Жената, която харесвам

• 95 417
  • 565
  •   1
Отговори
# 480
Да, взема и аз ли да си пипна носа  Thinking, туку виж съм станала мис свят.

Иначе, така като гледам само носа си е оправила. Пък и то е нормално ориенталките да са с по груби носове, все пак това им е една от характерните черти.

Мерси за снимките  Peace

# 481
Гледай един нос какво прави  Joy

Аз като се сетя Таня Боева какво чучило беше,а сега как изглежда  Crazy Не,че е голямата красавица де,но няма нищо общо с предишната си визия  Laughing

# 482
Гледай един нос какво прави  Joy

Аз като се сетя Таня Боева какво чучило беше,а сега как изглежда  Crazy Не,че е голямата красавица де,но няма нищо общо с предишната си визия  Laughing
Наистина една на вид дребна корекция прави чудеса.Имам позната която си е правила корекция и е наузнаваема от преди в положителна посока

# 483
Руми Кръстева

# 484
Винаги е била и ще бъде ЕДНА: Анджелина Джоли Mr. Green

# 485
  • UK
Жената, която харесвам, има рожден ден днес. Честит рожден ден, Клодия! Simple Smile

# 486
Аз пък смятам, че Клодия Линкс е естествено красива с или без пластични операции. За Айшвария Рай за първи път чувам, че има някакви интервенции. Може ли и към това изказване да добавиш снимков материал? Mr. GreenВсе пак е била само на 21 год., когато са я коронясали Мис Свят. А и защо тогава не си е променила носа? Просто съм любопитна. HugИначе и аз съм чела в youtube, че еди-коя си имала пластична операция, но подобен род коментари не считам за истинни. Доказателства искам аз, доказателства! Laughing
Мога да оспоря твърдението ти за Клодия, прилагайки именно видео от youtube с нейни детски снимки  Sunglasses:
http://www.youtube.com/watch?v=yum1D5KTO7s
Айш пък намирам за една от най-харизматичните, естествени и миловидни актриси. Само да не си помислите, че съм им адвокат или ПР. Просто са ми малко или много любимки. Peace

# 487

Това преди и след ли е? На мен на първата снимка ми харесва повече.

# 488
# 489
ShockedВече се съмнявам във всичко, което виждам!
Нека не разводняваме хубавата тема по този начин. Кой какво си е оперирал си е негова работа. Все пак, фалшиви или не, тези жени си остават известни и желани от една немалка част от мъжете по света. Хубаво е човек да има блянове, колкото и недостижими и нереални да са те! PeaceСега ако се окаже, че Брад Пит всъщност е фотошопнатият Митьо Пищова... Laughing Blush
Две красиви жени (едната я опропасти именно пластичната хирургия):
- Christy Turlington
- Hunter Tylo
и Megan Ewing -

# 490
Нещо по-ретро - Kim Wilde

Заради нея бих станала лесбийка, въпреки че днес не изглежда толкова добре като тогава. Simple Smile

# 491

Все още предпочитам преди Crossing Arms. Новата и визия ми е много поп- фолк  Crazy.

Възхищавам се на Джейн Остин.

# 492

Все още предпочитам преди Crossing Arms. Новата и визия ми е много поп- фолк  Crazy.

Възхищавам се на Джейн Остин.

Значи, ако ме видиш, със сигурност ще ми станеш голяма фенка  Mr. Green

# 493
 Носа е гордостта на човек. Колкото по- голям, толкова по- добре  Outta Joint. Е, все пак е добре да не му пречи при извършване на ежедневните дейности... Моля всички, които определят носовете си, като малки да не се чувстват засегнати! Това, което е малко за едни, за други не е, т.е. това са относителни категории.
 Моят нос пък е като нейния, но не заради това я смятам за достойна за възхищение.

# 494
Съгласна съм с коментара на носа, а и той е една от най-характерните черти на едно лице, така че унификацията му унифицира и едно лице, според мен. Моят пък прилича на този на Джулия Робъртс, длъжък е, ама ми придава индивидуалност и не бих го коригирала.

Общи условия

Активация на акаунт