SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 889
  • 672
  •   1
Отговори
# 315
  • срещу двата комина :)))
prissson, много благодаря, страхотно начало за деня! Преводите са много добри, чакам с нетърпение и останалите части Hug

galina76 Мисля,че се влюбих в аватара ти... smile3508

# 316
Галче, Mr. Green чии са тез гащи, дето се виждат на иконката ти? Sunglasses

Prissson, клипчетата ти са супер! Браво за старанието! Hug

От невижданите снимки на двамцата, втората съм я виждала, но Джаред на първата наистина е сладурчо и аз също я виждам за пръв път. Wink

Добре бее! Моите "Хермес" за пореден път ги признавам на корици! Simple Smile))) Само, по дяволите, защо не са запазили главата от оригиналната снимка, ами са го орезилили с тоз очилат чичко!! Simple Smile Трябва сериозно да си поговоря с дизайнера на кориците! И си искам Импалата на заден фон, а не тоз червен "Мустанг")! Това специално е снимка на Дженсън, както знаете и "Импалата", тъй че поне тялото е неговото. По неизвестни за мен причини (вероятно авторски права върху изображенията), нашите хубостници от "Хермес" са фотошопнали прекрасната главица на г-н Екълс и са я подменили с този лош на вид плешив чичко (Какъв резил!!) Искам си Дженсън, пък!  Crossing Arms
Май е това, а? Или поне е от същата фотосесия. Wink

(В момента не съм на моя компютър и не мога да намеря оригиналната снимка, за да я постна за сравнение, но следобяд ще я кача) Simple Smile

Ох, момичета, много ли съм луда, задето забелязвам такива неща - наистина се обадих на оформлението на кориците и се оказа, че е мацка - съмишленичка и фенка на сериала Simple Smile Ох, ще ги изям тези "Хермес", няма ли вече да издадат и някоя книжка от СПН-поредицата на български? (Даже съм навита да попреведа нещичко "безвъзмездно", дет' се вика!)

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 12:18 от Dana_Scully

# 317
Привет от мен!
Не съм влизала ден-два, и вие сте запълнили темата! Гледай какво оживление настана, коато се появи петле в кокошарника Mr. Green Добре дошъл и дано се задържи по-дълго при нас!
Предлагам да не го питаме от кой отбор е, да не вземе да избяга  Crazy Шегувам се де, да не се засегне някой  bouquet

Стиченце, отивам на поправка веднагически и с най-голямо удоволствие! Благодаря за разкошотийските снимки на Джаред. Но на първата пак ми се струват силно зелени очите му, или са го пооцветили допълнително Thinking Виж, втората вече е страшна и очите му са абсолютно прекрасни.

Дейна, браво за усилията и ентусиазма! И не, не си "много" луда, поне не повече от останалите от нас!  bouquet

# 318
  • # супернатурална #
Ха, това с корицата на "Хермес" е много смешно, колкото до дупИто на аватара ми-долу ръцете от него, защото не знам на кой е, но знам аз какво го играя в ситуацията-аз съм ножа Laughing

# 319
  • Разпиляна във въображението
Да, главата и ръката на Дженсън са подменени. ooooh!

# 320
Да, главата и ръката на Дженсън са подменени. ooooh!
Не са подменени - снимките от тази фотосесия са две, но както писах в момента не мога да намеря другата на Дженсън (на нея е сериозен и гледа напред), за да ви я пусна (не че не сте я виждали, де). Всичко си е 1:1 Wink

Ето:

(цък за голяма)

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 12:17 от Dana_Scully

# 321
Бях виждала едната.

# 322
Мириел, нов аватар имаш - кой е тоз момък? Simple Smile На скандинавско ми прилича. Wink

# 323
Мириел, нов аватар имаш - кой е тоз момък? Simple Smile На скандинавско ми прилича. Wink
Английско е, Дейна, при това съвсем агнешко - Alex Pettyfer Grinning

Приемете моите извинения (знам, че са пускани, ама са ми много любими), че и аз се подхлъзнах по ангешкото, ама какво да правя, като видя русо и озверявам Embarassed Laughing

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 17:05 от Stitch

# 324
Мда, английско, двадесетгодишно. Доста случайно попаднах на него преследвайки в ютуба една поредица, която в момента чета. Оказа се, че той е любимеца на феновете за актьор, който да изиграе главната роля, а оттам се прехвърлих на най-новият му филм - екранизация на друг роман "Чудовищно" (съвременна приказка за "Красавицата и звярът"). Ето трейлъра http://www.youtube.com/watch?v=Neo6W1f7hyY - сори за спама.

# 325
Ха! С тия татуировки по лицето съвсем са го докарали да мяза на Джин-а от епизода "What is and What should never be". Simple Smile (Забеежете само с каква елегантност вплитам в иначе изцяло спамърската тема за тоз Алекс Петифайър и нещо СПН-ско). Simple Smile Заприлича ми на някой от здрачовските, та затова питах. Иначе рейлърът изглежда интересен. Представям си дабе как нашите може да го викнат за ролята на вампирче - нали с.6 щял да се фокусира върху събратята на Едуард/Патисън и предимно изтреблението им. Mr. Green
Нищо лично, симпатяга е момъкът и има много особени, "изсечени" черти. Wink

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 18:23 от Dana_Scully

# 326
Здравейте!
Дейна, не случайно си нашият агент под прикритие - да ги откриваш такива неща като на корицата на новата книжка на Хермес  Wink  bouquet.

Мириел, ще го преслушам аз тоз момък и новия му филм.

Хайде на който му се чете едно ново интервю на Дженсън - http://www.buzzine.com/2010/08/interview-jensen-ackles/

Аз пък тази снимка не я бях виждала

# 327
Е, те не са толчно татуировки, а на места кожата изглежда посечена и ръботе й стоят отворени. Бляк. Дейна, Злата, споко, който и да се появи на аватара ми, никога няма да измести Дженсън. Колкото и да поскитвам, никога не е достатъчно сериозно за да зачеркна Тренера. Той е просто СУПЕР.

От последната снимка една мисъл веднага изкача - "Някои хора просто са родени с късмет"

# 328
И тези също са нови за мен

И един рокаджийски Дженсън  Heart Eyes

А тази е  Joy Joy Joy

# 329
Ех, на предпоследната снимка с фенката (май е от Италия) как ми се иска да бях аз.... Simple Smile Mr. Green

Нацупените физиономии на тримата големи са върха! Wink

Чакайте да ви поздравя с едно страхотно клипче: http://www.youtube.com/watch?v=yk8tS_qlc0k
Тъкмо гледах това: http://www.youtube.com/watch?v=lof5PVxK3xk Ейй, велик е този Дженсън да гледа лошо! Heart Eyes Толкова е готин, че ми се подкосяват коленете...

A това ако имаше как да го сложим на първа страница: http://teamfreewill.net/s6pcd/index.php щеше да е супер!

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 20:32 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт