SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 635
  • 672
  •   1
Отговори
# 465
Докато още не е дошъл някой да ме разрита от компа  Whistling да ви метна това. От Zap2it попитали феновете на СПН какви са очакванията им за новия сезон и какво искат/не искат да видят в него. Естествено получили бая ми ти отговори и ето тук са подбрали тези, които са им се видяли най-интересни - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/08/supernatural-fan … wishes-known.html

И едно интервю с Мат Коен, в което казва, че все още няма покана за участие в новия сезон, но това не означава нищо, защото предния път е получил офертата едва месец преди снимките на серията, в която е участвал. И казва, че ако зависи от него би искал да се върне като демон, защото му било интересно да "exploring darker characters". Е аман, значи да ми експлорват тъмната страна на героите! И Джаред все обясняваше какъв кеф било да играе лошия Сам, не че не беше sexy evil Sam  Blush. Ето го и самото интервю - http://www.examiner.com/tv-insider-in-los-angeles/matt-cohen-wan … atural-as-a-demon.

Малко смях с Джаред за накрая  hahaha

Ето го тук вече сладък и нахилен

# 466
Ето няколко момента от Gag Reel-а на пети сезон, на които не бях обърнала внимание на видеото  hahaha

А гащите на Купидончото направо цепят мрака (или както там му се казваше по-образно)  Joy Joy

Продължавам със снимки на Миша, който макар че е невероятен човек, понякога се облича потресающо (поне на мен комбинацията от тази вратовръзка и ризка ми извади очите от раз). То и Дженсън е особено Убав на втората снимка с тая безумна капа  ooooh!.

# 467
# 468
Мерси за welcome - а , Злата Hug Hug Hug You are too kind for a name like that Mr. Green

Aх този Миша!!! Започва да ми харесва все повече и повече... Ще бъде забавно да го видим накъде ще тръгне в новия сезон...  Аз честно казано имам доста големи очаквания (още повече като чета всички спойлери, идеи и интервюта), но предпочитам да си охладя страстите и да изчакам търпеливо без много предварителни изперквания Grinning

Иначе каквото и да е, поне Tренера ще е там и както чувам ще се случват доста романтични неща около него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чух нещо и за смяна на възрастовата категория и в едно интервю обещаха, че ще наблегнат на горещите сцени - А ДАНО! Grinning Grinning Grinning

A, да... Кой друг освен мен иска от този пудинг  smile3521 smile3521 smile3521

# 469
  • UK
Здравейте!
 Не че не знаете, но още веднъж да ви покажа какъв невероятен човек е Миша - http://www.youtube.com/watch?v=l0Dzl9Or5g0&feature=player_embedded.
Ако искате да научите повече за инициативата, може да го направите тук - http://minionstimulus.com/wordpress/.

Злата, мерси за усмивката, донесена ми от това клипче.   bouquet Евала на Миша - изключителен човек. Идеята с бягането ми хареса много. Grinning

Ау, и аз чух за доста романтични сцени с Дийн, абе шести сезон само хубави работи ще очакваме май.

Winch_Whench, аз няма да откажа малко от "пудинга" Grinning

# 470
Здравейте следуикендово и от мен,
Остави ви човек за 48 часа и вие изпишете света в коментари! Браво! Hug
Поред ако караме - идеята, че няма да приключим с 6-ти сезон и на мен ми се струва доста сигурна карта - не само че Дженсън го каза в Барселона, но и логически погледнато няма как да спрат нещо, което върви успешно и им запълва времето в петък вечерите, така че поне 7-ми сезон със сигурност ще има (още повече, че и момчетата, колкото и "да не искаха" са се навили да си преподновят договорите за още 2 години).

Ей, тоз човек Мишата още повече ми се издигна в очите - страхотна му е инициативата и мисля даже да я подкрепя. Досега не съм се включвала в другите инициативи на Понитата, но след това клипче как да не се включи човек! Grinning
(Между другото, забелязахте ли на 0:12 Миша е качил сцена от фенско клипче от vbox7.com, което както и да го гледаме чисто формално е правено от българка, след като е качено на български сайт, аналог на YouTube) Това го вметвам само между другото, че и ний сме дали нещо на Супернайчъръл света и има мацки като Prisssоn, които правят страхотни клипчета (Благодаря, че ни радваш със забавното си творчество, Prissson Hug )
Жив и здрав да ни е Мишата и скоро да се радват с Виктория на малко ангелче! Wink

Цъкнах един вот за Дженсън и Емитата, ама не пропуснах и Сойър, макар че мисля, мойто свръхестествено божество и таз година няма да го огрее за "Еми". Sad

П.С. Снимките от gag-reel-a цепят мрака, наистина! Аз чак сега забелязах, че Купидончото бил със свръхестествени гащи! Joy hahaha Joy

PPS: От СпойлерТВ отново са се погрижили да ни заредят със снимки, този път от сета на епизод 6: http://www.spoilertv.com/2010/08/supernatural-episode-605-set-photos.html

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 01:11 от Dana_Scully

# 471
Джаред нещо ми изглежда много нахъсан на тия снимки,по някой път си мисля,че си е Сам друг път ми  прилича на демон правещ се на Сам абе човек само да се чуди,няма да се начуди Ерик Крипки се е погрижил да гадаем цяло лято какво ще се случи през есента..  Laughing
Тъкмо започва нова история,за един сезон не вярвам да изчерпат идеите си но много ми е кофти,че Ерик Крипки го няма  Shocked Тоя човек така извърташе нещата,такива обрати и интересни моменти измисляше,че надали някой ще успее да го стигне по оригиналност !!!
Нека все пак се надяваме,че новия сезон ще е добър,дори по добър от другите пък каквото излезе това  Sunglasses
Аз до сега гледах любими епизоди от първи сезон,голяма работа е тоя сериал ееей  Laughing
А за рейтингите,че 5-ти сезон бил с най нисък не съм съгласен защото помня,че Свръхестествено стартира с рекорден брой зрители,заедно с дневниците на вампира  Wink
Лично на мен епизодите в 4-ти и 5-ти сезон ми допадаха повече накрая когато предвещаваха нещо което ще се случи в следващия епизод !!!
В първи и втори сезон след някой случай просто се качваха в колата и епизода свършваше,не,че е лошо но иначе ми допада повече и се надявам да продължат в същия дух !!!

Остава още месец до новия сезон така,че стискайте зъби,палци,показалци и каквото друго намерите защото предстои голямо приключение  Sunglasses

# 472
  • # супернатурална #
Виж, не съм се стила, че в първите серии може да не е Сам, дали пък наистина няма да го извъртят така? Не знам какво още може да измислят, та да "бият" историята с ангелите и демоните. Ох, нямам търпение вече Laughing
Агенте, с право си заслужаваш титлата! Как видя, че клипчето е от vbox7! Много драго ми стана между другото, представям си Prisssоn как се е почувствала, браво, момиче!
Ето от мен една снимка, която може и да не сме я виждали, амa кой знае вече Laughing

# 473
  • UK
Ето го клипчето, което Мишата е ползвал:

http://vbox7.com/play:5266c8f6

И на мен ми е много интересно как е попаднал на него.  Crazy

# 474
Ето го клипчето, което Мишата е ползвал:

http://vbox7.com/play:5266c8f6

Не знам и аз се чудех същото - как точно при наличието на толкова много клипчета по темата в YouTube, Миша е попаднал точно на българско? Похвално! Даже в коментарите под самото клипче съм поздравила авторката му, но още не го е видяла, за да коментира. Иначе снощи си поиграх да го потърся във vbox7 кое клипче точно е, за да видя да не би авторката/авторът да е нещо специален! Браво на момичето, макар че то едва ли е допринесло с нещо за това Миша да му забележи клипчето. Wink

# 475
Jason Manns' Twitter : One more golf round in the books, and another win for Ackles. One of these days...

# 476
  • # супернатурална #
Този Джейсън го засичам няколко пъти в компанията на Дженсън Laughing. Ми не е за изхвърляне Rolling Eyes

# 477
Охо, здравейте, каква тишина е настанала тук само! Леле-леле! Последната снимка само разведрява настроението - двамата Джейсън и Дженсън как да не ти стоплят сърцето, поднесени така накуп! Wink Мерси на prissson, че ни я споделя. Wink

Ако се чудите с какво да си губите времето през оставащите 31 дни до премиерата на сезон 6, тук едни запалени фенки са се погрижили да направят кръстословица на 1 сезон: http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/article-list/category … ne-crossword.html на английски е, но добрата новина е, че има и отговори, тъй че можем да си проверим знанията индивидуално Wink
Аз лично мисля още утре да я принтна и да се пробвам Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:32 от Dana_Scully

# 478
  • UK
Аз пък вече броя дните.  Party

# 479
Hello! Did you miss me? (правилен отговор: “Ъфкорс, разбира се, що за въпрос?!”)

М-м-м, колко много имам да чета! Благодаря на всички   bouquet .

Ама как знам точно кога да се върна!!! Прочетете тук как не само у нас използват снимки на Джаред/Сам и Дженсън/Дий-й-н за каквото им падне. Заявявам обаче, че няма да ‘върна’ и недокрай изправния Дий-й-н/Алексей, а и за младия терорист Джаред/Саша имам решение – ще го наказвам често-често (много съм дОбра с камшика и кожените дрехи)...

PS. Оглеждах се и там за Сам- и/или Ди-й-йн - подобни индивиди, но, естествено, тц – няма други като нашите момчета – уникални са, слава Богу. Е, в интерес на истината имаше Сами-/Джаредоподобни, но едното перфектно тяло не (ми) е достатъчно (вече)...

PPS. Поздрав с една ‘импалска’ песен: Primal Fear – Fighting the Darkness (4:07 - 7:15 = екстаз).

Общи условия

Активация на акаунт