SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 098
  • 672
  •   1
Отговори
# 120
 smile3503 Аз ти давам стимул по-бързо да свършиш..... със задълженията  Laughing

# 121
  • срещу двата комина :)))
didiwitch ти милост нямаш ли,какво да правим тези дето още сме на работа ?

# 122
Вижте още на какво попаднах  Grinning

# 123
Винаги съм мразела пракалените колажи  newsm11
но този тук направо ме хвърли в ярост...  newsm61

# 124
  • Разпиляна във въображението
Да викаме овреме Кастиел да те спасява Whistling

И така, някои от вас знаят, че се интересувам от Здрач сагата и покрай търсенето на интересни неща попаднах на това. Ето го и преведено. Извинявам се, ако е поствано.

Продуцентът на “Свръхестествено” Сара Гембъл, обяви, че в новите епизоди, на предстоящия шести сезон на сериала, ще има подигравки свързани с франчайза на “Здрач” - сагата.
-  Други известни вампирски сериали като “Истинска кръв” и “Дневниците на вампира”  също ще се присъединят към проекта, който е наречен : “ Живей свободно или бъди фен на “Здрач”” – каза продуцентката пред  TV Guide.
- Правим епизод, в който вампирите се опитват да бъдат като Едуард Кълън и се прокарва идеята, че братята Салваторе или Бил Комптън не са добър избор за гаджета. – обяснява тя.
Гембъл обяви също така, че епизодът ще покаже романтичното очарование на вампирите, което е толкова популяризирано от “Здрач” - сагата и другите подобни филми и сериали. 
- Мацките просто им се нахвърлят ! - шегува се тя.  - Мислят си, че думата “вампир” е равна на : “Няма да се опитвам да правя секс с теб”.  Но все пак вампирите ще продължат да използват нашите деца ! Възможностите са или да те превърнат във вампир или да те изядат.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 19:49 от Miriel

# 125
  • # супернатурална #
Miriel, благодаря за превода, аз също съм фен на сагата и особено на един от героите, за което някои хора от тук ме спукват от бъзици Laughing
Много ще ми е интересно да видя заигравката, очаквам да се получи интересно като момента с " От местопрестъплението"
И понеже току що изгледах "Петък 13"(Джаред беше страхотен, но филма за съжаление не струва) ето и една сниимка от там.(Малко разнообразие, че последните няколко поста само Дженсъм гледаме Laughing)

# 126
Хайде и аз да дам едно рамо на Джаред

# 127
  • Разпиляна във въображението
А аз си подкрепям Дженсън

# 128
Боже,колежките вече ме мислят за тотално побъркана....Този Дженсън........ smile3544 smile3544 smile3544
Спокойно, mu_ry, всички сме минали през това... (как ти завиждам, че за пръв път ги гледаш в момента и изпитваш чистата и неподправена емоция от срещата със Сами ... и особено с Дийн в момента, представа си нямаш) Mr. Green При мен влюбването в сериала протече така:
1. Една приятелка ми го препоръча, цитирам: "Щото сериала бил готин" (съвсем бегло бе споменато, че и актьорите били готини, ама дотогава не се бях зазяпвала по други мъжки екземпляри от сериал толкова, та в онзи момент не обърнах внимание);
2. Беше надлежно изтеглен 1-ви сезон (без да съм гледала и епизод след изтеглянето), след което забравих за него и остана на харда ми повече от 3 месеца (негледан).
3. Един ден (при разчистване на свободно диск-място, естествено), беше забелязано, че папка с надпис "Supernatural.S1.e1-22" се мъдри в Downloads и в чуденка "Туй сега не съм го гледала, ама дали да не го трийна, пък по-нататък, евентуално, пак може да го дръпна (уж като имам повече време).
4. В крайна сметка надделя здравия ми разум и реших да видя за какво става въпрос, а не просто да трия...
5. Пуснат беше пилотния епизод, минаха надписите, видяхме как Мери изгоря на тавана, видяхме Джес с костюмчето на мед. сестра и иззад една врата се показа Сами (тук моя милост си каза: "Леле, този ли трябва да е готиният, за който говореше проятелката.... хм, (следващата ми мисъл беше "Нищо особено", ама да не обиждам Градинарките). И в този момент, дами (без господа) (Я да създам и аз малко съспенс като bicho_malo), в този момент се появява сцената, в която някой нахълтва посреднощ в къщата на заспалите Джес и Сам.
6. После знаете до болка какво следва, а всяка истинска Мараканка ще ме разбере и без думи - сбиха се Самчо и неясният нощен посетител, после лампите светнаха и .... Shocked Heart Eyes .... Voila! ДИИИИЙЙЙННН УИНЧЕСТЪЪЪЪР, на вашето внимание! Моя милост: "Ах!.... Замлъкване!.....Лелеее!.." (пауза за освестяване)... Я, я да го видя пак?... Нее, не ме лъжат очите, това наистина е най-страхотно изглеждащия актьор от сериал, който съм виждала от години!!!"

И оттогава нататък в сърцето ми се обособи специално място за г-н Екълс и неговото творчество, тъй да се каже. Simple Smile Mr. Green Сериалът, естествено се изгледа за около 3 седмици (до края на 4 сезон, докъдето беше излезнал до онзи момент)
Но най-голяма роля за тоталното ми зарибяване по момчетата и филма са именно девойките от този форум, където желанието ми да науча все повече и повече за тези двамата хубостници и да имам с кого да си обсъждам сериала, доби невиждани допреди (поне за мене) размери! Hug Благодаря момичета, че ви чувствам като сродни души, приятелки по обсебване и единствените хора, които напълно биха ме разбрали, ако прочетат статуса ми в Скайп - "Obsessed with Supernatural".

Sorry, обърнах го на изповеднически блог, та да не ми е съвсем гол поста, бих добавила и тази радост за окото:

# 129
Охх, не видях точно коя от вас е пуснала поздрава с тази снимка:
, но да се чувства, че съм й задължена да я черпя една бира, задето е публикувала кадро от най-най-любимата ми слънчево-усмихнато-прекрасно-младежки-готина фотосесия на г-н Екълс от Teen Choice Awards. (Първата ми по любимост е, знаете, небезизвестната снимкова поредица с бялата ризка и ратановото диванче от промото на Смолвил) Heart Eyes И с черна и с бяла риза (и особено без никаква в тези жеги... Mr. Green ) взимам го Дженсън и това си е! Wink

# 130
  • # супернатурална #
Аз. Черпи ме знаеш с коя бира.  Grinning

# 131
Аз. Черпи ме знаеш с коя бира.  Grinning
"Галче, Дейна ми каза, че ти се излизало на бира...."

"Aко ме изчакаш да мина през банята и да се преоблека...."

"Ще ти звънна да се разберем..."

# 132
  • # супернатурална #
Бирата е последното нещо, за което ще се сетя, ако изляза с теб Flutter
Всъщност бих изчакала да се ...съблечеш.
(Дейна, задръж си мисълта, че наистина излизам за една бира)  LaughingПрипи ми се заради теб Joy

# 133
Бирата е последното нещо, за което ще се сетя, ако изляза с теб Flutter
Всъщност бих изчакала да се ...съблечеш.
(Дейна, задръж си мисълта, че наистина излизам за една бира)  LaughingПрипи ми се заради теб Joy
Галче, за тебе винаги. Ей ама съм рекламен консултант, а? Показах ти един хубав мъж, спомена се бира и на теб ти се... допи - направо мисля да съставя бизнесплан предимно подкрепен с кадри на момчетата с бутилки бира/халби в ръка и да се представя в заводите на "Каменица", току-виж ме взели за рекламен агент! Wink

# 134
  • срещу двата комина :)))
Аз все съм гледала сериали,не е като да не съм.И хубави мъже имаше в тия сериали,ама такова чудо не ми се е случвало от тинейджърски години.Направо любов от пръв поглед ,пеперуди в стомаха и т.н.....А дори не харесвам свтли мъже,винаги по-мургавки съм ги любила JoyНоооооо,батко Дийн е единствен и неповторим..... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт