SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 208
  • 672
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро и от мен и добре дошла на новото попълнение в отбора на "големия лош Дийн".
Снимката с устните е убийствена! Heart Eyes

# 391
Момичета, скоро писахме по този въпрос, но не мога да намеря къде беше... Та ще питам - как се намаляваше размера на снимката???  Confused

# 392
в кода на снимката пишеш следното : [имг (интервал) height=100] [/img]  като числото след "височината" е толкова пиксела, колкото искаш да е голяма снимката. За кликабълс - УРЛ-то се повтаря и след: [урл=http://................][img height=............][/img][/url]

Дано си разбрала какво написах Simple Smile

# 393
Ако намеря ето тази снимка в по-голям размер, направо.... Grinning

newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

А тази я виждам доста често и май не е колаж  newsm78. Aко някой я има в по-добро качество и е добър самарянин може да я сподели Grinning Grinning Grinning

# 394
в кода на снимката пишеш следното : [имг (интервал) height=100] [/img]  като числото след "височината" е толкова пиксела, колкото искаш да е голяма снимката. За кликабълс - УРЛ-то се повтаря и след: [урл=http://................][img height=............][/img][/url]

Дано си разбрала какво написах Simple Smile

ахаххахах   Благодаря много, Дейна... Ей сега ще видя какво съм разбрала  Whistling

# 395
А тази я виждам доста често и май не е колаж  newsm78. Aко някой я има в по-добро качество и е добър самарянин може да я сподели Grinning Grinning Grinning

За огромно съжаление точно тази си е колаж отвсякъде (всички го установихме с голямо прискърбие в предишната тема). Иначе покрай тази снимка в Маракана съществува категория: "Върла читателка" Wink Twisted Evil

# 396
Иначе покрай тази снимка в Маракана съществува категория: "Върла читателка" Wink Twisted Evil
Да не забравяме и категорията "кандидат-мокет" Laughing

# 397
Тези дни понеже се поизгубих малко, явно съм изпуснала доста неща... Какво невежество от моя страна  ooooh!  Тези не съм ги виждала ????

Дейна, обясняваш страхотно   Hug

# 398
Не изглежда като колаж. Един колаж винаги може да се разпознае по смяната на световете и напасването. Не може да е сложена само главата на тренера, защото виждам висулката на врата му. По тялото не е пипано иначе щеше да има блър в снадките. Работя с фотошоп и съм правила колажи - това или не е колаж или го е правил някакъв уникален мастър (което малко ме съмнява)

Айде стига де! Не може да има такъв добър колаж newsm45 Отказвам да го приема  tantrum cry tantrum cry newsm62

# 399
Не изглежда като колаж. Един колаж винаги може да се разпознае по смяната на световете и напасването. Не може да е сложена само главата на тренера, защото виждам висулката на врата му. По тялото не е пипано иначе щеше да има блър в снадките. Работя с фотошоп и съм правила колажи - това или не е колаж или го е правил някакъв уникален мастър (което малко ме съмнява)

Айде стига де! Не може да има такъв добър колаж newsm45 Отказвам да го приема  tantrum cry tantrum cry newsm62
Дишай, Уинч, колаж е (ще ти намеря оригиналната снимка) има я публикувана по средата на предишната ни тема. Wink

Стиче, бях забравила за "мокета" на Галчето Wink)

# 400
  • UK
Winch_Whench едно позакъсняло  welcome и от мен.

(клик за по-голям Дийн)

А иначе, четох някакви спойлери в интервю със Сара Гембъл, че щял да се появява нов ангел, Балтазар?  newsm78 Съжалявам ако откривам топлата вода, но аз винаги съм малко назад с ъпдейтите. Laughing

# 401
Ех, Тома неверни Laughing

# 402
Girls, you're breakin'my heart  cry cry cry

Обаче се надъхах да си спретна такъв як колаж с трененра, че не е истина Grinning Няма само те да го правят, я Grinning (само да си намеря някоя по-представителна снимка  newsm68 )

# 403
  • срещу двата комина :)))
Girls, you're breakin'my heart  cry cry cry

Обаче се надъхах да си спретна такъв як колаж с трененра, че не е истина Grinning Няма само те да го правят, я Grinning (само да си намеря някоя по-представителна снимка  newsm68 )

хи хи хи много ми харесва ... Joy...Sam bitchface  Joy

# 404
Ех, Тома неверни Laughing

Их, убихте мечтите на Уинч!!! Няма справедливост на този свят  #Cussing out
Защо само Дженсън не е бил фотомодел, та да имаме повече материал,
над който да точим лиги ...

Общи условия

Активация на акаунт