Жената, която харесвам

• 95 417
  • 565
  •   1
Отговори
# 450
И аз се възхищавам много на Аня Пенчева. Уникални красота и излъчване... Ако трябва да посоча най-красивата известна българка, това ще бъде тя.

# 451
galuchche, би ли пуснала за малко една твоя снимка? Показваш абсолютно един и същи тип, чак трудно ги различавам. Сигурна съм, че приличаш на някоя от тях.

# 452
galuchche, би ли пуснала за малко една твоя снимка? Показваш абсолютно един и същи тип, чак трудно ги различавам. Сигурна съм, че приличаш на някоя от тях.
Права си, жените, които харесвам, си приличат - тъмна коса, светли очи. Аз самата отговарям само на първото, очите ми са пъстри, но чак зелени... Според играта на светлината. Снимки не желая да пускам, по простата причина, че не се чувствам комфортно да ги публикувам във форум. Предполагам имам известна прилика с някои от тях, поне много бих се радвала да е така! Peace

# 453
Май само аз и МГМ не харесваме Моника Белучи newsm78

# 454
Има ли други такива изречения написани от Руслана ( Flowers Rose ) ?

# 455
Здравейте, да се включа и аз    bouquet

Изключително много харесвам гореспомената Айшвария Рай

Но също харесвам и сънародничката й Рани Мукерджи

И на края Денис Ричардс/която не е сънародничка на гореспоменатите  Laughing/

# 456
На мен пък Аня Пенчева ми е рядко противно същество.
Прилича ми на някаква вечно лигавеща се и преиграваща лисица  Whistling

Мира Добрева ми е същата работа  ooooh!

# 457
  • София
И аз не харесвам Аня Пенчева. И на Моника Белучи не съм фен, въпреки че е красива. Индийката също не ми е по вкуса.
сега пак ще излезе, че завиждам  Mr. Green

# 458
За Аня Пенчева не съм с добро мнение, харесвам я като външност, все пак жената е на години и е родила две деца, добре изглежда. Но като характер и умствен багаж не мога да кажа същото. Тя ми е леко истерична, интригантка, манипулаторка, лигла и това което ми прави кофти впечатление е, че е позволила ролите в едни такива отношения като майка - дете / дъщеря / да бъдат разменени.
Харесва ми една индийка, играеше в един филм, нашумя преди година или повече нещо като стани богат беше, ех че не помня  ooooh!. Та главната героиня беше с много финно излъчване.

За Руслана не знам друго, но прочетох, че е писала много за своите вътрешни преживявания на сайта си в социалната мрежа  "Одноклассники.ру".  За съжаление съм от това поколение, дето хвана само една година руския в училище като задължителен  Crazy

# 459
Харесва ми една индийка, играеше в един филм, нашумя преди година или повече нещо като стани богат беше, ех че не помня  ooooh!. Та главната героиня беше с много финно излъчване.

Фрида Пинто, филма се казва "Беднякът милионер"

# 460
Благодаря ти Поля от слънчогледи! Точно тя! Харизматична личност  Heart Eyes

Между другото и аз се възхищавам на Фрида Кало, гледах филма със Салма Хайек. Страхотна жена, преди всичко с нечовешка воля, сила и желание за живот!

# 461
Ако има българка, която да ме впечатлява много като жена то тава е Ася Христова  

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 17:33 от I'm falling

# 462
  • In The Middle Of Nowhere
Сетих се за Даниела Серданова, но почти не намирам нейни снимки в нета. Преди години я намирах за много хубава:

# 463
I'm falling , това на снимките ти ли си? Щото и подписа ти един такъв ..манекенски  newsm78 

# 464
Не не съм аз това е една манекенка малко известна в България, но за сметка на това една от най - успешните български моделки в чужбина.Ето я тук с Роберто КавалиВ момента живее и има дете от бившия на Ивайла Бакалова.

Общи условия

Активация на акаунт