Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 678
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Това с интернет банкирането е недоизмислено, по-скоро недоизпълнено. Сертификатът, който се инсталира (поне в моята банка) е само за 32 бит. компютър. Пък ние минахме отдавна на 64бит. Та до тук с интернет банкирането. Naughty

# 406
Хубаво де, за теб не е, ама някой друг като има ще каже.

# 407
  • София; Дружбето
Проверявам с електронното банкиране днес за стотен път Crazy ама няма. Последните два месеца детските ми идва с майчинството на първи

# 408
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
В понеделник започва плащане по пощите, за Пловдив става въпрос. По банки - може би от следващия ден. newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy :crazyeyКоментари няма да правя, системата е направена така, че да не се правят коментари. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 409
ОББ Пазарджик ИМА, току що ги изтеглих!!!!

# 410
В интернет банкирането видях че са пуснати парите- но по-малко, без интеграционните мисля са. Само чл.8 и детски. Дано на всички ги пуснат днес. Отнася се за Благоевград- Общинска банка

# 411
По информация на СП-Варна днес след обяд ще има и детски и чл.8. Имам банкиране на ДСК и като ги видя, ще кажа.

# 412
ха дано ни огрее днес слънцето всички Simple Smile

# 413
  • София
    Иве  ,   Hug Hug Hug

Мерси  за   инфото  !!!   bouquet  bouquet  bouquet    Как си  мила?

# 414
ЦКБ - ВРАЦА има детски Simple Smile Лек ден Simple Smile

# 415
дано за Варна има по късно,все още няма превод

# 416
За Варна ще има със сигурност! Но след обяд. Аз съм на ДСК и обикновено ги получавам около 12, като ги видя в банкирането, ще пиша.

# 417
# 418
  • София
Перник няма за сега .  Naughty

# 419
има ли инфо за Община Възраждане и по-точно Уникредит

Общи условия

Активация на акаунт