Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 786
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug Hug Hug

bggirl22,  на първа страница, чукни на Мелодия- всичко за филма и там ще видиш откъде

В Замунда са до 70 еп, в МASTERS-TB са всички, скоро поглеждах там

# 586
  • на морето
Добрютро на целокупното съфорумство ! Heart Eyes Hug Hug
 Гледам снощи купон сЪ е вихрил ...Чашки са се пълнили ,бутилки сЪ се празнили ......   е ,те , такива Хубави работи ..... И е сега .... Thinking.......г..се дига , глава -не ще ....

Хайде да сложа една диетична закуска  ,да се подкрепим и една кана айрян за махмурлиите ......   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

Ха, да ви е сладко !

Такаааа....сега на мамите със студенти - да са им честити !
Бързо , лесно и  безпроблемно   да завършат и да си вземат хляба в ръцете , дето се вика .    А  най -хубавите  им спомени да са от тези години !

# 587
  • на морето
Оле, Пачеееее, ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!... ако съдим по обувките и с мойте скромни познания по цолажа и ФИ-то....и ти одиш към 2 цола (чеки да не пишем 3...че може и да нема такъв цолаж...)и съответно ФИ-50...лелелелеле...да ти дадем адреса на хралупата да се настаниш вътре без "НАТИСК И ВНУШЕНИЕ". Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
ми давай го де ...  Laughing Mr. Green Simple Smile

П.П:И да поясня че маратонките ми зенам дали са дефекни ,но ми стягат на пръстите и сигурно ще се наложи да сменям номера. Joy
Еееееее, ти направо къртиш миФки с тия размери... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyсамо да дойде ортака по цоловете да определи с точност и направо се настанявай в хралупата...да не те настанявам със "НАТИСК И ВНУШЕНИЕ"
Байдауей...що досега не си си съобщил номера на маратонките...???(май там нещата са серозни) Thinking

Как , бе ортак  Hug Hug Hug, има си 3 цола ,бе ........    newsm78   Thinking Whistling...... ама фи-то им малко голямко ми съ струва ...80мм .. Shocked Rolling Eyes ooooh! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Все пак някакви анатомични ограничения требе да има , нали ..... Нека се придържаме къмто 2-та цола ...  Stop Stop StopPeace Laughing Mr. Green Mr. Green
Инък не само обувки по специална поръчка амии....... и панталони със специален джоб ще се налага да си прави .... hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy  
В този ред на мисли се сещам един стар виц , ама си  е първо за червена точка , и второ е много раничко за такива историики .... Та ще го чукна с ББ , пък който реши , че му е дошло вече времето да си го види :

След първата брачна нощ  баща пита младоженеца -сина се  : -
Е, как беше ? ...
-Мииии...не "улазя , бе тате ......

И взел татито , акъли да дава ...
-Сега ето ти този буркан мас ...довечера , като се приберете с булката ...ще го намажеш и ...така ....

На следващата сутрин ,пак се провежда същия разговор :
- Е, сега как ...
- Не , 'улазя ,бе тате , в буркана не 'улазя ....

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 09:12 от asha

# 588
ДОБРО УТРО
АШЕ  благодарско за айрянчето   tooth и вица smile3532

# 589
Добро утро и от мен! Аша, благодаря за закуската, точно такава хапвам сега. Вица е  hahaha

Виждам, че вчера са се обсъждали интересни теми, а Лакунка дори е дала линк към любим мой филм, Девет си е истинска наслада, а Марийон Котияр (съпругата на режисьора във филма) ми е много голяма любимка. За първи път я гледах в един френски филм, който горещо ви препоръчвам- Jeux d'enfants . Ето и линк към филма-  http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=171878&hit=1

По въпроса за оставащите невинни образи във филма-Шебо е като малко дете за мен, да и се случи нещо на нея, ще е равносилно като да се случи нещо на Джан, така че, да, наистина останаха чисти образи, но Бахар беше различна с това, че пречистваше с присъствието си останалите, другите са малко безсилни, дори Мелиха не може да обуздае синовете си  Sad

Заинтригувахте ме много с информацията за дервишите, суфизма, Руми и Шамс и снощи си купих ``Любов`` на Елиф Шафак. Засега съм очарована, въпреки че избягвам книги свързани с мистицизъм. Но това е интелигентно четиво, пред него захаросаният мистицизъм на Паулу Коелю ми бледнее (с извинение към онези, които го харесват)

# 590
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyвицааааааааа е убийствен Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyв село се оформя уникален дует- Двуцолови Mr. Green

Здравейте момичета Hug Hug HugБлагодарско за закуската!

и на другия студент ЧЕСТИТО! Peaceучете и знайте ,че във вас ни е надеждата Peace

Val,още днес ще се възползвам от предложението ти Hugза филма

ще потърся и  книгата.... Peace
Паулу Коелю ми е смърт с кисело зеле(явно съм по-тъпа и от манекенка Mr. Green)

# 591
преглед на книжката  Peace

# 592
Лакун, благодаря за прегледа, веднагически се възползвах Hug

да постна и аз два филма, много различни, които си струват/ сигурна съм, че за някои са познати заглавия  :peaceи
The Reader / Четецът   с   Кейт Уинслет, Ралф Файнс 
Tais Toi / Млъкни    с Жерар Депардио, Жан Рено

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:07 от vivivi2

# 593

‘Ezel’ hayranlarının meraklı bekleyişi sona erdi.

‘Ezel’ hayranlarının meraklı bekleyişi sona erdi.

‘Kenan Birkan’ı Şener Şen’in oynaması için internette kampanya başlatıldı. Selçuk Yöntem ve Uğur Yücel’in adı anıldı. Fakat şimdiden efsane olan karakter, Haluk Bilginer’e nasip oldu

* İlk bölümünden itibaren büyük seyirci kitlesi yakalayan ‘Ezel’in sezon finalinde, tüm oyuncular poker masasında buluştu. Kartların yeniden dağıtılacağını işaret eden sahne, yüzü görünmeyen Kenan Birkan’ın masaya oturmasıyla son buldu.

* Daha yüzü görünmeden olay yaratan Kenan Birkan’ı kimin oynayacağı aylarca konuşuldu. Ve o isim nihayet belli oldu: Haluk Bilginer.

* Bilginer’in, İnci Türkay’la başrolünü oynadığı ‘Cuma’ya Kalsa’ adlı dizi, önceki ay reyting savaşına yenilmişti.

* Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere gibi genç yıldızların başrol oynadığı dizinin yeni bölümlerinin çekimleri haftaya başlıyor.

* Şener Şen, kasımda Yavuz Turgul’un ‘Av Mevsimi’ filmiyle seyirciyle buluşacak. Şen, ‘Ezel’in yapımcısı Kerem Çatay’ın dostları aracılığıyla ilettiği teklifi, “Dizi çekmek istemiyorum” diyerek geri çevirmişti.

* Rol için adı gündeme gelen Selçuk Yöntem ise, “Ne böyle bir teklif var, ne de ben böyle bir rolü düşünüyorum. Söz konusu bile değil” diyerek iddiayı reddetmişti.

‘HER ŞEYiN SAHiBi’

31’inci bölümde Ramiz Dayı (Kurtiz), Ezel’e (İmirzalıoğlu) Kenan Birkan’la düşmanlığının nedenini şöyle anlattı:

- Bana ilk kitabı kim verdi, bilir misin yeğen? Bir çocuk. “Senin yapacağın her şey bu kitapta yazılmış” dedi. Kitabın adı Sefiller. Açtı okumaya başladı: Ruhumuz karanlıkta kalırsa, günahlar çıkar ortaya. Suçlu, günahı işleyen değil, suçlu karanlığı getirendir.

- Kim bu çocuk dayı? Tanıdığımız biri mi?

- Bu çocuğa çok şey öğrettim. O da bana başka şeyler öğretti. İstanbul’un altını üstüne getirdik. Ta ki, yeneceğimiz kimse kalmayana kadar. Bir gün gazinoda oturuyoruz. Sağıma, soluma bakıyorum. Bana denk kimse, alacağım hiçbir şey kalmamış. Çocuğa baktım, onun baktığı yere baktım. Ve onun olan şeyi aldım.

- İhanet mi ettin?

- En son sahnede paçamı tuttu, kanlar içinde, “Öldür beni dayı, öldür beni” dedi. Sanki olacakları biliyormuş gibi. Öldürmedim.

- Niye? Dayı niye yaptın?

- İnsan ruhu yeğen, niye bilmez.

- Kim bu adam?

- Bu adam, her şeyin sahibi, Kenan Birkan.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:26 от vivivi2

# 594

Новини за Езел и Кенан Биркан- топли
http://www.habergec.com/Ezel/

# 595
виви,втория го взимам Peaceпървият съм гледала и ми беше мнооогооо мъчителен(сигурно защото Кейт ми е малко анти Mr. Green)

и за да оспамим съвсем темата Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

пускам още едно предложение 

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=117483&hit=1

малко тягостен и муден на моменти филм с попретупан финал,но ме плени с ужасно добрата игра  на главния герой Peace

п.п. ако това ще  е Кенан съм много доволна от избора Heart Eyesснимките започвали следващата седмица Peace

# 596

е този наистина се е утрепал за ролята на Кенан....подкрепям с две ръце Peace Peace Peace Peace

# 597
и на мене ми се нрави този кенан

# 598

още малко кенан

# 599
Brainstorm - Maybe

малко мързелива музичка за знойни следобеди Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт