SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 858
  • 672
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен. Виждам, че летните жеги са се отразили и на активността в нашата темичка - или няма новини, които да ни занимават достатъчно дълго, или навън е прекалено горещо, та да мислим за каквото и да било.
Е, днес само да и осведомя, чичо ви Джим Бийвър е рожденник и става на 60 (да ни е жив и здрав и да ни радва все така с появяванията си в сезон 6 (и 7, надявам се).

Даже мацките от LJ са му направили специално видео - честитка:
http://www.youtube.com/watch?v=pUv8BKfua5U&feature=youtu.be

Освен това, моя милост днес си нямаше работа и докато се ровичкаше из нета за информация, вижте на какво интересно четиво попадна - има описания на всякаква свръхестествена гад, каквато се мярка в нашия eye-candy сериал: http://huntersjournals.webs.com/mythslegendslore.htm

# 271
Аз да ъп-на темата  Laughing
Таа снощи изгледах последния епизод и много се изненадах как приключи.
Всичко беше перфектно направено (според мен) как въпреки всичко Луцифер и Михаил все още се обичат като братя,Дийн как успокояваше Сам докато Луцифер го налагаше с юмруци от неговото тяло... Много тежък епизод изпълнен с обрати и интереси.Кастиел вече си е ангел това е добре и Боби съживиха,аз си помислих,че ще умрат ама не стана така  Wink По края беше доста тежко,Дийн на колене в гробищата,няма брат му,няма Боби,няма Кастиел въобще останал без капка надежда пребит физически и психически.Е поне края за него беше добър,при любимата си,на топло с любимите му ястия и детето което обича за свой син,ако знаеше и,че брат му се е върнал и го наблчдава отвън щастието му щеше да е пълно..  Sunglasses И по това обаче може да се говори,дали е Сам дали е демон или все още Луцифер никой не може да каже но ще разберем след месец и пловина  Laughing .Чък май е Господ,в началото не беше но от както Кастиел каза,че Бог е слязъл на земята можеби се е вселил в Чък.. Като цяло сериала е перфектен но последния епизод беше направен идеално според мен,това щеше да е идеалния край ако Сам не се беше появил но за щастие са решили да ни радват с още поне 2-а сезона (Дженсън и Джаред са подписали и за 7-ми сезон до колкото разбрах,ама не се знаеbiggrin.gif ).Е вие чакате ли или сте забравили за любимия си сериал..    Sunglasses
Във фейсбук доста се говори за това ще има ли няма ли да има 7-ми сезон,ще участва ли Джаред абе голяма обърквация,аз мисля,че няма да приключи със 6 сезона  #2gunfire
Много тежък клип.. http://www.youtube.com/watch?v=db2fb5QNoCs&feature=player_embedded

# 272
  • В средата на времето
Сонче, Angel_Dust, благодаря за поздравите Hug

Това цък ми е особено любимо Heart Eyes

Добре дошъл на JaySean  Grinning. Мъжете не се задържат много тук, дано пък ти да обърнеш тенденцията Laughing

# 273
  • София
Изида...подписът ти е трепач, страшно ме радва Simple Smile

За 7-ми сезон...аз съм много ЗА...мога и още  сто сезона да ги гледам Simple Smile

# 274
Е поне края за него беше добър,при любимата си,на топло с любимите му ястия и детето което обича за свой син,ако знаеше и,че брат му се е върнал и го наблчдава отвън щастието му щеше да е пълно..  Sunglasses И по това обаче може да се говори,дали е Сам дали е демон или все още Луцифер никой не може да каже но ще разберем след месец и пловина  Laughing .Чък май е Господ,в началото не беше но от както Кастиел каза,че Бог е слязъл на земята можеби се е вселил в Чък..
Здрасти, JaySean и добре дошъл.
Поздравявам те, че си се присъединил към множеството от верни фенки на сериала по света и унас. Мъжете тук по принцип са голяма рядкост Wink

За края на Swan Song, не мисля, че Дийн струеше от щастие "при любимата жена и детето, което обича", просто защото няма как да е щастлив, при условие, че единственият човек, който беше останал от семейството му, той смята за мъртъв.
Освен това (за съжаление) Лиса май ще се появява в доста епизоди от шести сезон, а всеобщо мнение тук и из форумите за сериала по принцип е, че мацката само разводнява сюжета - никой не иска да гледа задомен и дондуркащ бебета Дийн (не че самата мисъл не е сладурска, като се замисли човек), но Дийн си е ловец - пушката с каменната сол, Импалата, дългите пътувания от град на град под звуците на любимите рок-парчета и от време навреме сритване на нечий и друг задник... Това си е нашето момче!

За Чък и дали е Бог или не имаше голяма дискусия, общо взето мненията са раздвоени, но от екипа на шоуто нарочно не казват да или не - все пак нека всеки от феновете да реши за себе си. Wink

Колкото за предстоящите сезонои, на RisingCon в Барселона през Май момчетата съобщиха, че са подновили договорите си за още 2 години, а Дженсън специално подчерта, "че не мисли, че всичко ще приключи със сезон 6". Нито потвърди, нито отрече слух за сез. 7 и 8 обаче. Ще поживеем, ще видим. Simple Smile

Е вие чакате ли или сте забравили за любимия си сериал..    Sunglasses
Така като ни гледаш колко сме луди и най-вече как се казва темата ни, мислиш ли, че бихме могли да забравим за любимия сериал? Grinning Mr. Green

# 275
Да ни е жив и здрав Джим и още дълго да ни радва. Изобщо не искам да си представям сериала без Боби.
Весел празник и наздраве!

JaySean, добре дошъл и от мен Simple Smile

# 276
  • # супернатурална #
Добър вечер и добре дошъл на JaySean !
Използвам случая, че се завъртя мъж тука, за да споделя моята класация на най-красивите жени в сериала, да видим и вашите!

Жената в бяло

Барманката

Е, за черното Руби някои от вас няма да се съгласят, но на мен си ми харесва  Laughing

И понеже нито една Главна не се навърта насам, на мен се пада честта и удоволствието да възстановя донякъде равновесието след поредната порция Дженсън Laughing

(това май не е нашия "Додж") newsm78

# 277
Аз съм тука, Галче, навъртам се, мерси за порцията Джаред Heart Eyes

Девойките, които си изброила и аз много ги харесвам, даже в този ред. От брюнетките също харесвам Сара, много са сладки със Сами двамата Heart Eyes

Но си падам по светли хора най-вече, затова моят топ 3 са русото Руби, Бела и Джо Peace

# 278
  • В средата на времето

Taзи не беше ли демонката, която Дийн беше уловил в един капан, но и двамата бяха затворени някъде си и той чакаше помощ? Ако е тя, това е моят номер 1 сред жените Grinning

Ооо и кръстопътната демонка беше много готина мадама Peace

# 279
Русото Руби (Кейти Касиди) е страхотна, след нея бих поставила Жената в бяло и Сара (това са моите топ 3). Евентуално Лиса, но от епизода "The Kids Are Alright", не от пети сезон, може да се бори за подгласническото 4-то място. Wink

# 280
Taзи не беше ли демонката, която Дийн беше уловил в един капан, но и двамата бяха затворени някъде си и той чакаше помощ? Ако е тя, това е моят номер 1 сред жените Grinning
Точно тя е, разкошна жена Peace Мисля, че Sin City беше епизода, от трети сезон, след заешкото краче.

# 281
  • # супернатурална #
Изи, същата е. Много сладки закачки имаха в мазето, а и прехвърчаше искра, жалко, че си отиде така набързо. Имаше хляб в нея Laughing
Стич, къде се губите, липсвате ми с Фейчето-да ме сръфате дружески, да постнете някоя и друга снимка на Сам, че тука няколко страници само Дийн гледаме(не, че е грозна гледка, де) Laughing

# 282
Благодаря на всички за топлото посрещане най вече на galina76  Sunglasses
Радвам се и приемам това което каза Dana_Scully,наистина Дийн трябва да си е ловец а не задомен тъпак с жена и дете  Laughing
Дано наистина има още поне 2ва сезона а за 8-ми ще му мислим после  Laughing
Всички мацки в сериала като цяло са супер но най много се радваха очите ми на,Кейти Касиди и на крадлата (точно в момента й забравих името)...
Руби с черната коса също си я биваше а и Лиса е супер яка мацка  Sunglasses
Тук сте най активни,поздравления как ви намерих само поне ще пиша с някой за сериала в другите форуми съвсем са забравили за него  Laughing
Отново благодаря за доброто посрещане  Sunglasses

# 283
Моля, моля, JaySean Hug. Винаги си добре дошъл, наминавай често, щом ти се обсъжда сериала, за нас е удоволствие, пък и, както споменахме, мъжете фенове на въпросното сериалче, никак не са много и във всеки "женски" форум се ползват с особено внимание. Wink За доказателство - ето, няма и час как си се появил и вече имаме половин страница, изтипосана със снимки на готините мацки в сериите Wink 

# 284
  • В средата на времето
Потърсих снимки на Каси Grinning...няма много, но тук е много чувствено-красива:

Общи условия

Активация на акаунт