Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
-
Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
-
Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
-
Какво е обещанието на продуцентката на сериала "Свръхестествено" за предстоящия шести сезон?
-
Какви са мненията на потребителите във форума за актьорите Джаред и Джеймс?

може да забелязваш, че в Смолвил се мяркал и някакъв друг Супермен - според мене единствения супермен в целия смолвилски сериал участва само в четвърти сезон (ох, дааа
) и то много за кратко го дават.
За сметка на това може да се признае, че гаджето на суперменчето определено има вкус щом си падна по тренера. 

), то бих предпочела да са като Кас. 3в1, красив, смел и ангел
. Олееее, горкия ако знаеше какво го очаква, Щеше да предпочете да остане на небето ....
тази специално, аз не съм я виждала. С дяволицата ... да, но с ангелчето .....
тази специално, аз не съм я виждала. С дяволицата ... да, но с ангелчето .....
, Дейна, прощавай кой знае къде съм бляла на този урок ..... Но сега Ще съм по съсредоточена, поне две седмици хахахаххаха.

. Щеше ми се Фейчето и Стич да се включати евентуално да заръфаме кльощавото и дупе, ако тя е причината