Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 803
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
за Велико Търново днес няма да има превод от социалните казаха че утре най рано
Идиоти, все сме на края, ще кажеш, че сме наказани, че имаме деца!!!

# 166
добрич инвестбанк няма проверих в 18ч

# 167
  • София
ЦКБ в София са преведени-информация от 19 ч.

# 168
В Бургас има-току що ги дръпнах! Peace

# 169
някоя мама има ли инфо за община врабница пощенска банка казаха че вчера ще ги преведат а все още чакам направих справка и в общината от там казаха че всичко е наред благодаря ви предварително

# 170
Няма ли майки от Стара Загора да дадат инфо? Thinking

# 171
Димитровград-ЦКБ-НЯМА-проверено в 18 и 30ч.

за Велико Търново днес няма да има превод от социалните казаха че утре най рано
Идиоти, все сме на края, ще кажеш, че сме наказани, че имаме деца!!!

И ние сме от последните споко не сте сами. Wink

# 172
така е скъпи майки,ще чакаме ,защото когато трябваше да сме  единни ви нямаше, а само писахте. чакахте другите да ви свършат работата.

# 173
Някой знае ли за УниКредит София?

# 174
така е скъпи майки,ще чакаме ,защото когато трябваше да сме  единни ви нямаше, а само писахте. чакахте другите да ви свършат работата.
а вие какво свършихте заради такива като вас сме на тоя хал

# 175
В Пловдив пари-ИМА

# 176
  • София-Велинград
И мен ме интересува за София-Уникредит?!

# 177
Какво се получава? Явно в големите градове - София, Варна,Бургас- парите идват по - бързо, отколото в Перник, Благоевград,Димитровград,Велико Търново? Защо? Rolling Eyes
Все ми се струва,че утре ще има пари за всички. Все пак е редно, а и аз чакам  пари за два месеца. Peace
Не се горещете,ако наистина е имало някаква кампания по този повод,не съм разбрала, както спомена една майка някъде из темите, това са "помощи към основния доход", не би трябвало до такава степен да разчитаме на тях,че да ги чакаме така нетърпеливо...Но... Rolling Eyes Това е България,и аз чакам и разчитам на тези пари,нормално е... Peace Като е гарга да е рошава!
Ако правите пак нещо( протест, кампания,петиция,подписки), аз съм вътре с двете ръце! Не може така, това са деца...Всеки ден ядат,всеки ден - памперси,каша,сладоледи...Безброй разходи! Peace
България.... Rolling Eyes
Нямам абсолютно нищо против да превеждат помощите на 1-ви,29- ти,30- ти, 18- ти, или което и да е друго число от месеца, но нека да кажат дата, ден и да си знаем...А не да се питаме из форумите,като шашави :тук преведоха ли, там преведоха ли...Това е ненормално,но какво пък е наред в България?
Не че е проблем държавата да изплати тези мизерни 35 лева на дете навреме и тя го прави( за размера на помощта,друг път, да,вярно,другаде са значително повече, но бедна страна сме,както и да било,ок), но по пътя на парите има община, социални,банки ... Всеки знае,че колкото повече се държат парите в банката,толкова по - голяма лихва се трупа...Говорим за огромни суми, това са хиляди майки...Та,някой има интерес да ги задържа - било банки, било социални,било общини...Който прибриа после лихвата... Laughing Нормално за България,пословична със своя тарикатлък!
Не се учудвам,ама никак...
А майките и децата,ми нека си чакат...Кво толкова? Laughing
Толкова е подло,че чак е смешно... Laughing

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 23:47 от Zibelda

# 178
  • offshore & overseas
Смешно е наистина, но и ние сме смешни, така както се питаме, тук преведоха ли, там преведоха ли. Laughing

Толкова сме смешни, че чак ми се реве. И това за 35 лв. на дете. Cry

# 179
И не само вие,Димитровград  ЦКБ също,и на мен ми дойде до гуша ,всеки ден се  надяваш  като малоумни сме ........нямам думи вече Sick

Общи условия

Активация на акаунт