Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 749
  • 735
  •   1
Отговори
# 450

Тази ми припомни защо бях полудяла по Джемката. И пак ако ми падне, ще си боцкаме гобленките заедно... Party

# 451
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
върнах се Laughing Laughing Laughing Laughing
повече на български филм няма да стъпя #2gunfireдобре че поне беше Юлката Вергов,за да има кво да сънувам тая нощ Mr. Green
останалото беше уникалнаааааа трагедия Sick Sick Sick
били по продажби на билети АВАТАР......били са на баба ми дузпи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ебахти нещастието ooooh! ooooh! ooooh!най-лошо похарчените 10 лв. в живота ми

оплаках се Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingкажете нещо за дервишите и династия Езелкови Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 452
В дълбоко мълчание сме... Съзерцаваме на Ийит подметката...  Thinking Thinking Thinking

# 453
Страхотен екип сте! Благодаря ви че успях да гледам този прекрасен филм. Той наистина прилича на Граф Монте Кристо, но тук отмъщението е доста горчиво.А колкото до Мевляна Джеляледин Руми, то той е един от най-великите мъже и поети, живяли на света.
Как смятате дали "нашия човек' ще претърпи и втози филм метаморфоза като в "Мелодията"? Тук на моменти направо ми е жал за горкия Сengo , а иначе Ийит е супер.

# 454
Ами лека нощ и добро утро!

# 455
добро утро, тази сутрин съм празна от към мисли.След толкова напъване, така и не мога да предположа нищо. Аз съм попарена от Мелодията , и изобщо не ми се тълкува сценария в бъдеще,
защото знам че ще е непредвидимо

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 06:31 от vania_61

# 456
върнах се Laughing Laughing Laughing Laughing
повече на български филм няма да стъпя #2gunfireдобре че поне беше Юлката Вергов,за да има кво да сънувам тая нощ Mr. Green
останалото беше уникалнаааааа трагедия Sick Sick Sick
били по продажби на билети АВАТАР......били са на баба ми дузпи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
ебахти нещастието ooooh! ooooh! ooooh!най-лошо похарчените 10 лв. в живота ми

оплаках се Laughing Laughing Laughing Laughing Laughingкажете нещо за дервишите и династия Езелкови Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Луканкабабе, пращам тежката артилерия да те спаси  newsm53

ей мъ на из отзад запъхтена в случай че те се изложат...ами мъже все пак...може ли да им имаш доверие
А Зизу де се търси пакета...ами той пред очите и па и в червено  hahaha

# 457
Добро утро! Hug Hug Hug

# 458
Ееееееееее Ани, ако не си ти аз съм една изгубена шматка Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning тенк ююю Hug

а червения пакет е по-кър-ти-те-лен Mr. Green

днес започвам повторението PeaceнЕма тва-онова...очаквайте включване!

sofiafelix ,и аз искам образа на Дженго да се обогати,нооооо знаем ли какво са му спретнали сценаристе Rolling Eyes

# 459

снимка  Т Р Е П А Ч

ЗДРАВЕЙТЕ waveyСнощи гледах за втори път последната серия и за пореден път  

След толкова обширни и стойностни коментари само ще се поклоня пред таланта на актьорите- перфектна , великолепна игра smile3501Хубав неделен ден ви желая  

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 09:42 от Lilims

# 460
# 461
здравейте  Hug Hug Hug

момичета  newsm20 благодаря ви  newsm51 newsm51 newsm51  страхотни сте      love001

докато чакам да се дръпне серията  изчетох коментарите и анализите ви със страхотен кефффф Hug      bouquet smile3501

защо убиха Бахар  Sad newsm78 - ами все повече се убеждавам, че това си е 'номера' на Байрактар - да убива невинните  Sick та в тоя ред на мисли хич и не чакам хепи енд  Sad Sad Sad ама да видим
смъртта и беше предсказуема донякъде - Омер 'умря', за да живее тя, очаквах нейната смърт някак да го върне  Thinking обаче сега го отдалечи още повече  #Crazy newsm78

виждам, че нищите Мевляна  Wink случайно или не  Thinking използвах ваканцията без нет  Grinning за една интересна книжка "Любов" на Елиф Шафак -  
http://egmontbulgaria.com/article_info.php?articles_id=100  
за Руми и Шамс, за любовта... и още нещо  Simple Smile

няма да се учудя ако Кенан не съществува и всичко е игра на вуйката.
Joy  да ти кажа, и на мен ми мина тая мисъл като гледах 32  Crazy
сетих се за 'Кайзер Созе'- "Обичайните заподозрени" много любим филм  Heart Eyes "Най-големият номер на Дявола бе да убеди хората, че не съществува... после.. изчезна"  Crazy Mr. Green Wink

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 13:48 от пенда

# 462
Оооооооооо Кайзер Созе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

как бях забравила за този елемент ooooh!

пендичка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 463
Поздравчета  bouquethttp://www.youtube.com/watch?v=yXUNXCYEIYY&feature=relatedНещо отпускащо............
И нещо възбуждащо Winkhttp://www.youtube.com/watch?v=gzKCBidjCNY&feature=related

# 464
Абе Дариии, Shocked Shocked Shockedс това възбуждащото ми прогони съня за две седмици поне Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и все забравям да ти кажа как  ме кефи новият ти аватар Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт