Отговори
# 90
  • София
Не мога да ти дам съвет за това как да се справиш.Само искам да ти кажа,че ми стана много мъчно за теб и близките ти, за сестра ти.Пожелавам ти всичко да се оправи, от цялото си сърце.Бъди жива и здрава и дано да ти се случват само хубави неща. Hug

# 91
Може и да се смеете на Делюжън, обаче....съществуват такива неща.
Лично изпитах върху гърба си....но не ми се говори за това. Tired

# 92
Никой не може да разкъса нечия аура така добре, както самият й притежател. Погрешни решения, неправилни мисли, упорство в грешна посока и хоп!, знаците зачестяват. Днес дребно нещастийце, утре по-солидно и така нататък, докато сигналите за отклонение от пътя не ни извадят очите. Има хора, които разчитат правилно табелите край житейския си друм и други, които не могат. Или не искат. Случващото се във вашето семейство лесно може да се обясни не с магии и аури, а с далеч по-простичка истина - лоши хора с лоши постъпки или пък добри хора, но безсилни да владеят живота си. Не се занимавай с баби и лели - помагай, доколкото можеш, но помни, че това са техните животи и съдби, които не те касаят по никакъв начин. Дори всички в рода ти, до десето коляно назад, да са измрели от инсулти, това пак не означава и грам, че с теб ще се случи същото. Човек се разболява най-вече когато е нещастен и когато е стаил обиди, гняв, болки, разочарования, страхове и злоба - нормално е майка с наранена душа да нарани душата на детето си, предавайки му и механизма на болестите си, за това дори не са нужни общи гени. Запази здрав разум, не се поддавай на бабини деветини и не търси контрола върху живота си извън себе си - ти си тази, от която зависят твоите неща, и сестра ти е тази, от която зависят нейните.
Най- разумното, което може да се прочете в тая тема  Peace. Надявам се авторката да му обърне повече внимание, и да не губи зравият си разум, подавайки се на емоции, които в сегашното й състояние, могат да я накарат да предпреме глупави, грешни и дори вредни действия. Успех и горе главата  Hug

# 93
  • по пътя на светлината
Човек трябва да е позитивно настроен.Не знам авторката дали се интересувала за силата на мисълта,по добре да фокусира вниманието си към контрол над мислите си, не да ходи при баячки врачки и не знам какви си още....
Всичко се преодолява и променя ,благодарение на самите нас.

# 94
  • София
Аз пък все си мисля, че магиите са интересни и актуални за бедните и мизерстващи простовати хорица. Магьосниците знаят, че на тази категория хора могат да въздействат щот са стресирани по принцип и търсят някой да ги убеди, че всичко в живота им е ОК.  Whistling Забележете, че магиите са в изобилие в разни Африкански племена, в Русия, Арабите и Индийците също имат такива. Кое ги обединява?! Мизерията!  Sunglasses Едно време по селата са се намирали на клюка като са обвинявали някоя мома или баба, че е напакостила на друга/и и са я одумвали ей така да не им е скучно. Както сега сапунките. Скучно им е било на хората и от скука сътворили магиите. Я направете магия на някой богаташ дето няма време от сделки да мисли за глупости да видите дали ще го хване...  Mr. Green Смях. А пък Делюжън цитира успешно в-к Нощен живот и Паралели от края на 90-те години.  Laughing

# 95
  • София
Аз пък все си мисля, че магиите са интересни и актуални за бедните и мизерстващи простовати хорица. Магьосниците знаят, че на тази категория хора могат да въздействат щот са стресирани по принцип и търсят някой да ги убеди, че всичко в живота им е ОК.  Whistling Забележете, че магиите са в изобилие в разни Африкански племена, в Русия, Арабите и Индийците също имат такива. Кое ги обединява?! Мизерията!  Sunglasses Едно време по селата са се намирали на клюка като са обвинявали някоя мома или баба, че е напакостила на друга/и и са я одумвали ей така да не им е скучно. Както сега сапунките. Скучно им е било на хората и от скука сътворили магиите. Я направете магия на някой богаташ дето няма време от сделки да мисли за глупости да видите дали ще го хване...  Mr. Green Смях. А пък Делюжън цитира успешно в-к Нощен живот и Паралели от края на 90-те години.  Laughing
Леля, въпросните "магове" се целят не в бедните и мизерстващи простовати хорица, а в отчаяните хора, които не виждат изход чрез медицината или другите традиционни методи по различните проблеми.
И недай Боже, ако на въпросният богаташ детет му е много болно мислиш ли, че не би се хванал и за най-малката надежда, която в нормална ситуация би му се сторила смешна и абсурдна?

# 96

Точно казано! Магьосници, врачки и баячки са просто едни продавачи на надежда на отчаяни хора! Я как добре се чувства човек някой като му каже"Всичко ще се оправи", особено ако е от авторитетен гадател, щот нали той" всичко ми позна". Ма много скъпо я продават пуста надежда.

# 97
Аз също вярвам в силата на позитивното мислене, но понякога твърденията на теоретиците на позитивната мисъл звучат доста наивистично, направо фентъзи... Скоро четох, мисля,че в една от книгите на Кехоу, как някакъв човек имал нужда от нов дом, седмици наред си представял една страхотна къща-къщата на мечтите му, луксозна, на брега на океана, с басейн и всички екстри и...ето че си купил точно такава, ама едно към едно като тази, която бил проектирал във въображението си. Та този мъж, преди това нямал пари дори за скромна къщичка, как се е сдобил с парите, че и с къщата на мечтите си, това не се обяснява никъде Laughing Друг вярвал, че ще стане милионер, вярвал, представял си...и станал милионер, де! Едно бедно момиче, мечтаело да отиде в колеж, но били толкова бедни,че дори за храна нямали пари, обаче мечтата му била толкова силна, че един ден като бръкнало в пощенската си кутия, намерило чек на нейно име(?!), с написана такава голяма сума, че стигала точно, за да си плати цялото обучение...Е, добре, но не всички, сме индианецът Джон от резервата, или Майк от Тексас, та да плеснем от възторг и ентусиазъм, като прочетем това...Убдена съм, че човек трябва да си повтаря и вярва, че ще се излекува от някаква болест, че ще получи работата, за която мечтае, че утрешния ден ще е по-добър от днешния, но това е здравословната доза оптимизъм....останалото е меко казано смешно.

# 98
  • София
Леля, въпросните "магове" се целят не в бедните и мизерстващи простовати хорица, а в отчаяните хора, които не виждат изход чрез медицината или другите традиционни методи по различните проблеми.
И недай Боже, ако на въпросният богаташ детет му е много болно мислиш ли, че не би се хванал и за най-малката надежда, която в нормална ситуация би му се сторила смешна и абсурдна?

Да, но богатите имат достъп до по-квалитетно лечение...  Simple Smile Бедните разчитат на някви чудеса.  Всеки има право да вярва в каквото си иска, но нека вярата да му носи добри резултати, а не просто да вярва до последно без да си извади необходимите изводи от собствения и чуждия опит.  Peace

# 99
merilin80 чували ли сте за болницата "Джон Хопкинс" в Истанбул? Това, на което съм попадала за нея като информация е, че правят доста добри и най-вече правилни диагностики за туморите в мозъка - дали е доброкачествен или злокачествен и дали е необходима операция. Операциите ги извършват с лазер и е скъпо. Ако нямате възможност за лечение можете да започнете да събирате дарения за своята сестра.

Това го давам само като информация, но искрено се надявам и ви пожелавам да е здрава, всички да сте здрави и да няма нужда от това.   bouquet  bouquet  bouquet Hug вярвай, че ще бъде така. Бог да ви пази  Hug

# 100
Сила ти пожелава, само много сила!!!! Магия или не, все ще ти е нужна.  Hug

# 101
Ако си мислиш че магии се развалят с пост и дарения на църквата жестоко се лъжеш!

От магии никаква църква, причестявания и молитви не опазват. Опазва силна магическа ритуална защита и то зависи каква и зависи за какво. Черната магия е многократно по-силна от всякакви молитви към Бог. Ако ходиш по църкви и едновременно по магове за разваляне на магии, гарантирам че от двата стола та на земята. Това са две враждебни една на друга сили и нито от едната страна няма да видиш помощ.
Ако има магия, на теб не защита ти трябва а разваляне на магията. Т.е. нова магия за анулиране на въздействието на старата.

delusion,ти като в баснята за жабата и вола LaughingЗавидяла жабата на вола за голямото и силно тяло ,надула се,още и още малко... и се пръснала Laughing
Безапелационния ти тон издава ограничените ти познания и помрачения ти разум.Гледам прокламираш сатанизма и си се хванала на хорото с поднебесните духове на злобата.Щом  за теб си струва сделката - дерзай!Колко годинки ти отпуснаха да се наживееш -5,10,50?А после?!!!Евтинко май си продала безсмъртната си душа.Има магове,които в съюз със сатаната посредством човешки,основно детски жертвоприношения убиват моментално ,те самите на 50 имат вид на 20 годишни и какво от това?Не случайно вуду се практикува предимно в Африка,там където Православието няма много представители. Но!С магия не се възкресяват мъртви!!!Участта на душата сред смъртта се определя от Бога,душите не се разхождат свободно,това което ти приемаш за възкръсване е обсебване на тялото от един или много бесове ,което може да се случи и без да е умрял...Доказателство е,че след като напуснат тялото моментално показва степен на разлагане съответна на времето,когато е настъпила истинската смърт.

И Св.Киприян е бил изкусен маг "Научи се да извиква бесовски мечтания и привидения,да разваля времето,да докарва дъжд и гръмотевици,да нанася вреди и болести на хората...В Лакедемон научи как привидно да кара мъртвите да говорят.Двадесетгодишен отиде в Египет ,в град Мемфис и там се научи на още по-големи злини...На 30 години отиде при халдеите във Вавилон и от тях научи да гадае по звездите.Така завърши своето учение - съвършен във злото,магъосник,чародей и душегубец,близък приятел и верен роб на адския княз,с когото говореше лице в лице и бе удостоен от него с големи почести..."
Но всичко това не му помогнало да направи магия на Св.Юстина,която с пост,молитва,причастие и кръстно знамение побеждавала бесовските изкушения и показала немощта на дявола пред Христовата сила!
Посрамен Киприян осъзнал заблудата си и се обърнал към сатаната на който досега вярно служил -"Вместилище на всичко скверно и нечисто,познах твоята немощ!Ако ти се боиш от сянката на кръста и трепериш от името Христово,какво ще сториш ако Сам Христос излезе срещу теб?Днес видях колко си безсилен и разбрах,че си нищо"
Изгорил всичките си книги,приел Св.Кръщение и коренно променил живота си,пребивавайки в постоянен подвиг,молитва и покаяние.След една година бил ръкоположен за свещеник , а по-късно за епископ и в този сан показал живот ,равен на живота на великите  древни светци!

Та Delusion,вземай пример Mr. GreenС твоят ентусиазъм ще станеш чудна игуменка Mr. Green

# 102
Не знам  защо във всяка тема се заяждате с Delusion..., вярно е, че понякога нещата, които казва звучат доста странно( за някои) и не винаги съм съгласна с думите й, но това си е нейната гледна точка, нейният светоглед. С какво ви дразни нещо, което не ви засяга лично, не  ми е ясно...

# 103
  • по пътя на светлината
Тук всички сме толерантни. Wink

# 104
mipal, поздравявам те за поста ти !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт