Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
...има семейства дето с по 4-5 лева надвишават дохода, което по законите на страната ни явно ги прави богати....

То   дори  има  и  случай  на  абсурди  ,че   и  с   4-5  стотинки  надвишаваш ли  дохода,  пак нямаш право   на  детски ????  ooooh! Naughty
Тук ще си позволя да се намеся с надеждата да не бъда укорявана,нападана или разбрана погрешно и от там да тръгне скандал!
Вижте момичета,това са надбавки в помощ на семейството за отглеждане на дете.
И 500лв да направят минимума на член от семейството пак ще има хора които надвишават сумата с някакви си 4-5 стотинки.А ако плащат на всички  семейства тези суми...бъдете сигурни че не само ще закъсняват парите ами ще има и месеци в които няма изобщо да се получават,защото държавата няма да има пари.Или ще бъдат орязани други бюджети за да ги получаваме.
Затова е този минимум на член от семейството.
И пак казвам,колкото и да стане пак ще има хора които надвишават със някакви си стотинки!В цял свят е така и така ще си остане.
Лек ден на всички   bouquet

# 376
в пощите са ги дали още преди два дни

# 377
Сега разбрах, че във варна днес няма. Ще се надяваме за утре!

# 378
  • в пустинята
пари няма как да се превесат по рано от 28,системата е настроена автоматично за тази дата,така че не се надявайте.като дойде 28 число парите автоматично се превеждат по сметката на социалните.който не вярва нека се обади да попита на горещия телефон

# 379
Талибанка, защо говорите подобни глупости?!  Няма такова нещо като автоматично пускане на пари - това първо! Второ как ще е настроена на 28-ма дата, след като аз получих минаия месец на 27-а, а и как ще стане ако както тоя месец 28 е събота?! Имате ли изобщо някакъв хабер от банки и разплащания! Само се излагате, като се пишете за такива капацитети. Може да ги пуснат и на 31, но тоа ще е, защото нямат пари, а не заради "автоматичен" файл!

# 380
  • в пустинята
Талибанка, защо говорите подобни глупости?!  Няма такова нещо като автоматично пускане на пари - това първо! Второ как ще е настроена на 28-ма дата, след като аз получих минаия месец на 27-а, а и как ще стане ако както тоя месец 28 е събота?! Имате ли изобщо някакъв хабер от банки и разплащания! Само се излагате, като се пишете за такива капацитети. Може да ги пуснат и на 31, но тоа ще е, защото нямат пари, а не заради "автоматичен" файл!
уважаема,госпожо с интилигентното ниво,ако аз се излагам с моето си изказване,ми е все тая,коментара който направих го цитирах от изказването на СИМЕОН ДЯНКОВ.така че моята специалност е в медицината да спасявам човешки животи ,а не е да имам ХАБЕР от банки и банкови дела.можете да попитате МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ,думите са негови.излагам се предполагам,но не се излагам като помагам да оживее някоя майка,която да си вземе детските следващия месец,и да си гледа децата.БЪДЕТЕ ЖИВА И ЗДРАВА,явно аз не съм от вашата компетенция.приятен ден

# 381
Дано  от медицина разбирате повече! Никой не е длъжен да разбира от всичко, но е по-добре да не се изказваме неподготвени! Всяко платежно нареждане се пуска с подпис. Няма начин някой да подпише на 25-а дата, а парите да се пуснат "автоматично' 3 дни по-късно. Това на ниво Министерство. Да не говоим, че и по региони също се носят платежни, в момента в който СП поучи така нареченото "одобрение" на суми.

# 382
пари няма как да се превесат по рано от 28,системата е настроена автоматично за тази дата,така че не се надявайте.като дойде 28 число парите автоматично се превеждат по сметката на социалните.който не вярва нека се обади да попита на горещия телефон
за каква система пишеш последните два месеца ги тегля на 25 число

# 383
  • София
Та въпреки споровете "кой - какво - кога" има ли преведени пари по картите?

# 384
ау как сте се разгорещили само  ooooh!
Гледам да не се включвам в такива спорове, но ми е жално като видя как вместо да се обединявате за една добра кауза "нашите деца..,техните деца ..и т.н. " и тяхното бъдеще вие спорите безмислино. ooooh! ooooh! ooooh! Много жалко наистина ,когато всеки започне да гледа в канчето на другия  Rolling EyesТук съм чела толкова злобни коментари , че доста пъти съм се изкушавала да драсна по редче и да ги питам тез мами дето не чакат на държавата дали един ден техните деца няма да са на положението в което са много други и  да се надяват на тези пари.Дали няма да съжаляват тогава newsm78 Както и да е щом мамите неможем да се обединим все ще сме на такова дередже и децата ни винаги ще са на последно място в тази държава.

# 385
дори няма смисъл да се пените 90 % от участничките в спаринга.Пари по рано от 29-ти няма да има,за какво пишете се чудя.Виж след 1-ви ако нямате детски с основание ще се притеснявате.Просто както го казаха няколко майки вече (по схватливи) датите са променени и това че превеждат пари след 28-ми,29-ти,30-ти не е закъснение а редовното изплащане на парите.

# 386
някои ще каже ли дали има пуснати пари в бургас

# 387
аз не мога да ви разбера всеки месец едно и също. Мисля че тук трябва само да се пише в "София- има     в Пловдив-няма"  не всички да са много компетентни и всички много да знаят а министерството да си прави каквото иска с парите на децата ни

# 388
и по темата Стара Загора-Пощенска банка - няма

# 389
и в Пловдив няма все още Sad да се надяваме ако не днес поне в понеделник или вторник да си вземем паричките Praynig

Общи условия

Активация на акаунт