SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 850
  • 672
  •   1
Отговори
# 255
ИЗИ Много здраве, щастие късмет и да си винаги на стадиона най - отпред Wink
По много от всичко, което не можеш да си купиш с пари
и много пари за всичко останало  Hug

# 256
Izida, честит празник!   bouquet Всичко най-най-най и по много!  Hug
Хора, уникални сте! Благодаря за gag-reel-a! Изключително попадение! :  bouquet  bouquet  bouquet И специално на Дейна - благодаря за любимите клипчета!   bouquet - Аз в туитър следя само CW Supernatural, явно съм пропуснала, тъй като са фенски материали newsm78

# 257
Мила Изи,

Честит рожден ден!   bouquet  nbirthday
Бъди все така чаровна и мила, пожелай си нещо, което много силно искаш да се сбъдне   party041 и нека това бъде и моето пожелание към теб!
Пожелавам ти здраве, много усмивки и семейно щастие!  Hug

Специален подарък, който успях да намеря на "промоция", с който ти се гарантира постоянен ВИП-достъп до първия ред на Маракана, Дженсън/Дийн винаги ще бъде "на една ръка разстояние".

И разбира се:

"The Dean" днес само за теб bouquet

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 01:15 от Dana_Scully

# 258
Честит рожден ден, Изи, прекрасен и усмихнат празник за теб с пожелания за здраве, вдъхновение и успехи!  bouquet
Нека да има много слънце, приятни изненади и истински предизвикателства, достойни за една представителка на зодия Лъв!

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Izida!

# 260
  • # супернатурална #
Изиии, честито пълнолетие! Kissing Heart
Много хубави неща да ти се случват! Отвори си подаръчето и се възползвай от него както намериш за добре!
http://www.freewebs.com/nikykil/20060518-CWUpfronts-04.jpg

# 261
  newsm59 newsm67 newsm67 Честит Рожден Ден мила Изиnewsm67 newsm67  newsm59
                                                                            аз ти пожелавам всички пожелания х 10.

# 262
Изи, честит рожден ден!   bouquet
Пожелавам ти здраве, щастие и любов да съпътстват винаги теб и близките ти!  Hug

# 263
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИЗИ !!!
Желая ти много здраве и късмет във всичките ти начинания.
Любовта да те съпътства постоянно....
и да си поне мъничко безразсъдна, за да не ти е скучно никога   bouquet

# 264
  • # супернатурална #
Изи, което и парче да излапкаш, няма да сбъркаш Laughing
А тази снимка с пушещия Дженсън виждали ли сме я? Нали съм ви казвала, колко обичам пушещи мъже Flutter

# 265
  • В средата на времето
Мили момичета Hug Благодаря на всички ви за пожеланията.  Hug  bouquet Подаръците са ммммм....вкусни и сърцеспиращи Heart Eyes Grinning

# 266
А тази снимка с пушещия Дженсън виждали ли сме я? Нали съм ви казвала, колко обичам пушещи мъже Flutter
Еха... мерси!  Hug А като му видях и тениската веднага се сетих за парчето Born To Raise Hell  Blush

# 267
  • # супернатурална #
След толкова снимки на Дженсън(не че имам нещо против) денят не може да завърши без една на Джаред.

# 268
На патерици Честит Рожден Ден на Изида и от мен  bouquet Много здраве и любов ти пожелавам! Голяма си чаровница, ще знаеш!

Ах, много хубави подаръци!
И очите на Джаред... Никога преди не съм си мислила, че ще харесам мъж със зелени очи Heart Eyes

# 269
  • София
Изи.Simple Smile Честит рожден ден(с извинение за закъснялата честитка) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ех, липсват ми момчетата....поне Септември приближава вече Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug

И малко поздравчета

цък цък цък цък цък цък

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 20:40 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт