SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 789
  • 672
  •   1
Отговори
# 180
  • # супернатурална #
Добро утро, вижте кой се погрижи за кафето след снощните страсти Laughing

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 10:53 от galina76

# 181
bicho_malo, новият ти подпис е трепач! Честито ти обзавеждане. Wink Умирам си за този лош поглед на Дженсън... Heart Eyes

# 182
Здравейте!
Нагледах се готини кипчета покрай вас!   bouquet

Сега да се отчета с малко новини.

1. Тези снимки на Джаред са направени от фен(ка) по време на заснемането на първия епизод. По думите на фен(ката) колата, в която седи той е Charger (не че ми говори нещо) и комай това е новата кола на Сам.

2. Вече е известно заглавието на епизод № 5 - "You Can't Handle The Truth". Ако си спомняте това беше култовата фраза на Джак Никълсън от филма A Few Good Men.
Източник

3. Излязъл е трейлър на анимето - http://www.youtube.com/watch?v=6PvDQ7iV3uc&feature=player_embedded
Източник

А ето как изглеждат DVDтата

4. На края да завърша с още малко инфо за "вампирския" епизод на СПН лично от Сара Гембъл:
Question: Did you get any Supernatural scoop at press tour? —Jackie
Ausiello: Sure did. Considering the theme of the season is monsters, it's probably no surprise that the first big mystery concerns, er, monsters. "Sam and Dean are looking into the fact that monsters are acting off-pattern," explains exec producer Sera Gamble. "It's sort of a postapocalyptic landscape and monsters are acting in various weird ways. It's a monster mystery." Gamble is also hard at work on an episode that pokes fun at the Twilight phenomenon. "I was just doing a bit of work on the script today with [series creator] Eric [Kripke] and he was like, 'So what is this reference to dropping an apple?' I was like, 'You don't know the dropping-an-apple thing? It's from Twilight!' I was like, 'Come over here! You have to watch the promo!' There are a lot of references to Twilight and our former [time-slot companion] Vampire Diaries."
Източник

# 183
  • UK
Много ми хареса клипчето "A day in Jared and Jensen's Life'. Джаред колко яде, а хич не му личи, пу, пу да не му е уроки  Crazy
Този вампирския епизод още отсега имам чувството, че ще ми е от любимите в сезона. Grinning Особено като чух проекто-заглавията: "Live Free Or Twi-Hard" и "There Will Be True Blood". Аз лично съм за първото.  Joy
Иначе, в моето меню днес има агнешко по ангелски.  Crazy

# 184
Този вампирския епизод още отсега имам чувството, че ще ми е от любимите в сезона. Grinning Особено като чух проекто-заглавията: "Live Free Or Twi-Hard" и "There Will Be True Blood". Аз лично съм за първото.  Joy
И на мен ми се нрави много идеята с рефенциите към Twilight-сагата и Vampire Diaries. А доколкото съм върл противник на първото и съм гледала 1 сезон на второто, но с изключение на Иън вътре не виждам какво може да ме впечатли, според мен в Supernatural вкарването на поредната вампирска линия ще е грешка. Освен ако не докарат лично лицето RIP - Робърт Патисън да изиграе себе си и да бъде зрелищно отстреляно с Колта (или обезглавено още по-зрелищно от батко ви Дийн, ама на туй второто смея да се надявам още по-малко и от на първото Mr. Green), тогава ще гледам с интерес и даже ще имам повод да позлорадствам над някои приятелки, които, забележете, имаха наглостта да кажат, че (цитирам): "Дженсън не бил нищо пред онзи красавец с мистичното излъчване - Патисън!!!!"  #Crazy (Това моя милост като го чу и щеше да се задави с един сок, та замалко да взема да се усмъртя от възмущение спрямо този субект).

Галче, ти и всички заразени от Twilight - моля те да ме пощадиш заради горното ми изказване. Подчертавам че то е изцяло лично мнение и не иска да засегне никакви интереси на трети лица към въпросната сага. Wink  boo

# 185
  • Разпиляна във въображението
Кои са тези заблудени, които твърдят че Роб е по-голям от Дженсън Shocked Леле, това просто не е истина.
Преди време го пуснах това със Здрач и ми стана смешно. От една страна ще ми е интересно, но от друга страна не ми се иска.

# 186
  • # супернатурална #
Злата, ако щеш ми вярвай, днес точно се бях хвърлила в мисли каква кола кара Джаред Laughing Благодаря за снимките, много одобрявам избора. Това е "Додж", избрал е американското. Ето как изглежда. М-м, бравос!

Дейна, бейби Laughing, смятай се за пощадена. Роб или по-точно Едуард ми беше страст преди две години и държа да подчертая, че само Едуард от първата част. След това остаря-навърши 24 Laughing

# 187
Дейна, бейби Laughing, смятай се за пощадена. Роб или по-точно Едуард ми беше страст преди две години и държа да подчертая, че само Едуард от първата част. След това остаря-навърши 24 Laughing
Ох, успокоих се! Wink

Брей, брей, много мощно изглежда возилото на Джаред. Браво на него! А това сребристото пикапче, което се вижда само от отзад, да не би да е Тойотката на Дженсън?

# 188
  • # супернатурална #
А от вътре ако знаеш как изглежда! И звездите се виждат всичките Joy

# 189
  • UK
И на мен ми се нрави много идеята с рефенциите към Twilight-сагата и Vampire Diaries. А доколкото съм върл противник на първото и съм гледала 1 сезон на второто, но с изключение на Иън вътре не виждам какво може да ме впечатли, според мен в Supernatural вкарването на поредната вампирска линия ще е грешка. Освен ако не докарат лично лицето RIP - Робърт Патисън да изиграе себе си и да бъде зрелищно отстреляно с Колта (или обезглавено още по-зрелищно от батко ви Дийн, ама на туй второто смея да се надявам още по-малко и от на първото Mr. Green), тогава ще гледам с интерес и даже ще имам повод да позлорадствам над някои приятелки, които, забележете, имаха наглостта да кажат, че (цитирам): "Дженсън не бил нищо пред онзи красавец с мистичното излъчване - Патисън!!!!"  #Crazy (Това моя милост като го чу и щеше да се задави с един сок, та замалко да взема да се усмъртя от възмущение спрямо този субект).

Абе щом Парис Хилтън вкараха (и съответно обезглавиха), един Патинсън ли ще им се опре.  Grinning
Иначе, със сигурност и аз съм против да вкарват нов клан вампири - но от друга страна, епизод, пародия на всичко псевдо-вампирско, което се бълва напоследък - ето това го подкрепям.
Много ми се ще на мен шести сезон да прилича повече на първи и втори - без някаква сериозна история, само Сам и Дийн, животът им на пътя, ходейки по градчетата и трепейки изроди, вкарващи малко от техния типичен хумор ала Уинчестър, с някое друго ангелче надничащо иззад някой ъгъл.  baby_neutral
А Джаред явно хич не си поплюва що става въпрос за коли.  Crazy

# 190
Иначе, със сигурност и аз съм против да вкарват нов клан вампири - но от друга страна, епизод, пародия на всичко псевдо-вампирско, което се бълва напоследък - ето това го подкрепям.
Тук не мога да не се съглася... Simple Smile Ако е пародия на всичко вампирско напоследък, ще бъде забавно, но ако мислят да се фокусират върху вампири.... дано да не!

# 191
  • В средата на времето
Aз съм горещо ЗА ако ще вкарат РП под образа на Ед и Дийн собственоръчно приключи мъките му драматични Crazy  Grinning... но няма да доживея чак такъв празник Laughing (това в кръга на шегата, не искам да обидя фенките на Ед Peace)

# 192
Aз съм горещо ЗА ако ще вкарат РП под образа на Ед и Дийн собственоръчно приключи мъките му драматични Crazy  Grinning... но няма да доживея чак такъв празник Laughing (това в кръга на шегата, не искам да обидя фенките на Ед Peace)
Izi, няма начин да доживеем подобен душевен празник, еееех Wink
(В кръга на шегата, естествено) Simple Smile

# 193
  • # супернатурална #
Ех, шегаджийки! Да ви кажа ли моя сценарий? Сам, Дийн и Едуард (от "Здрач", не от следващите ) ловуват заедно smile3534

# 194
Ех, шегаджийки! Да ви кажа ли моя сценарий? Сам, Дийн и Едуард (от "Здрач", не от следващите ) ловуват заедно smile3534
Да де - Сам и Дийн ловуват заедно Едуард от Здрач (първия). Wink Ний какво точно казахме, та не разбра? Twisted Evil Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт