Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • в пустинята
НЯКОЙ ДА знае нещо за интеграционните в пловдив?няма за 9 лв на месец ги чакам по 40 дни.е гати и министъра

# 301
НЯКОЙ ДА знае нещо за интеграционните в пловдив?няма за 9 лв на месец ги чакам по 40 дни.е гати и министъра

няма ги! всеки месец удължават срока,докато накрая  ще ги спрат изобщо

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:11 от АБЛИЗ

# 302
# 303
  • в пустинята
говорим за парите за лекарства нали,по 8 лв и 25 ст?аз за това питам не се заблуждавайте за телка.ти от кой град си?

# 304
да за лекарствата говоря. от Пловдив съм

# 305
  • София
Аз интеграционни нямам вече  три месеца ??? И  понеже  миналият месец някои тука  писаха ,че  са  ги   получили , мислех че  при  моите  има  проблем  и  даже  тези  дни  мислех да  ходя  до  общината да  попитам защо  не  ги  получавам ??? Thinking

Затова  питам ИМА  ЛИ  НЯКОЙ  ,КОЙТО ДА  ГИ  ПОЛУЧАВА  В ПОСЛЕДНИТЕ  МЕСЕЦИ ???

( Аз чак вчера  получих детски и   чл. 43 и вече  дори  се  обърках тези  пари  за  кой  месец са  - за  юли или юни???  newsm78)

# 306
Аз си получавам, всичко редовно.Пьрво ми пускат двойните  детски,след ден два пускат 190 лева и след още ден ,два 20 лв.Малко е смешно,но е така.

# 307
  • София
   Значи  да  разбирам ,че  при  мен има  проблем с интеграционните  явно ?  Rolling Eyes

Аз си получавам, всичко редовно.Пьрво ми пускат двойните  детски,след ден два пускат 190 лева и след още ден ,два 20 лв.Малко е смешно,но е така.

Не  разбрах тези  20 лв. какви са ?  Детските са  по  35, а  интеграционните  по 8,25 лв. доколкото  знам.....

# 308
Еми 12 лева са за телефон и 8.50 за диета и лекарства.Май така беше.

# 309
интеграционните включват:(за деца ) за транспорт,телегодишнофон,лекарства и достъпна информация,както и болнолечение 1 път годишно,аз вземам 32лв ,без лекарства но още нямам превод #Cussing out

# 310
опс грешка .телефон имах в предвид

# 311
  • София
 Аз някъде  от март месец нямам интеграционни - иначе  бяха  около  8,25 или  8,50 лв. нещо такова  - но сега и  тях ги  няма ???? #Cussing out

# 312
пуснати са вчера късно вечерта

# 313
При мен-ДСК София-превод на интеграционни в 11.30 часа днес.
Надявам се ,всички да сте се получили парите!

Лек ден!

# 314
в някои градове в някои банки има детски,в други не... newsm78 има ли още някои които не са получили?

Общи условия

Активация на акаунт