 435
  • UK
Мишел Трактънбърг. Страхотни очи, устни и коса, много е красива. От Бъфи насам съм й фен. Simple Smile

# 436
Тя излъчва интелект?  Shocked

# 437
  • UK
На снимката, която аз съм постнала, даже по малко. Момичето има излъчване, поне физиономията й е различна на различните снимки. Това не може да се каже за Моника Белучи. Мога да си направя стикер с лицето й и да го лепя по снимките на други жени, така всеки ден ще има нова фотосесия със същия успех.

# 438
На мен ми прилича на БГ кандидатка за Мис от това новото поколение. След всичко, което съм чела от теб в тази тема очаквах да постнеш нещо невероятно.

# 439
  • UK
Различават ни се вкусовете - изненада! Simple Smile

# 440
Което е нормално, приятно ме изненада с Клодия, при все че аз не я харесвам, но е различна и дори интересна. И след цялата ти тирада по Моника Белучи, Диляна и кой ли не да постнеш това измито създание...доста съм разочарована.

# 441
  • UK
Няма значение. Simple Smile

# 442
Харесвам излъчването на една жена или по-скоро на едно момиче.  Руслана Кошунова.

Първо я видях на една реклама на парфюм, после се разрових за нейния живот. За съжаление е загинала при нелеп инцидент.
 Това което ме впечатли обаче е, че е писала много за своите вътрешни преживявания на сайта си в някаква социална мрежа.
"Ние, жените, по същността си сме ангели. Просто когато чупят крилата ни, се налага да летим на метла" ," Не бива да се бъркат любовта и страстта. Любовта е слънце, а страстта- само светкавица. Светкавицата ослепява, слънцето дарява живот. Любовта не се взема от един, за да се даде на друг. Любовта е есенцията на живота. Но ти никога не можеш да дадеш своя живот на друг".
Всъщност за мен е момиче била е само на 20 години.  Flowers Rose Flowers Rose

# 443
Веднага след смъртта й се говореше, че се е самоубила..Лека й пръст, наистина красива.

# 444
albena.nik много е била красива, толкова естествено и нежно излъчване! Сещам се за случая, но досега не бях търсила нейни снимки...Жалко!

# 445
  • UK
Прекрасна е била. Жалко за нелепия край. Явно да си прекрасен като нея все пак не осигурява щастие.

# 446
Или добър късмет.
Наистина красива.

# 447
  • In The Middle Of Nowhere
Това момичето от рекалмата на Нина Ричи - Нина/ябълката/ ли е?  Shocked Много Жалко и тъжно  Sad

# 448
Да, тя е, аз именно от там я забелязах.
Оооо относно това, че да си красив не е привилегия.... противоречиви са ми наблюденията.  Но пред смъртта всички сме равни  Praynig
Руслана има наистина много финно излъчване. Аз по принцип харесвам тъмни, мургави, страстни на вид жени, дето се казва с нежни и меки извивки, но също има много стил в едно леко и феерично създание.

# 449
  • Пловдив
Аня Пенчева

Общи условия

Активация на акаунт