SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 130
  • 672
  •   1
Отговори
# 135
Аз все съм гледала сериали,не е като да не съм.И хубави мъже имаше в тия сериали,ама такова чудо не ми се е случвало от тинейджърски години.Направо любов от пръв поглед ,пеперуди в стомаха и т.н.....А дори не харесвам свтли мъже,винаги по-мургавки съм ги любила JoyНоооооо,батко Дийн е единствен и неповторим..... Heart Eyes
И аз така... при мен последното влюбване в сериал е било през тийнейджърските години... в агент Мълдър. После каквото и да съм гледала (не е като да не съм), никога не ме е обсебвало така, както СПН... и не е само заради момчетата или заради страхотния сюжет, сценарий и т.н.

батко Дийн вярно е "one of a kind" и особено много е "my kind" (aз пък си харесвах русолявички на общо основание).

# 136
Хайде малко снимки и от мен Simple Smile

...май ще е по добре някой да ми обясни как да намаля размерите преди да качвам други  Rolling Eyes

# 137
Хайде малко снимки и от мен Simple Smile
...май ще е по добре някой да ми обясни как да намаля размерите преди да качвам други  Rolling Eyes
Много лесно става намаляването на размера: След img в първата скоба слагаш интервал и изписваш height=200 (или друго число, колкото искаш да е висока снимката в пиксели) после си следва средната скоба и линка на снимката.  Peace

# 138
Тия снимки ме разбиха. Ето ви един секси Джаред

# 139

Чудех се дали някоя от вас е срещала в БГ да се продават оригиналните CD-та на Свръхестествено,
където има и кадри от смешните моменти и гафчетата по време на снимките?......

# 140
Чудех се дали някоя от вас е срещала в БГ да се продават оригиналните CD-та на Свръхестествено,
Тц, аз също все се олеждам из супермаркетите, където продават дискове, дали няма да засека сериала, но тук не е много популярен. Можеш обаче да си го поръчаш по интернет, пристигат за около седмица.
Amazon.com или някой сайт за електронна търговия ще ти свършат работа.

# 141
Голям е сладур. Отива му да бъде баща:

# 142

Да не пренебрегваме почитателките на Миша  Simple Smile

# 143
Тц, аз също все се олеждам из супермаркетите, където продават дискове, дали няма да засека сериала, но тук не е много популярен. Можеш обаче да си го поръчаш по интернет, пристигат за около седмица.

Да ти кажа, точно това си мислех  Simple Smile Но ми се искаше да е предимно "зад кадър",
а такова нещо и в интернет не съм срещала. Намерих всички CD-та по сезони, но
никъде не пишеше дали има допълнителни материали...
Ако някой попадне на нещо подобно, да сФирне.... После ще има да си правим клипчета  newsm68

# 144
Мерси, Dana_Scully!!!  Sunglasses

# 145
Голям е сладур. Отива му да бъде баща:

леле, тази снимка и аз не я бях виждала! Prisson, къде успя да я изнамериш? Мисля, че това е дъщеричката на Джейсън Манс, но не съм сигурна на 100 %.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:14 от Dana_Scully

# 146
  • # супернатурална #
Ето на кой друг му отива да е татко(това бебе е същото, което гушкаше и Денсън, което ме кара да си мисля "Искам да съм...бебе" Laughing

Дейна, тук съм, до къде бяхме стигнали-бира, разходка и..още нещо?

# 147
Ето на кой друг му отива да е татко(това бебе е същото, което гушкаше и Денсън, което ме кара да си мисля "Искам да съм...бебе" Laughing

И аз искам да съм бебе. Толкова е сладко, и Джаред  newsm76 направо искам да съм това бебе.
А сега ви казвам лека нощ с това
http://www.youtube.com/watch?v=hud4Sd4Rfs4
и http://www.youtube.com/watch?v=cDFQV_MMq5U

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:20 от lor4eto

# 148

Да ти кажа, точно това си мислех  Simple Smile Но ми се искаше да е предимно "зад кадър",
а такова нещо и в интернет не съм срещала. Намерих всички CD-та по сезони, но
никъде не пишеше дали има допълнителни материали...
Ако някой попадне на нещо подобно, да сФирне.... После ще има да си правим клипчета  newsm68
В самите CD-та по сезони (оригиналните) са качени Gag-reels (смешките), както и други допълнителни промо-материали (като например към сезон 1 има special key към сайта на WB http://supernatural.warnerbros.com/ - отварят се някакви допълнителни features (главно към дневниците на допълнителните персонажи в сериала като Аш и Джо). Simple Smile

# 149
И аз вече не помня от къде са, но имам доста снимки, които рядко се срещат
На две от снимките съм сигурна, че държи племеника си Лоугън, а бебето на 4-тата снимка преди мислех, че е племеницата на Джаред но май е от епизода Salvation

Общи условия

Активация на акаунт